Nykredit

Nykredit,

København
12-09-2019

Har du erfaring med SimCorp Dimension og vil du være med, hvor der sker spændende ting?

Kontakt

Nykredit

Kalvebod Brygge 47
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
12-09-2019
Udløber:
30-09-2019
Kviknummer:
LJA-75565799
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank,
IT og web
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vi søger en eller flere stærke teamplayere, der vil indgå i et af vores teams bestående af specialister i SimCorp Dimension. Sammen sikrer I, at Capital Markets løbende forbedrer eksisterende og udvikler nye processer og funktionaliteter. Du får en vigtig rolle i en virksomhed i forandring, hvilket både stiller høje krav til dig, men også åbner døre for, at du kan skabe den karriere, du ønsker. Vil du være med på holdet?

 

Specialist med fokus på at udvikle og optimere vores funktionalitet og arbejdsprocesser

Du får en spændende hverdag, hvor din overordnede opgave er at videreudvikle forretningsprocesser og systemanvendelse i tæt samarbejde med vores kolleger i Wealth Management. Vi arbejder med et forretningsområde i stærk vækst, og vi lover, at du ikke kommer til at kede dig. Vi har en stor og kompleks SimCorp Dimension installation og mange spændende og krævende projekter i gang og på vej.

 

Sammen med dine kolleger, bliver det din opgave at:

 

  • udvikle ny funktionalitet og arbejdsprocesser

  • optimere eksisterende løsninger og processer

  • supportere brugere i eksisterende løsninger

  • samarbejde i teamet og på tværs af forretningsenheden.

 

 

Bliv en del af et fagligt stærkt team

Du bliver en del af et velfungerende agilt team, hvor du vil arbejde tæt sammen med andre specialister. Vi har en stærk holdånd og et rigtig godt samarbejde i teamet, og vi sætter personlig og faglig udvikling højt. Omgangstonen er uformel, og vores kompetencer og baggrund spænder bredt. Da vi hele tiden bestræber os på at blive endnu bedre, får du gode muligheder for at udvikle dig. Du får også rig mulighed for at sætte dit præg på, hvordan vi anvender SimCorp Dimension i Nykredit, da du vil deltage i større ændringer og forbedringer af anvendelse af systemet.

 

Vi er placeret i København og organisatorisk i Capital Markets, hvor vi kan trække på 60 engagerede og fagligt stærke kolleger.

 

Du vil gerne udfordres og udvikles

Du arbejder med, eller har tidligere arbejdet med, SimCorp Dimension. Derudover er det en fordel (men ikke et krav), hvis du har du indsigt i forretningsprocesser vedrørende handel, afvikling, investment controlling, finansiel rapportering og/eller databaser.

 

Hertil kan du genkende, at du:

 

  • er en teamplayer, der ser værdi i tæt samarbejde i teamet og med forretningen

  • er ambitiøs og analytisk, og du trives under skiftende udfordringer

  • har nemt ved at tilegne dig ny viden

  • har lyst til at forbedre eksisterende processer og udvikle nye til gavn for forretningen

  • trives med faglige udfordringer, der giver dig lyst til at gå på arbejde.

 

 

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt afdelingsdirektør Claus Anker, 44 55 22 41.

 

Vi inviterer løbende til samtale.

Ansøgningsfrist: 30. september 2019

 

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Nykredit
Kolding, Syd- og Sønderjylland
Nykredit
København, Storkøbenhavn
Virksomhedsprofiler