Arbejdernes Landsbank

Arbejdernes Landsbank,

Fyn
15-09-2021

Finansøkonompraktikant til filial på Fyn

Kontakt

Arbejdernes Landsbank

Praktisk information
Oprettet:
15-09-2021
Udløber:
05-10-2021
Kviknummer:
LJA-82663908
Jobtype:
Praktikant/trainee
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Bliv en del af en bank, der er danskernes foretrukne for 12. år i træk, hvor nærværende helhedsrådgivning er i centrum.

Er du i gang med Finansøkonomstudiet, og drømmer du om en fremtid som kunderådgiver i finanssektoren? Ønsker du sparring i forbindelse med dit speciale? Og ønsker du at komme i betragtning til et udfordrende rådgiverjob efter praktikopholdet?

Vi søger en praktikant til vores filial på Fyn med start i januar 2022.

Har du spørgsmål til os?

Hvis du vil vide mere om praktikforløbet eller Arbejdernes Landsbank, er du velkommen til at ringe til HR partner Søren Skriver Kristensen på tlf. 3848 4656 eller vores praktikant- og elevansvarlig Christina Hultquist på tlf. 3848 3740.

Ellers send os din ansøgning, CV og relevante eksamenskarakterer senest den 5. oktober. Vi forventer at holde samtaler i oktober.

Du kan læse mere om Arbejdernes Landsbank og om at være praktikant hos os på https://www.al-bank.dk/om-banken/karriere/udviklingsmuligheder/praktik-finansoekonomer.

Arbejdernes Landsbank

Arbejdernes Landsbank er en bank i sund udvikling. Vi bygger på et unikt socialt fællesskab, høj etik og stærk faglighed i hele organisationen. Vi er en bank, hvor det er let at få medindflydelse, og hvor et sundt og udviklende arbejdsmiljø går hånd i hånd med ambitionen om at drive en af landets bedste banker til gavn for kunderne, bankens forretning og medarbejderne.

Vi har en solid økonomi og er blandt Danmarks 6. største pengeinstitutter med ca. 330.000 kunder. Banken er repræsenteret med 70 filialer over hele landet, samt 6 Erhvervscentre og beskæftiger ca. 1.100 medarbejdere. Kundegrundlaget er privatkunder, mindre og mellemstore erhvervsvirksomheder, foreninger og faglige organisationer.


Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler