Leasing Fyn Bank A/S

Leasing Fyn Bank A/S,

Odense
08-01-2019

Fuldmægtig til administration af finansielle factoringforretninger

Kontakt

Leasing Fyn Bank A/S

Bondovej 1
5250
Odense SV
Praktisk information
Oprettet:
08-01-2019
Udløber:
25-01-2019
Kviknummer:
LJA-69428521
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Administration,
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Det er dig, som holder styr på hjemmebanen

Leasing Fyn tilbyder factoring i form af fakturabelåning og debitoradministration til små og mellemstore virksomheder, som derved får øget deres muligheder for at skabe rentabel vækst. Den årlige factoringomsætning udgør 425 mio. kr., som i de kommende 2-3 år forventes at stige kraftigt.

 

Som led i denne ekspansion ønsker vi at udvide vores Factoringafdeling med en medarbejder, der i tæt samarbejde med kollega og kundechefen kan stå for de administrative opgaver i forbindelse med indgåelse af factoringaftaler og ekspedition af de daglige factoringforretninger. Jobbet indebærer en bred vifte af opgaver, herunder udarbejdelse af dokumenter ved indgåelse af nye factoringaftaler, kreditbehandling af køberrammer, registrering af fakturaer og daglig belåning heraf, debitoradministration samt restancebehandling. Endvidere indebærer jobbet en funktion med at være stedfortræder for lederen af afdelingen.

 

Der er tale om et spændende job med masser af muligheder for varierende og selvstændige arbejdsopgaver.

 

Du arbejder i dag i bank, debitorbogholderi eller?

Den ideelle kandidat til stillingen har en uddannelse fra en finansiel virksomhed eller har mindst 2-3 års erfaring med debitoradministration i en privat virksomhed. Din praktiske erfaring har du suppleret med relevant efteruddannelse på merkonomniveau. Vi lægger vægt på, at du er kundemindet, omhyggelig og kan bidrage til gode relationer med såvel kunder som kolleger.

 

Jobbet honoreres på et attraktivt niveau med god pension, sundhedsforsikring og andre goder.

 

Ønsker du flere oplysninger, er du velkommen til at kontakte kundechef Lars Lyskjær på tlf. 62 61 20 20 eller mobilnr. 23 21 35 68.

 

Har vi fanget din interesse, så send din ansøgning og CV til os på e-mailadressen job@leasingfyn.dk eller via https://leasingfyn.dk/sikkerupload/ til Hanne Holm mærket Fuldmægtig factoring, så vi har den hurtigst muligt og senest fredag den 25. januar 2019.

 

Leasing Fyn Bank A/S er specialister i finansiel leasing og factoring. Vi er i alt 53 medarbejdere ansat i virksomheden, der ejes i fællesskab af Sparekassen Sjælland-Fyn A/S, Middelfart Sparekasse og Fynske Bank A/S. Virksomheden Leasing Fyn havde i 2017 et overskud før skat på 25,3 mio. kr. og et samlet udlån på 1,8 mia. kr. Vi har til huse i et nyopført moderne orretningsdomicil beliggende 400 meter fra motorvejsafkørsel 52 på adressen Bondovej 1, 5250 Odense SV. Læs mere på www.leasingfyn.dk

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Arbejdernes Landsbank Fredericia
Fredericia, Syd- og Sønderjylland
Nykredit
København, Storkøbenhavn
Virksomhedsprofiler