Jyske Bank

Jyske Bank,

Silkeborg
05-11-2019

IT Udvikler / Integrationsspecialist til Jyske Finans

Kontakt

Jyske Bank

Vestergade 8-16
8600
Silkeborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
05-11-2019
Udløber:
15-11-2019
Kviknummer:
LJA-77145699
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank,
IT og web
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Brænder du for at arbejde med ny teknologi, og være med til at skabe løsninger, der gør en forskel for både interne og eksterne kunder? Synes du det vil være spændende, at arbejde i en ambitiøs virksomhed, der er i konstant udvikling? Så vil jobbet som integrationsspecialist hos Jyske Finans lige være noget for dig.

 

Agilitet, pragmatik, selvstændighed og høj faglighed

Vi arbejder agilt og har generelt en pragmatisk tilgang til tingene. Fælles for det hele er, at vi udvikler kvalitetsløsninger samtidig med, at vi har kunderne (interne som eksterne) og speed to market for øje. Vi arbejder derfor med continuous delivery og ser bl.a. ind i de muligheder, som cloud løsninger giver os.

 

Du kommer til at arbejde i et miljø præget af stor grad af frihed og indflydelse på eget arbejde. I det daglige vil du, ud over dine nærmeste kolleger i Jyske Finans IT, arbejde tæt sammen med vores forretningskonsulenter i Jyske Finans Forretningssupport og i samspil med dem, udvikle nye løsninger og vedligeholde eksisterende løsninger.

 

I Jyske Finans tænker vi ikke IT som en silo for sig selv. Vi gør meget ud af at sikre, at IT arbejder tæt sammen med Forretningen, så vi har maksimalt fokus på både de interne og eksterne kunder.

 

Integrationer er et strategisk fokusområde for Jyske Finans

Det at arbejde med APIer og integrationer er noget vi i Jyske Finans har gjort i mange år. Det betyder, at vi i dag har over 100 integrationer til partnere, kunder, leverandører og offentlige myndigheder. Løsningerne er udviklet i de teknologier, der var best practice på de tidspunkter, hvor udviklingen fandt sted.

 

At være dygtige til APIer og integrationer er et strategisk fokusområde for Jyske Finans. Vi har derfor besluttet, at investere i en integrationsplatform og strømline vores tekniske setup endnu mere. Platformen skal herudover hjælpe os med at sikre, at det i fremtiden bliver endnu lettere for omverdenen at integrere med Jyske Finans services.

 

I lyset af dette vil dine primære arbejdsområder, som vores nye integrationsspecialist, blive:

 

 • Medvirke i udvælgelsesprocessen for at finde fremtidens integrationsplatform for Jyske Finans

 • Tage ansvar for implementering af integrationsplatformen

 • Sammen med resten af udviklingsorganisationen arbejde systematisk med at omlægge eksisterende integrationer/API'er til den nye platform

 • At agere sparringspartner for udviklingsorganisationen, når der udvikles nye APIer og integrationer Orkestrere nye services, der gør det lettere at genbruge forretningslogik og gøre Jyske Finans uafhængig af bagvedliggende applikationer

 • Varetage drift og "dagligdag" omkring integrationsplatformen, så den har en høj oppetid og performance

 • Sparring med eksterne leverandører og konsulenter samt sikre, at deres leverancer er af høj teknisk kvalitet

 • Sparring med JN Data, som drifter vores løsninger

 

Den forretningsorienterede og teknisk stærke integrationsnørd

Vi ser gerne, at du:

 

 • har en relevant uddannelse som fx Datalog, Datamatiker eller Ingeniør

 • har minimum 3-5 års praktisk erfaring med integrationer, APIer og opbygning af services

 • har forretningsforståelse og motiveres af at arbejde tæt med Forretningen

 • har høje ambitioner i forhold til kvaliteten i dit arbejde og sigter efter løsninger, der er enkle at arbejde med og lette at vedligeholde

 • er nysgerrig og motiveres ved at følge med i nyeste teknologi, der kan give forretningen værdi

 • arbejder struktureret og er god til at kommunikere i agile projektforløb, hvor det er vigtigt med klare aftaler og forventningsafstemning.

 

Afdelingen

Jyske Finans IT, udgør sammen med Jyske Finans Forretningssupport, en enhed på 20 engagerede og kvalificerede medarbejdere, der har ansvaret for at udvikle, forvalte og delvis drifte de IT platforme og produkter, som Jyske Finans benytter sig af og tilbyder i markedet. Vi arbejder med mange forskellige teknologier, herunder .net, Java og Cobol.

 

Opgaverne i afdelingen spænder bredt fra at arbejde med nye features til vores kolleger i Forretningen, til fejlretning af samme, udvikling af nye produkter til eksterne kunder og til udvikling af løsninger i samspil med eksterne partnere. Vores filosofi er ikke, at vi partout skal udvikle alting selv. Vi gør det, hvis det giver mest mening og hvis ikke, så partner vi op med de bedste på markedet og udvikler os sammen med dem.

 

Jyske Finans

Vi er blandt de førende finansieringsselskaber i Danmark, og har gennem i mere end 40 år skabt en betydelig balance fordelt på over 190.000 kontrakter.  Vi har speed to market som en væsentlig målsætning, hvor vi leverer effektive finansieringsløsninger -  lån og leasing -  til både erhvervskunder og forbrugere. Porteføljen udbygges og administreres af 190 dygtige medarbejdere, der har til huse i velindrettede lokaler i Roskilde, Aalborg og Silkeborg. Arbejdsstedet er Silkeborg.

 

Ansøgning

Vi behandler ansøgninger løbende.

HR Partner Tina Dejbjerg vil tage sig af din ansøgning.

 

Mere information

Interesseret? Så kan du ringe og få mere at vide:

 

Michael Bækgaard Johnsen

Afdelingsdirektør

Afdeling: Jyske Finans A/S

Telefon: 89 89 40 09

Mobil: 29 70 12 60

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Arbejdernes Landsbank
København, Storkøbenhavn
Arbejdernes Landsbank
København, Storkøbenhavn
Virksomhedsprofiler