Nykredit

Nykredit,

København
14-05-2021

Konsulent til Eksterne relationer & Samfundsansvar

Kontakt

Nykredit

Praktisk information
Oprettet:
14-05-2021
Udløber:
26-05-2021
Kviknummer:
LJA-82108671
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank,
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du arbejde med bæredygtighed og samfundsansvar i en af landets største finansielle koncerner? Og kan du navigere i en stor organisation ved at skabe overblik og tage ansvar for detaljen? Så er det dig, vi leder efter.

 

Nykredit er en foreningsejet finansiel virksomhed, og vi er landets største kreditgiver. I mere end 165 år har vi hjulpet danske familier til at eje deres egen bolig og danske virksomheder til at vokse. Vi har givet et samfundsløfte:

 

Vi vil være til stede i hele Danmark og bidrage til udvikling i by og på land. I gode og dårlige tider. Vi vil også gøre, hvad vi kan, for at skabe et grønnere Danmark for vores børn og de kommende generationer.

 

Samfundsansvar er en integreret del af Nykredits værdigrundlag og forretningsstrategi, og derfor meget højt på dagsordenen i hele koncernen.

 

Vi søger en konsulent, der kan tage del i arbejdet med at koordinere, udvikle og rapportere om arbejdet samfundsansvar og bæredygtighed på tværs af Nykredit.

 

Hvad kommer du til at lave?

Du bliver en del af afdelingen Eksterne relationer & Samfundsansvar. Vi er et lille, dedikeret team, der arbejder med presse, public affairs og samfundsansvar og ofte også på tværs af de forskellige fagområder om centrale opgaver.

 

Vi har ansvaret for at for at udvikle og drive Nykredits strategiske arbejde med samfundsansvar og bæredygtighed i tæt samarbejde med de involverede forretningsområder. Vi koordinerer og skriver også koncernens Rapport om samfundsansvar, som udkommer sammen med årsrapporten i februar. Begge dele betyder, at vi bruger meget tid på at koordinere input, facilitere processer og skabe overblik på tværs af koncernen.

 

Bæredygtighed i den finansielle sektor er i rivende udvikling, både når det gælder nye produkter, ny regulering og nye forventninger. Derfor er vores hverdag omskiftelig og præget af en god blanding af sager, der haster, og et langsigtet arbejde med at udvikle og fortælle om Nykredits strategi og konkrete tiltag.

 

Se også www.nykredit.com/samfundsansvar.

 

Vi forventer, at du bl.a. skal hjælpe med at:

 • udarbejde Nykredit-koncernens Rapport om samfundsansvar, herunder koordinere og bearbejde bidrag, skrive tekstudkast og skabe en sammenhængende og overskuelig rapport

 • udarbejde analyser, der er relevante for at drive koncernens strategi og tiltag fremad

 • skabe overblik over nationale og internationale krav, forventninger og guidelines

 • udarbejde beslutningsgrundlag for koncerndirektion og andre relevante fora med input fra andre dele af organisationen

 • koordinere møder og udarbejde mødemateriale til forskellige fora på tværs af koncernen

 • supportere kolleger, chefer og andre afdelinger i arbejdet med at implementere og formidle Nykredits arbejde med samfundsansvar, fx ifbm. eksterne møder, præsentationer o.l..

 

Hvem er du?

Vi leder efter en profil som;

 • er selvstændig, struktureret, grundig og tager ansvar for detaljen

 • har lyst til og evt. erfaring med at arbejde centralt i en stor organisation med mange beslutningslag, mange interessenter og mange processer

 • kan analysere og skabe overblik over komplekse sammenhænge og store mængder forskelligartet information både i tekst, på powerpoints og i tabeller, illustrationer o.l.

 • er ambitiøs og er interesseret i at udvikle dig fagligt og menneskeligt

 • interesserer sig for bæredygtighed og virksomheders samfundsansvar samt for den finansielle sektor

 • har en relevant uddannelse, fx samfundsfaglig, kommerciel, finansiel eller med fokus på bæredygtighed.

 

Vi leder umiddelbart efter en kandidat med lidt eller få års erfaring.

 

Du vil referere til underdirektør Jens Drevsfeldt Theil, men vil i det daglige primært arbejde op mod - og sammen med Uffe Lembo, der er seniorkonsulent i Eksterne relationer & Samfundsansvar.

 

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, er du velkommen til at ringe til Uffe Lembo, 30 47 24 61, Jens Drevsfeldt Theil, 44 55 14 50 eller seniorrekrutteringspartner Rasmus Bothmann, 44 55 18 69.

 

Vi afholder samtaler løbende, så send ansøgningen allerede nu.

 

Om os

I Nykredit bliver du en del af noget helt unikt. Udover at vi vil være danskernes foretrukne finansielle partner, vil vi også være en ansvarlig samfundsspiller. Og fordi vi er en del af en forening, der er ejet af vores kunder, har vi helt særlige muligheder og forpligtelser til at give noget tilbage til vores kunder og til samfundet

 

Hos Nykredit bliver du en del af en kultur, hvor vi sætter en ære i at være ambitiøse på dine vegne, og vi investerer gerne i din udvikling. Til gengæld forventer vi naturligvis også, at du gør dit bedste for kunderne, forretningen og kollegaerne. Forenet kan vi mere.

 

Vi har udfordringer med vores nye HR-system. Oplever du udfordringer i din ansøgningsproces, send gerne din ansøgning og dit CV tilnytjob@nykredit.dk. Husk at angive, hvilken stilling du søger.

 

By

København

 

Ansøgningsfrist

26-05-2021

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Arbejdernes Landsbank
Vejle, Syd- og Sønderjylland
Arbejdernes Landsbank
Kalundborg, Vestsjælland
Virksomhedsprofiler