Arbejdernes Landsbank

Arbejdernes Landsbank,

Glostrup
05-11-2019

Intern revisor

Kontakt

Arbejdernes Landsbank

Banegårdsvej 9
2600
Glostrup
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
05-11-2019
Udløber:
24-11-2019
Kviknummer:
LJA-77148779
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Har du interesse i revision af finansiel virksomhed? Vil du arbejde i et spændende og udviklende miljø med fokus på fortsat styrkelse af risiko- og kontrolbaseret revision? Så grib muligheden for at være en del af et ungt revisionsteam i danskernes foretrukne bank.

 

Jobbet

Vi kan tilbyde dig et udfordrende job i Intern Revision med gode udviklingsmuligheder og stor indflydelse på din hverdag.

 

Vi lægger vægt på høj kvalitet i alle sammenhænge og du vil sammen med dygtige kolleger revidere årsregnskaberne, samt processer og interne kontroller i Arbejdernes Landsbank koncernens forretningsområder, stabsområder og selskaber.

 

Du vil få ansvar for at planlægge, udføre og rapportere på revisionsopgaver fra start til slut. Nogle opgaver udfører du selv - andre er i teams. Det kræver en høj grad af selvstændighed, og at du kan håndtere flere opgaver samtidig.

 

Du skal have interesse i både den finansielle revision af koncernens årsregnskaber, samt den operationelle revision af processer og interne kontroller, herunder kredit-, likviditets- og investeringsområdet, samt den tilhørende overvågning i risikostyring og compliance.

 

Din profil

Du er cand.merc.aud., og har nogle års praktisk erfaring med revision af finansielle virksomheder.

 

Din revisionsmæssige faglighed er høj, og du kommunikerer klart og præcist både skriftligt og mundtligt. Du er selvstændig, initiativrig og går til dine opgaver med godt humør. Derudover er du struktureret, engageret, ansvarlig og arbejder godt i teams.

 

Hvem er vi?

Som revisor i Arbejdernes Landsbank bliver du en del af en faglig stærk revisionsafdeling i en koncern med ambitionen om at drive landets bedste bank. Vi er 8 engagerede medarbejdere og på kontoret i Glostrup er omgangstonen uformel med vægt på godt humør og faglig sparring. Vi har fokus på et højt fagligt niveau, men er samtidigt nysgerrige efter at tilegne os ny viden gennem kurser og sparring både internt og eksternt. Vi søger hele tiden at optimere vores processer i et miljø, der understøtter såvel din faglige som din personlige udvikling.

 

Det bliver du en del af

Du bliver en del af en stærk koncern med ambitionen om at drive landets bedste bank. De seneste år har banken præsteret solide forretningsmæssige resultater og budt flere tusinde nye kunder velkommen. Derudover kan du se frem til:

 

  • En arbejdsplads hvor arbejdsglæden og medarbejdertilfredsheden er blandt de højeste i sektoren

  • En bank som 10 år i træk er kåret til danskernes foretrukne bank

  • En flad organisationsstruktur med hurtige beslutningsprocesser

  • En vækstorienteret organisation, hvor der er rig mulighed for at udvikle sig både fagligt og personligt

 

Du får desuden en lang række medarbejdergoder, som bl.a. omfatter sundhedsforsikring, tandforsikring, ekstra ferietillæg og en bonusordning.

 

Vil du vide mere?

Hvis du har spørgsmål eller vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte revisionschef Dennis Lundberg på tlf. 3848 4730 eller mail delu@al-bank.dk.

 

Vi glæder os til at modtage din ansøgning. Vi forventer af afholde samtaler løbende.

 

Ansøgningsfrist 24. november

 

 

Arbejdernes Landsbank

Arbejdernes Landsbank er en bank i sund udvikling. Vi bygger på et unikt socialt fællesskab, høj etik og stærk faglighed i hele organisationen. Vi er en bank, hvor det er let at få medindflydelse, og hvor et sundt og udviklende arbejdsmiljø går hånd i hånd med ambitionen om at drive en af landets bedste banker til gavn for kunderne, bankens forretning og medarbejderne.

 

Vi har en solid økonomi og er blandt Danmarks 7 største pengeinstitutter med ca. 300.000 kunder. Banken er repræsenteret med 71 filialer over hele landet og beskæftiger ca. 1.100 medarbejdere. Kundegrundlaget er privatkunder, mindre og mellemstore erhvervsvirksomheder, foreninger og faglige organisationer.

 


Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Jyske Bank
Lyngby-Taarbæk, Storkøbenhavn
Nykredit
Roskilde, Midtsjælland
Virksomhedsprofiler