Nykredit

Nykredit,

København
29-12-2017

Investeringsrådgiver til Private Banking København

Kontakt

Nykredit

Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Tlf: 70 10 90 00
Praktisk information
Oprettet:
29-12-2017
Udløber:
11-01-2018
Kviknummer:
LJA-53753416
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank,
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Brænder du for investeringsrådgivning på alle niveauer, kan du gøre investering forståeligt og relevant for dine kunder, og vil du være en del af et Nykredit i vækst, hvor både branchen og kunderne har kåret os som bedst til Private Banking i Danmark i 2017?

 

Dit kommende job

Du får ansvar for at yde investeringsrådgivning til Private Banking- og erhvervskunder med en investerbar formue på over 2 mio. kr. Du skal rådgive om både plejeprodukter og individuelle investeringsaftaler, hvor du tager udgangspunkt i Nykredits modelporteføljer. Du bliver en del af et kundeteam og deltager i kundemøder med centrets Private Bankere og har samtidig en vigtig rolle i at føre kunder videre til henholdsvis Markets og Private Banking Elite, når der er en investerbar formue på over 7 mio. kr.

  

Dine ansvarsområder

Du har solid erfaring med investeringsrådgivning af formuende kunder, og du kan skabe langvarige relationer og høj kundetilfredshed.

  

Det er afgørende, at du:

 

  • evner at gøre investering forståeligt og relevant for dine kunder

  • har gode akkvisitive og netværksskabende evner

  • har en dyb og god allround bankbaggrund, gerne kombineret med en HD eller lignende.

 

 

Din erfaring

Du er en holdspiller, der kan indgå i flere forskellige teams både på privat- og erhvervsområdet. Du er vant til at begå dig i det velstående kundesegment og med din åbne og udadvendte facon har du nemt ved at komme i dialog med dine kunder. Vi lægger vægt på, at du har fokus på det tætte samarbejde med både kunder og kolleger.

  

Din nye arbejdsplads

I Private Banking København bliver du en del af et ambitiøst team, som består af 25 topmotiverede kolleger, der ud over 5 investeringsrådgivere tæller Private Bankere, formuerådgivere og formuespecialister. Dit arbejdssted bliver Krystallen i København, hvor du bliver en del af et stort hus, som rummer alle kundevendte funktioner til både privat og erhverv. Vi lægger vægt på et positivt samarbejde både i egen enhed og med centrene i vores region, Private Banking Elite, Markets og Asset Management samt med eksterne samarbejdspartnere.

 

Vores ambitiøse arbejde med Private Banking-segmentet har ført til, at Nykredit for nyligt blev kåret som danmarksmester i Private Banking 2017 ved den prestigefyldte Private Banking-prisuddeling, Global Private Banking Awards 2017 i London. Samtidig er Nykredit blevet placeret på en førsteplads hos kunderne i analysebureauet Prosperas årlige Private Banking-analyse af det danske marked.

     

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt kundechef Rikke Ruby Wimmelmann, 21 64 15 13, kundedirektør Joan Gjørup, 51 38 29 32 eller senior rekrutteringspartner Tine Wilhelmsen, 44 55 57 89.   

 

Ansøgningsfrist: 11. januar 2018

 

OM NYKREDIT

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Arbejdernes Landsbank
Glostrup, Storkøbenhavn
Jyske Bank
København, Storkøbenhavn
Virksomhedsprofiler