Arbejdernes Landsbank

Arbejdernes Landsbank,

Glostrup
16-09-2019

Full Stack Udvikler

Kontakt

Arbejdernes Landsbank

Banegårdsvej 9
2600
Glostrup
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
16-09-2019
Udløber:
09-10-2019
Kviknummer:
LJA-75660844
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank,
IT og web
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du være med til at udvikle og vedligeholde løsninger til danskernes foretrukne pengeinstitut? Motiveres du af udfordrende opgaver og har du lyst til at lære nyt? Så er du måske den Full Stack Udvikler, vi søger til teamet IT Udvikling og automatisering i Glostrup.

 

Jobbet

Du bliver en del af et mindre udviklingsteam i IT-afdelingen, der dagligt sørger for at holde et højt niveau på levering af IT- ydelser og altid er parate til at omfavne nye teknologier til glæde for bankens kunder og medarbejdere.

 

Teamet udvikler og vedligeholder specialløsninger til bankens forretning. Herudover er der stort fokus på automatisering af arbejds- og systemprocesser. Mange løsninger anvender dele af leverancer fra bankens IT- leverandør Bankernes EDB Central.

 

Du skal bidrage til at levere de bedste løsninger for banken og det kræver at du og dit team proaktivt kan opsøge, undersøge og anvende de nyeste teknologier. Du vil både blive præsenteret for arbejdsopgaver, hvor du indgår som en del af udviklingsteamet og andre, hvor du er ansvarlig for løsningen.

 

Du er nysgerrig og ivrig efter at lære nyt og evner at omsætte forretningens behov til en teknisk løsning.  Vi lægger vægt på at du har evnen og lysten til at indgå i både analyse og afdækning af løsningsmuligheder for de løsninger du skal være med til at udvikle.

 

Din profil

Vi forestiller os, at du har en IT- uddannelse som eksempelvis datamatiker, bachelor eller cand.it. Vi forventer at programmering lige er dig og at du har gode evner og stor lyst til at tilegne dig nye færdigheder indenfor dit fagområde.

 

Dine primære kvalifikationer:

 

  • .NET C# (MVC & API)

  • HTML/CSS/Javascript (jQuery)

  • SQL

 

 

Det vil desuden være en fordel, hvis du har kendskab til:

 

  • Selenium

  • .NET Core

  • Azure

  • Salesforce Lightning & Apex

 

 

Ideelt har du erhvervserfaring som udvikler, men du kan også være nyuddannet med erfaring fra et relevant studiejob. Det vigtigste er, at du er stærkt interesseret i at vedligeholde og udvide dine tekniske færdigheder, ligesom vi forventer at du kommer med en stor portion faglig stolthed og kreativitet.

 

Det er et krav, at du behersker dansk i skrift og tale.

 

Vi tilbyder

Gode udviklingsmuligheder i et travlt og attraktivt arbejdsmiljø med glade, sjove og kompetente kollegaer. Lønnen forhandles ud fra dine kvalifikationer. Vi tilbyder bonusordning, god pensionsordning, ekstra ferieuge samt 5 omsorgsdage, personalebank, syge- og tandforsikring, feriebolig, kantine- og frugtordning, bordfodbold og fitness-faciliteter.

 

IT Udvikling og automatisering

IT Udvikling og automatisering udgør sammen med IT Drift, support og infrastruktur et Full Stack Team. IT Udvikling og automatisering består af 5 medarbejdere og IT Drift, support og infrastruktur består af 12 medarbejdere.

 

Bankens IT- funktion beskæftiger i alt 25 medarbejdere og er centralt beliggende i Glostrup.

 

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte IT Chef, Henrik Poulsen på tlf.: 38 48 47 02 eller hp@al-bank.dk

 

Ansøgningsfrist den 9. oktober. Samtaler afholdes løbende.

 

Arbejdernes Landsbank

Arbejdernes Landsbank er en bank i sund udvikling. Vi bygger på et unikt socialt fællesskab, høj etik og stærk faglighed i hele organisationen. Vi er en bank, hvor det er let at få medindflydelse, og hvor et sundt og udviklende arbejdsmiljø går hånd i hånd med ambitionen om at drive en af landets bedste banker til gavn for kunderne, bankens forretning og medarbejderne.

 

Vi har en solid økonomi og er blandt Danmarks 7 største pengeinstitutter med ca. 300.000 kunder. Banken er repræsenteret med 71 filialer over hele landet og beskæftiger ca. 1.100 medarbejdere. Kundegrundlaget er privatkunder, mindre og mellemstore erhvervsvirksomheder, foreninger og faglige organisationer.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Nykredit
Kolding, Syd- og Sønderjylland
Nykredit
København, Storkøbenhavn
Virksomhedsprofiler