Flex Funding A/S

Flex Funding A/S,

Nordsjælland
16-04-2021

Fintech-virksomhed søger økonom til kreditanalyse og rapportering

Kontakt

Flex Funding A/S

Lille Fredensvej 13
2920
Charlottenlund
Praktisk information
Oprettet:
16-04-2021
Udløber:
16-05-2021
Kviknummer:
LJA-81969738
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Økonomi og regnskab
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du nyuddannet økonom, eller har du et par års erfaring, så er det måske dig, der skal være kreditanalytiker i Danmarks førende crowdlending-virksomhed.

Vi står overfor en ambitiøs vækstplan, og derfor er vi på udkig efter endnu en dygtig medarbejder til vores kreditteam.  Du kommer til at arbejde med alle discipliner inden for kreditgivning til mindre virksomheder. Arbejdsopgaverne omfatter bl.a. kundekontakt, kreditanalyse, kreditgodkendelse, udarbejdelse af investor-præsentationer, dokumenthåndtering, porteføljeovervågning, rykkerprocedurer og inkassoadministration.

Vi ved godt, at det lyder af meget, men du bliver en del af et rigtig godt team med mange forskellige kompetencer, der nok skal hjælpe dig med de opgaver, du måske ikke mestrer fra starten.

Vores organisation er lille, og vi er meget engagerede i at optimere og forbedre vores forretning, processer, systemer og kommunikation. Vi forventer derfor, at du også vil medvirke til dette og sætte dit eget præg på tingene.

Vi forstiller os, at du er uddannet økonom, finansbachelor eller lignende.  Måske er du nyuddannet med erfaring fra et studiejob, måske har du et par års erfaring. Det vigtigste er, at du har en god forståelse for regnskaber og IT og masser af gå-på-mod.

Er du interesseret? Så send os dit CV og et par linjer om, hvorfor det er dig, vi leder til efter til Jacob Rasmussen jacob.rasmussen@flexfunding.com

Om Flex Funding

Flex Funding er på få år blevet Danmarks største crowdlending virksomhed. Vi formidler lån til mindre virksomheder til konkurrencedygtige renter og vilkår og arbejder tæt sammen med både Vækstfonden og EKF.

Vi lægger stor vægt på ordentlighed, også i vores kreditgivning. Derfor har vi i de seneste par år tiltrukket flere partnere og institutionelle investorer.

Vi har kontor i Charlottenlund (Når ikke vi arbejder hjemmefra).


Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Virksomhedsprofiler