Gem annonce
Nykredit

Nykredit,

København
06-04-2021

Kreditspecialist til Kreditbevilling Privat

Kontakt

Nykredit

Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
06-04-2021
Udløber:
18-04-2021
Kviknummer:
LJA-81920478
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank,
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed

Vil du være med til at sætte retning og sikre en smidig og effektiv håndtering af vores centrale bevillinger? Og kan du yde kreditmæssig sparring og rådgivning til vores privatrådgivere? Så er du måske vores nye kollega.

 

Dit nye job

Vi har brug for dig, der med din viden om og indsigt i kredithåndværket vil være med til at sætte retning og præge processerne på kreditområdet. Du kender til privatkunders økonomi og forstår, at dine beslutninger uanset udfaldet er vigtige for kundernes samlede oplevelse. Vi har en stor rolle i uddannelsen af rådgivere og ledere, hvor vi skal give dem viden om Nykredits kreditpolitik, så de kan afdække kundernes kreditværdighed og tage stilling til ansøgninger om bank- og realkreditudlån.

 

Dine opgaver

Du får et selvstændigt ansvar for at behandle henvendelser og sikre effektiv håndtering af bevillinger og indstillinger på privatkundeområdet. Du giver sparring, når særligt komplekse kundeforhold eller indstillinger kræver retning, så både rådgivere og kunder får overblik og tryghed og kan se muligheder i de løsninger, der kan tilbydes.

 

Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

  • stå for kreditbehandling af indstillinger/bevillinger inden for servicemålet

  • yde sparring til og samarbejde med rådgiverne

  • udvikle og deltage i små og store projekter på kryds og tværs i Nykredit

  • uddanne rådgivere og ledere i vores kreditpolitiske holdninger.

 

Din erfaring

Du har et godt kendskab til rådgivning af privatkunder og er særligt stærk inden for kredit. Du er kommunikativt stærk og trives med at være i centrum i undervisningssituationer. Vi har travlt, så det er vigtigt, du kan arbejde under et vist pres med en klar deadline i forhold til vores servicemål. Du har god struktur, arbejder systematisk og har øje for, hvordan vi løbende kan blive hurtigere og smidigere i vores opgaveløsning. Du er positiv, åben for at lære og prøve nyt og vant til at samarbejde med flere forskellige interessenter.

 

Din nye arbejdsplads

Kreditbevilling Privat er organisatorisk placeret i Kredit. Du bliver en del af et team på otte, som arbejder tæt sammen og dækker hinanden på alle områder. Vi har et højt fagligt niveau og brænder for at gøre en forskel for kunder og samarbejdspartnere. Du får en bred berøringsflade internt i Nykredit.

 

Er du interesseret? 

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt afdelingsdirektør Lene Lønk Ramskov, 25 33 88 99, eller seniorrekrutteringspartner Christian L. Henningsen, 44 55 18 43.

 

Ansøgningsfrist: 18. april 2021

 

I Nykredit bliver du en del af noget helt unikt. Udover at vi vil være danskernes foretrukne finansielle partner, vil vi også være en ansvarlig samfundsspiller. Og fordi vi er en del af en forening, der er ejet af vores kunder, har vi helt særlige muligheder og forpligtelser til at give noget tilbage til vores kunder og til samfundet.

 

Hos Nykredit bliver du en del af en kultur, hvor vi sætter en ære i at være ambitiøse på dine vegne, og vi investerer gerne i din udvikling. Til gengæld forventer vi naturligvis også, at du gør dit bedste for kunderne, forretningen og kollegaerne. Forenet kan vi mere.

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Gem annonce

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Jyske Bank
Silkeborg, Midtjylland
Jyske bank.
¤Lyngby-Taarbæk¤Furesø, Storkøbenhavn
Virksomhedsprofiler