Nykredit

Nykredit,

Aalborg
04-08-2020

Infrastrukturarkitekt til Nykredits IT Infrastructure & Operations-område

Kontakt

Nykredit

John F. Kennedys Pl.,
9000
Aalborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
04-08-2020
Udløber:
16-08-2020
Kviknummer:
LJA-80790686
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank,
IT og web
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vi søger en erfaren infrastrukturarkitekt til vores arkitektteam i Infrastructure & Operations (I&O) i Aalborg. I&O er sat i verden for kontinuerligt at sikre, at Nykredit-koncernen har tidssvarende IT-infrastrukturservices og en compliant, effektiv og stabil IT-drift.

Infrastrukturarkitektteamet har ansvaret for at udarbejde strategier og roadmaps for området samt IO SPOC-rollen, hvor vi rådgiver og sparrer med ansvarlige for Nykredits udviklingsprojekter for at sikre, at de lever op til Nykredits krav for området. Dette giver et afvekslende job med både fordybelse og alsidige bredt funderede opgaver med berøringsflader inden for både IT og forretning.

Om stillingen

Du får sammen med teamet ansvar for at sikre, at vi er i kontrol med Nykredits IT-infrastruktur. Dine arbejdsopgaver vil bl.a. bestå i at:

  • udarbejde strategier og roadmaps inden for IT-infrastrukturområdet

  • lave konkrete solution outlines for infrastrukturservices (fx netværk og monitorering) i samarbejde med specialister for områderne

  • varetage IO SPOC-rollen, som indebærer rådgivning og sparring med ansvarlige for projekter inden for infrastruktur, drift og sikkerhed

  • deltage som infrastrukturarkitekt i projekter (fx Windows 10 og nyt ITSM-system)

  • sørge for governance i forbindelse med complianceopgaver og sparring med Intern Revision, IT Security og eksterne leverandører

  • have et tæt samarbejde med ledelsen i I&O, EA, platformsansvarlige m.fl.

 

I&O er en del af forretningsområdet Digital, Change & IT (DCI), som leverer IT-services til Nykredit-koncernen. DCI udvikler selv systemer baseret på mainframe, Java, .net mv. samt anvender standardsystemer on-premise og cloud services.

Om dig

Du har erfaring inden for IT-infrastrukturområdet i en større IT-installation og har måske en baggrund som ingeniør, datalog eller lignende. Du har arbejdet med cloudteknologier og kender til de drifts- og sikkerhedsmæssige krav, der er til IT-løsninger generelt. Du har sans for at navigere mellem det operationelle, taktiske og strategiske niveau, og du har flair for dokumentation på de forskellige niveauer. Du har energi og overblik og er god til at samarbejde i et team, ligesom du kan træffe selvstændige beslutninger. Du er udadvendt, empatisk og en god inspirator, og så kan du sætte flueben ved at have: forretningsforståelse, solide kommunikationsevner, overblik, struktur, analytiske evner og handlekraft.

Din nye arbejdsplads og lidt om, hvad vi tilbyder

Nykredit tilbyder et udfordrende job i en spændende virksomhed, hvor faglig og personlig udvikling prioriteres højt. Vi har attraktive løn- og ansættelsesvilkår. Du får bl.a. typisk en uges ekstra ferie og en god pensionsordning, og så har du mulighed for attraktive personalevilkår samt at tilmelde dig diverse bruttolønsordninger, fitnessaftaler, kantineordning mv. Du bliver en del af I&O med +50 kolleger fordelt i flere teams. Du indgår i et team på fire infrastrukturarkitekter og refererer til den ansvarlige for I&O.           

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt underdirektør Søren Rex Jensen, 24 28 04 63 eller seniorrekrutteringspartner Rasmus Bothmann, 44 55 18 69.

Vi inviterer løbende til samtale.

Ansøgningsfrist: 16. august 2020

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.


Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Nykredit, Center Middelfart
Middelfart, Fyn
Nykredit - Center Viby
Aarhus, Østjylland
Virksomhedsprofiler