Arbejdernes Landsbank

Arbejdernes Landsbank,

Danmark
21-09-2021

Full Stack Udvikler til IT-afdelingen

Kontakt

Arbejdernes Landsbank

Banegårdsvej 9
2600
Glostrup
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
21-09-2021
Udløber:
28-09-2021
Kviknummer:
LJA-82690530
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank,
IT og web
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Full Stack Udvikler til Arbejdernes Landsbank

 

Vil du være med til at udvikle og vedligeholde løsninger til danskernes foretrukne pengeinstitut? Motiveres du af udfordrende opgaver, og har du lyst til at lære nyt? Så er du måske den Full Stack Udvikler, vi søger til teamet IT Udvikling og automatisering i Glostrup.

 

Jobbet

Du bliver en del af et mindre udviklingsteam i IT-afdelingen, der dagligt sørger for at holde et højt niveau på levering af IT- ydelser, og altid er parate til at omfavne nye teknologier til glæde for bankens kunder og medarbejdere.

Teamet udvikler og vedligeholder specialløsninger til bankens forretning. Herudover er der stort fokus på automatisering af arbejds- og systemprocesser. Bankens IT- løsninger anvender dele af leverancer fra IT- leverandør Bankernes EDB Central.

 

Du skal bidrage til at levere de bedste løsninger for banken, og det kræver at du og dit team proaktivt kan opsøge, undersøge og anvende de nyeste teknologier. Du vil både blive præsenteret for arbejdsopgaver, hvor du indgår som en del af udviklingsteamet, og andre hvor du er ansvarlig for løsningen.

Du er nysgerrig og ivrig efter at lære nyt, og evner at omsætte forretningens behov til en teknisk løsning. Vi lægger vægt på, at du har evnen og lysten til at indgå i både analyse og afdækning af løsningsmuligheder, for de løsninger du skal være med til at udvikle.

 

Din profil

Vi forestiller os, at du har en IT- uddannelse og forventer at programmering lige er dig. Du har gode evner og stor lyst til, at tilegne dig nye færdigheder indenfor dit fagområde.

 

Dine primære kvalifikationer:

 

  • .NET Core, C# (MVC, Blazor)

  • Entity Framework

  • Azure

  • HTML/CSS/Javascript

  • SQL

 

Det vil desuden være en fordel, hvis du har kendskab til:

 

  • React

  • Selenium Webdriver

 

Den ideelle kandidat har 3-5 års erhvervserfaring som udvikler, samt at du er stærkt interesseret i at vedligeholde og udvide dine tekniske færdigheder. Vi forventer, at du kommer med en stor portion faglig stolthed og kreativitet.

 

Det er et krav, at du behersker dansk i skrift og tale.

 

Vi tilbyder

Gode udviklingsmuligheder i et travlt og attraktivt arbejdsmiljø med glade, sjove og kompetente kollegaer. Lønnen forhandles ud fra dine kvalifikationer. Vi tilbyder bonusordning, god pensionsordning, ekstra ferieuge samt 5 omsorgsdage, personalebank, syge- og tandforsikring, feriebolig, kantine- og frugtordning, bordfodbold og fitness-faciliteter.

 

IT Udvikling og automatisering

IT Udvikling og automatisering udgør sammen med IT Workplace, cloud & platform, og IT Data Management et Full Stack Team. IT Udvikling og automatisering består af 5 medarbejdere, IT Workplace, cloud & platform består af 7 medarbejdere. IT Data Management består af 6 medarbejdere.

 

Bankens IT- funktion beskæftiger i alt 35 medarbejdere og er centralt beliggende i Glostrup. Du vil kunne arbejde fra din egen geografiske lokation i Danmark eller have kontor i en nærliggende filial, det forventes at teamet samles i Glostrup hver 14. dag.

 

Banken har et øget fokus IT- automatisering og udviklingsløsninger, IT- afdelingen som helhed vil i de kommende år gennemgå en i rivende udvikling. Denne udvikling sikrer et yderligere fundament for din personlige udviklingsmuligheder og karrieremuligheder.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte IT Chef, Henrik Poulsen på tlf.: 38 48 47 02 eller hp@al-bank.dk 

 

Samtaler afholdes løbende.

Ansøgningsfrist: 28-09-2021

 

 

Arbejdernes Landsbank

Arbejdernes Landsbank er en bank i sund udvikling. Vi bygger på et unikt socialt fællesskab, høj etik og stærk faglighed i hele organisationen. Vi er en bank, hvor det er let at få medindflydelse, og hvor et sundt og udviklende arbejdsmiljø går hånd i hånd med ambitionen om at drive en af landets bedste banker til gavn for kunderne, bankens forretning og medarbejderne.

 

Vi har en solid økonomi og er blandt Danmarks 6. største pengeinstitutter med ca. 330.000 kunder. Banken er repræsenteret med 70 filialer over hele landet, samt 6 Erhvervscentre og beskæftiger ca. 1.100 medarbejdere. Kundegrundlaget er privatkunder, mindre og mellemstore erhvervsvirksomheder, foreninger og faglige organisationer.


Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler