Arbejdernes Landsbank

Arbejdernes Landsbank,

København
13-03-2018

Finansøkonom til vores filial i Svendborg

Kontakt

Arbejdernes Landsbank

Voldgade 16
5700
Svendborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
13-03-2018
Udløber:
04-04-2018
Kviknummer:
LJA-57635297
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du færdiguddannet finansøkonom eller bliver du færdig til sommer, så vil vi gerne byde dig velkommen som finanstrainee i vores filial i Svendborg. Glæd dig til at blive en del af en filial med vokseværk, hvor et engageret team står klar til at give dig den bedste uddannelse.

 

I Arbejdernes Landsbank fokuserer vi på, hvad der giver vores kunder et rigt liv. Og det har ikke kun noget med penge at gøre. Har du den tankegang og indstilling, der skal til for at skabe de bedste løsninger for vores kunder, så kan vi tilbyde dig en spændende karriere med start i august 2018.

 

Traineeforløbet

Som finanstrainee er du en del af teamet i vores filial i Svendborg. Vi sikrer, at teori og praksis hænger sammen og udarbejder personlige kompetencemål og uddannelsesplaner for dig.

 

I perioden får du mange forskellige slags opgaver, f.eks.:

 

 • Kundebetjening
 • Vejledning og salg af bankens produkter
 • Rådgivning om finansiering af fast ejendom, lån, forsikring, pension & investering

 

 

Du vil i traineeforløbet være tilknyttet en fast mentor i din filial, og der vil være rig mulighed for at netværke og sparre med andre trainees.

 

Vi har desuden skræddersyet et internt uddannelsesforløb, som giver dig indsigt i vores produkter, systemer & holdninger i forhold til god kunderådgivning.

 

Den teoretiske del af traineeforløbet sker via Finanssektorens Uddannelsescenter.

 

Du får ansvaret for din egen kundeportefølje af yngre kunder, som du skal servicere og rådgive inden for alle bankens forretningsområder. Sammen med dine kolleger skal du markedsføre filialen i området, ligesom du via lokale aktiviteter og dit netværk skal være med til at tiltrække nye gode kunder til filialen.

 

Din person

Du bliver færdig til sommer som finansøkonom eller har allerede afsluttet din uddannelse som finansøkonom. Måske er du allerede i gang med eller har afsluttet et traineeforløb indenfor eks. ejendomsmægler eller forsikring, men brænder mere for at komme i et pengeinstitut. Du har et højt fagligt niveau og kan dokumentere gode resultater fra skolen.

 

Derudover forestiller vi os, at du:

 

 • Er entusiastisk og tillidsvækkende og forstår at sætte dig ind i kundernes ønsker og behov
 • Har en nærværende personlighed og en god menneskelig forståelse
 • Er selvstændig men forstår at arbejde i et team
 • Er service- og præstationsorienteret
 • Sætter dig ambitiøse og realistiske mål og har viljen og energien til at nå dem
 • Er vant til at skifte tempo i forhold til mængden af arbejdsopgaver

 

 

Mulighed for at starte som kunderådgiver service

Afhængig af om du har afsluttet finansøkonomuddannelsen eller du er færdig til sommer, så har du mulighed for allerede nu, at starte som kunderådgiver service enten på fuld tid eller på nedsat tid frem til august, hvor du starter som finanstrainee.

 

Som kunderådgiver service er du det første kontaktpunkt til bankens kunder, og du skal via personlig og ansvarlig rådgivning servicere kunderne.

 

Du skal tage imod nye kunder, hvor du skal vurdere kunden og opfange købssignaler samt henvise kunderne til kunderådgiveren, når det er nødvendigt.

 

Som frontperson er du sammen med dine kolleger ansvarlig for både kasseekspedition, servicering af automater og betjening ved skranken. Det bliver din opgave at varetage her og nu opgaver. Du skal eksempelvis yde service og rådgivning i forbindelse med:

 

 • Selvbetjeningssystemer og betalingskort
 • Oprettelse af kundeengagementer/indlånskonti
 • Mindre låne- og kreditbehov

 

 

Det får du

Som medarbejder bliver du en del af en stærk koncern med ambitionen om at drive landets bedste bank. De seneste år har banken præsteret solide forretningsmæssige resultater og budt flere tusinde nye kunder velkommen. Og så er vi for 9. år i træk kåret til danskernes foretrukne bank.

 

Filialen i Svendborg

Du kommer ind i et team på 5 medarbejdere, som vægter det at have det sjovt og hjælpe hinanden højt. Filialens kundegrundlag består primært af private kunder, og vi glæder os til at få en ny kollega på holdet, der gennem sit engagement og aktiviteter kan bidrage til positiv kundeudvikling- og tilfredshed.

 

Kontakt os

Hvis du vil vide mere om stillingen eller Arbejdernes Landsbank, er du velkommen til at ringe til filialdirektør Nicki Christensen på tlf. 3848 3875 el. mobil 2076 2664 eller HR partner Sarah Vinnes på tlf. 40408361.

 

Hvis jobbet matcher dig, så send din ansøgning, dit CV og relevante eksamenskarakterer hurtigst muligt og senest den 4. april. Vi holder samtaler løbende.

 

Ansøgningsfrist: 04-04-2018

 

Arbejdernes Landsbank er en bank i sund udvikling. Vi bygger på et unikt socialt fællesskab, høj etik og stærk faglighed i hele organisationen. Vi er en bank, hvor det er let at få medindflydelse, og hvor et sundt og udviklende arbejdsmiljø går hånd i hånd med ambitionen om at drive en af landets bedste banker til gavn for kunderne, bankens forretning og medarbejderne.

 

Vi har en solid økonomi og er blandt Danmarks 7 største pengeinstitutter med ca. 280.000 kunder. Banken er repræsenteret med 70 filialer over hele landet og beskæftiger ca. 1.100 medarbejdere. Kundegrundlaget er privatkunder, mindre og mellemstore erhvervsvirksomheder, foreninger og faglige organisationer.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Nykredit, Center Herning
Herning, Vestjylland
Jyske Bank
Haderslev, Syd- og Sønderjylland
Virksomhedsprofiler