Nykredit

Nykredit,

København
29-07-2021

Investment Controller til Investment Compliance

Kontakt

Nykredit

Praktisk information
Oprettet:
29-07-2021
Udløber:
13-08-2021
Kviknummer:
LJA-82453000
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Som Investment Controller bliver din hverdag fyldt med udfordrende arbejdsopgaver med skarpt fokus på overvågning af placeringsgrænser for forvaltede porteføljer alt sammen i tæt samarbejde med vores kundeorganisation og kapitalforvaltere. Er du vores nye kollega?

 

Dit kommende job

Vi kan tilbyde et alsidigt og udfordrende job i en afdeling med et dynamisk og uformelt miljø, højt humør og dedikerede, dygtige kolleger.

 

I Investment Compliance er vi ansvarlige for kontrol af placeringsgrænser for forvaltede porteføljer i Nykredit Asset Management, Nykredit Portefølje Administration og Sparinvest. Du får en central rolle i at sikre, at kontrolmiljøet til enhver tid er i overensstemmelse med gældende lovgivning og investeringsaftaler, og du får bl.a. en vigtig funktion i det stigende internationale fokus, vi har i forretningen.

 

Dine ansvarsområder

Dine faste arbejdsopgaver kommer bl.a. til at bestå af:

  • daglig overvågning af lov- og aftalemæssige placeringsgrænser samt opfølgning på konstaterede brud på placeringsgrænser med interne og eksterne interessenter

  • løbende udvikling og forbedring af kontrolværktøjer

  • løbende opsætning og reviews af kontroller i SimCorp Dimension Compliance Manager

  • ledelses- og bestyrelsesrapportering.

 

Ud over de faste arbejdsopgaver får du mulighed for at deltage i tværgående projekter, hvor du kan bruge både dine teoretiske og praktiske kompetencer samt dine IT-færdigheder. Du bliver også sparringspartner og kontaktpunkt for afdelingens studentermedhjælpere.

 

Bring dine kompetencer i spil

Din succes vil i høj grad afhænge af din evne til at kombinere et godt øje for detaljen med stort overblik. Du har en stærk logisk sans og en systematisk tilgang til dine arbejdsopgaver, og så sikrer du fremdrift i igangværende drifts- og udviklingsopgaver. Sidst, men ikke mindst motiveres du af at omsætte dine kompetencer til håndgribelige løsninger i samarbejde med kolleger såvel som interessenter.

 

Stillingen kræver, at du har en relevant økonomisk uddannelse på kandidatniveau - gerne nyligt afsluttet. Praktisk erhvervserfaring inden for den finansielle branche er en fordel, men ikke et krav. Vi forventer, at du har generelt stærke IT-kompetencer og naturligt flair for IT. Samtidig har du vilje og lyst til at udvikle kontrolmiljøet i samarbejde med Nykredits IT-organisation, kundeorganisationen og kapitalforvaltere.

 

Din nye arbejdsplads

Investment Compliance teamet udfører kontroller for investeringsområderne i Nykredit-koncernen. Teamet består af 10 medarbejdere, herunder fire studentermedhjælpere. Vi er beliggende ved Nykredits hovedsæde på Kalvebod Brygge i København.

 

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed eller arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte afdelingsdirektør Michael Delfs på 4455 9151.

 

Om Nykredit

I Nykredit bliver du en del af noget helt unikt. Udover at vi vil være danskernes foretrukne finansielle partner, vil vi også være en ansvarlig samfundsspiller. Og fordi vi er en del af en forening, der er ejet af vores kunder, har vi helt særlige muligheder og forpligtelser til at give noget tilbage til vores kunder og til samfundet.

 

Hos Nykredit bliver du en del af en kultur, hvor vi sætter en ære i at være ambitiøse på dine vegne, og vi investerer gerne i din udvikling. Til gengæld forventer vi naturligvis også, at du gør dit bedste for kunderne, forretningen og kollegerne. Forenet kan vi mere.

 

By

København

 

Ansøgningsfrist

13-08-2021

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler