Nykredit

Nykredit,

København
08-01-2019

Intranet Manager til Collaboration, IT i København

Kontakt

Nykredit

Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Tlf: 70 10 90 00
Praktisk information
Oprettet:
08-01-2019
Udløber:
20-01-2019
Kviknummer:
LJA-69427134
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank,
IT og web
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Værdsætter du vigtigheden af et velfungerende intranet for en stor koncern, og vil du være en bærende del af videreudviklingen af vores intranet og Den Digitale Arbejdsplads i Nykredit?

                

Et organisatorisk bindeled med fokus på support og optimering

Nykredits intranet er et dagligt arbejdsværktøj for koncernens medarbejdere. Det er bærende for den interne kommunikation om strategi, produkter, forretningsgange og meget andet. Du har det overordnede forretningsmæssige ansvar for intranettet, hvilket betyder, at du grundlæggende skal sørge for, at intranettet effektivt understøtter Nykredits interne forretningsmål. I praksis er dine arbejdsopgaver at:

 

  • agere bindeled mellem forretning og IT i forhold til drift og udvikling af intranetplatformen

  • videreudvikle intranettet i samarbejde med interessenter i forretning og IT

  • deltage i projekter, som f.eks. implementering af Sharepoint Online og daglig drift/support

  • supportere sitemanagerne i koncernen i deres arbejde med intranettet

  • have ansvar for 3. partsoverbygninger til Sharepoint/intranet (Get Organized og Proactive Intraactive).

 

 

Nykredit har et stærkt fokus på Den Digitale Arbejdsplads med en sammenhængende og integreret platform til information, videndeling og samarbejde for at understøtte den moderne medarbejder. Den Digitale Arbejdsplads i Nykredit er baseret på Microsoft Office365 og omfatter udover Sharepoint også Teams, Yammer, OneDrive og OneNote. Dit arbejde vil tage udgangspunkt i intranettet og Sharepoint; men du vil også komme til arbejde indgående med de øvrige værktøjer på platformen.

                  

Du er erfaren og kommunikativt stærk

Vi forestiller os, at du har en teknisk eller kommunikationsfaglig baggrund og det er et kæmpe plus, hvis du har begge dele. Da vi i Nykredit har en stærk kultur forbundet med brugen af intranettet, er det essentielt, at du har et indgående kendskab til Microsoft Sharepoint samt arbejdserfaring fra en lignende stilling. Du skal også have kendskab til de øvrige elementer i Den Digitale Arbejdsplads og understøttelse af medarbejdere anno 2019. Ligeledes falder det dig naturligt at interagere med brugere og redaktører på alle organisationens niveauer, hvilket også betyder, at du formår at omforme og videreformidle organisationens krav til både IT og eksterne samarbejdspartnere.

                      

Du har lysten og viljen til at påvirke dine omgivelser

Af person er du selvstændig og sætter en ære i at levere arbejde af høj kvalitet. Dine gode samarbejdsevner kombineret med din indlevelsesevne gør, at du er ideel til at håndtere kommunikation med mange forskellige interessenter med en altid serviceminded tilgang. Da du er ambitiøs i din tilgang til arbejde, falder det dig naturligt at udvise fleksibilitet i det daglige, hvilket også betyder, at du har et urokkeligt gåpåmod.

                

Din nye arbejdsplads

Stillingen ønskes besat i København, hvor du bliver en del af Collaboration i IT, der er ansvarlig for Den Digitale Arbejdsplads. Til daglig kommer du til at arbejde sammen med kolleger, der har en bred vifte af faglige kompetencer kombineret med en stærk samarbejdskultur. Vi har en uformel tone og værdsætter innovative udviklingsideer.

                                 

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt funktionschef Jesper Schultz, 44 55 50 60 eller e-mail: jz@nykredit.dk.

                    

Ansøgningsfrist: 20. januar 2019

 

OM NYKREDIT

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Nykredit Rønne
Bornholm
Nykredit
Roskilde, Midtsjælland
Virksomhedsprofiler