Arbejdernes Landsbank

Arbejdernes Landsbank,

Glostrup
08-04-2020

Konceptudviklingschef

Kontakt

Arbejdernes Landsbank

Banegårdsvej 9
2600
Glostrup
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
08-04-2020
Udløber:
20-04-2020
Kviknummer:
LJA-80072161
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Arbejdernes Landsbank har en strategi fokuseret på at skabe flere og mere tilfredse kunder. Vi skal derfor sikre, at vi vedvarende udvikler og tilpasser produkter og services til vores kunders behov, servicerer vores kunder på bedst mulig vis og hele tiden er nysgerrige på, hvordan vi kan gøre tingene endnu mere enkle og relevante for vores kunder.  Er det udfordringer, som motiverer dig?  Så er du måske vores nye Konceptudviklingschef.

 

Det bliver dit job

Vi tilbyder en nyoprettet stilling med ansvar for bankens samlede kundekoncepter og dermed vedligeholdelse og udvikling af betjenings, produkt- og servicetilbud til alle bankens kundesegmenter. Du bliver leder for et team der arbejder med fokus på bankens samlede servicedesign baseret på kortlægning af kunderejser og kundeindsigter.  

 

Dine primære arbejdsområder vil være:

 

 • Ansvarlig for at udvikle og vedligeholde bankens kundekoncepter

 • Ansvarlig for at drive udviklingen af bankens servicedesign baseret på kortlægning og optimering af kunderejser

 • Ansvarlig for at drive udviklingsprocessen af de enkelte produkter og services der skal indgå i det samlede koncept til kunderne

 • Ansvarlig for opbygning af bankens løbende kundetilfredshedsmålinger

 • Ansvarlig for opbygning af brugen af datadrevne kundeindsigter

 • Ansvarlig for at sikre relevante markeds- og sektoranalyser

 • Ansvarlig for bankens metoder til involvering af kunder og medarbejdere i udviklingsarbejdet

 • Ansvarlig for bankens overordnede processer for udvikling, vedligeholdelse og afvikling af koncepter, produkter og services

 

Du bliver en del af den daglige ledelse i Forretningsudvikling med direkte reference til Forretningsudviklingsdirektøren og vil få det ledelsesmæssige ansvar for 6 forretningsudviklingskonsulenter.

 

Hvem er du?

Vi forventer, at du har en relevant videregående uddannelse og mindst 5 års erfaring med forretnings- og konceptudvikling, herunder value proposition design samt erfaring med kundedrevet udvikling. Samtidig forventer vi, at du har erfaring med datadrevne indsigter, samt kendskab til kundedata og berigelse gennem brug af eksterne datakilder.

 

Du har en stærk forretningsforståelse, ligesom du kan demonstrere solide metode- og implementeringskompetencer. Erfaring med opbygning af aktiv rådgivnings- og salgsadfærd vil være en fordel. Endelig forventer vi, at du har erfaring med projektarbejde og gerne i rollen som projektleder.

 

Du har erfaring med personaleledelse, herunder målrettet kompetenceudvikling af medarbejdere. Som leder er du motiverende, inspirerende og involverende. Du er nytænkende, handlekraftig og resultatorienteret. Du er en dygtig facilitator, som er god til at skabe struktur og overblik. Samtidig formår du med dine gode formidlingsevner at gøre det komplicerede enkelt og overskueligt.

 

Hvem er vi?

I Forretningsudvikling er vi lidt over 20 medarbejdere og holder til i nyrenoverede lokaler i Glostrup kun 3 minutters gang fra Glostrup station. Vi lægger vægt på en uformel omgangstone, humor og gensidig fleksibilitet. Som en del af dit arbejde med at involvere kolleger og samarbejdspartnere, må du forvente mødeaktiviteter på vores lokaliteter i Panoptikon, Vesterbro og i vores kundeunivers AL2 ved Nørreport Station.

 

Det bliver du en del af

I Arbejdernes Landsbank bliver du del af en kultur, hvor stærke værdier som ansvarlighed, nærvær og enkelthed er i fokus. Derudover kan du se frem til at blive del af:

 

 • En arbejdsplads hvor arbejdsglæden og medarbejdertilfredsheden er blandt de højeste i sektoren

 • En bank som 11. år i træk er kåret til danskernes foretrukne bank

 • En flad organisationsstruktur med hurtige beslutningsprocesser

 • En vækstorienteret organisation, hvor der er rig mulighed for at udvikle sig både fagligt og personligt

 

Du får desuden en lang række medarbejdergoder, som bl.a. omfatter sundhedsforsikring, tandforsikring, ekstra ferietillæg og en bonusordning.

 

Vil du vide mere

Er der mere, du vil vide om stillingen eller Arbejdernes Landsbank, er du velkommen til at kontakte Forretningsudviklingsdirektør Jette Haarup, på tlf. 5117 7399 eller e-mail: JEJ@al-bank.dk

 

Hvis jobbet matcher dig, glæder vi os til at modtage din ansøgning og dit CV hurtigst muligt.

 

Ansøgningsfristen er den 20. april

 

Arbejdernes Landsbank

Arbejdernes Landsbank er en bank i sund udvikling. Vi bygger på et unikt socialt fællesskab, høj etik og stærk faglighed i hele organisationen. Vi er en bank, hvor det er let at få medindflydelse, og hvor et sundt og udviklende arbejdsmiljø går hånd i hånd med ambitionen om at drive en af landets bedste banker til gavn for kunderne, bankens forretning og medarbejderne.

 

Vi har en solid økonomi og er blandt Danmarks 6. største pengeinstitutter med ca. 320.000 kunder. Banken er repræsenteret med 70 filialer over hele landet og beskæftiger ca. 1.100 medarbejdere. Kundegrundlaget er privatkunder, mindre og mellemstore erhvervsvirksomheder, foreninger og faglige organisationer.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Nykredit
Kolding, Syd- og Sønderjylland
Nykredit
Aalborg¤København, Nordjylland¤Storkøbenhavn
Virksomhedsprofiler