Nykredit

Nykredit,

København
14-09-2021

Investeringsrådgiver til Private Banking København

Kontakt

Nykredit

Kalvebod Brygge 47
1780
København V
Danmark
Tlf: 70 10 90 00
Praktisk information
Oprettet:
14-09-2021
Udløber:
20-09-2021
Kviknummer:
LJA-82658514
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Brænder du for investeringsrådgivning på alle niveauer? Og kan du gøre investering forståeligt og relevant for dine kunder? Så er du den kollega, vi leder efter.

 

Dit kommende job

Du får ansvar for at yde investeringsrådgivning til Private Banking kunder og erhvervskunder med en investerbar formue på over 2 mio. kr. Du skal rådgive om både plejeprodukter og individuelle investeringsaftaler, hvor du tager udgangspunkt i Nykredits modelporteføljer. Du bliver en del af et kundeteam og deltager i kundemøder med centrenes Private Bankere og har samtidig en vigtig rolle i at føre kunder videre til henholdsvis Markets og Private Banking Elite, når der er en investerbar formue på over 7 mio. kr.

 

Din erfaring

Du har erfaring med investeringsrådgivning af formuende kunder. Samtidig skaber du langvarige relationer og høj kundetilfredshed. Det er afgørende, at du:

 

  • evner at gøre investering forståeligt og relevant for dine kunder

  • har gode akkvisitive og netværksskabende evner

  • har en dyb og god allround bankbaggrund - gerne kombineret med en HD eller lignende.

 

Du er en holdspiller, der kan indgå i flere forskellige teams både på privat- og erhvervsområdet. Du er vant til at begå dig i det velstående kundesegment. Du har med din åbne og udadvendte facon nemt ved at komme i dialog med dine kunder. Vi lægger vægt på, at du har fokus på det tætte samarbejde med både kunder og kolleger.

 

Din nye arbejdsplads

I Private Banking København bliver du en del af et ambitiøst team, som består af 31 topmotiverede kolleger, der ud over seks investeringsrådgivere, tæller 17 Private Bankere og seks formuerådgivere. Dit arbejdssted bliver Kalvebod Brygge 47, hvor du bliver en del af et hus, som også rummer kundevendte funktioner til både privat, erhverv og storkunder. Vi lægger vægt på et positivt samarbejde både i egen enhed og med centrene i vores region, Private Banking Elite, Markets og Asset Management samt med eksterne samarbejdspartnere.

 

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte kundechef Bastian Jakobsen på tlf. 30 83 05 29, kundedirektør Simone Wejlemand på tlf. 61 62 81 35 eller seniorrekrutteringspartner Tine Wilhelmsen på tlf. 44 55 57 89.

 

 

Om Nykredit

I Nykredit bliver du en del af noget helt unikt. Udover at vi vil være danskernes foretrukne finansielle partner, vil vi også være en ansvarlig samfundsspiller. Og fordi vi er en del af en forening, der er ejet af vores kunder, har vi helt særlige muligheder og forpligtelser til at give noget tilbage til vores kunder og til samfundet.

 

Hos Nykredit bliver du en del af en kultur, hvor vi sætter en ære i at være ambitiøse på dine vegne, og vi investerer gerne i din udvikling. Til gengæld forventer vi naturligvis også, at du gør dit bedste for kunderne, forretningen og kollegerne. Forenet kan vi mere.

 

By

København

 

Ansøgningsfrist

20-09-2021


Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler