Sydbank

Sydbank,

Aabenraa
15-05-2018

Finansøkonom til praktik i Sydbank Direkte i Aabenraa

Kontakt

Sydbank

Peberlyk 4
6200
Aabenraa
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
15-05-2018
Udløber:
22-05-2018
Kviknummer:
LJA-61008313
Jobtype:
Deltid
Praktikant/trainee
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank,
Økonomi og regnskab
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sydbank er sat i verden for at være en bank tæt på kunderne. Vi finder løsningerne, der hvor de er, hurtigt og effektivt. Vi bygger på relationerne mellem mennesker. Og vi har fokus på det vigtige, nemlig bankdrift og sundt købmandskab. Gammeldags nærvær, ny teknologi vi bruger det, der virker. Vi kender vores kunder og er tæt på dem med professionel rådgivning. Med de bedste samarbejdspartnere i ryggen skaber vi konkurrencekraft. 

Er du en ambitiøs finansøkonomstuderende med evnen og viljen til at skabe fremtidens gode kundeoplevelser? Så søger vi lige nu praktikanter til start i januar 2019. Vi kan tilbyde dig et udfordrende praktikophold med henblik på et efterfølgende trainee-forløb med fokus på din personlige udvikling og med mange spændende karrieremuligheder i en af Danmarks største banker.

Om Sydbank Direkte:

Sydbank Direkte er bankens online forretningsområde. Det er et område, der er inde i en rivende udvikling og kendetegnet ved digital og teambaseret rådgivning og service i et innovativt og uformelt miljø.

Ansvar, opgaver og profil:

Som uddannet rådgiver er det altafgørende, at du er drevet af at skabe gode kundeoplevelser via digital rådgivning. Det er vigtigt, at du er en teamplayer og tager ansvar for teamets kunder. Din rådgivning skal være kompetent og proaktiv, og du er typen, der får energi af at skabe behovsorienterede løsninger - både selvstændigt og som holdspiller.

Som person:

  • Er du kendetegnet ved at være skarp, proaktiv og behovsorienteret
  • Er du en teamplayer, og du kan samtidig lide at tage ansvar og gå forrest
  • Er du resultatorienteret, positiv og udadvendt
  • Formår du at omsætte din dygtighed til praksis
  • Arbejder du effektivt og struktureret, og din omgangskreds vil beskrive dig som en, der er nysgerrig og villig til at gå langt for at løse en opgave

 

Mød os på Karrieredagene

Vi vil rigtig gerne møde dig, så kom forbi og få mere info om Sydbank og praktikforløbet på følgende Karrieredage:

  • cphbusiness i København den 2. maj
  • Erhvervsakademi Aarhus i Aarhus den 3. maj
  • Erhvervsakademi Sjælland i Næstved den 8. maj 2018
  • IBA i Kolding den 17. maj
  • Erhvervsakademi Sydvest i Esbjerg den 17. maj

 

Praktikforløb i Sydbank

 

Som praktikant i Sydbank får du muligheden for at omsætte teori til praksis og styrke dine kompetencer gennem en hverdag fyldt med spændende, personlige og faglige udfordringer med udgangspunkt i Sydbank Direkte/Privat.

I løbet af en praktikperiode på 12 uger vil du få indblik i Sydbank Direktes arbejdsområder, som omfatter rådgivning af privatkunder, investering, service og vores afdeling for unge kunder. Dette vil ske i tæt samarbejde med dine kolleger og din tilknyttede mentor.

Forløbet kan variere lidt - også efter dine ønsker. Vores mål med praktikforløbet er, at både du og vi bliver sikre på, at et trainee-forløb i Sydbank efter endt studie er det helt rigtige for dig.

Trainee-forløb i Sydbank

Som supplement til din teoretiske viden fra finansøkonomuddannelsen får du en uddannelse med særligt fokus på kunderådgivning. Uddannelsen består af forskellige læringsaktiviteter (kurser mv.), ophold og praktisk on the job training i din afdeling, hvor teori og ny viden bliver bundet sammen og er med til at udvikle dig til rådgiver. Herunder introduceres du for vores værdigrundlag, der sætter fokus på, at dygtighed og relationer skaber værdi.

Trainee-perioden, som varer ca. et år, vil være præget af spændende og udfordrende opgaver i vores hurtigvoksende afdelinger i Sydbank Direkte: Ung, Rådgivning og Investering, hvilket giver dig en praktisk og personlig ballast til at afgøre, i hvilken retning du gerne vil arbejde fremover.

Karriereforløb efter trainee-periode

Karriereplanlægning er en naturlig del af vores medarbejderudvikling i Sydbank. Efter trainee-perioden planlægger vi i samarbejde med dig det videre forløb. Det kan fx være som rådgiver i Sydbank Direkte Ung eller privatrådgiver, kunderådgiver for Lokal Erhvervskunder eller investeringsrådgiver i Sydbank Direkte eller i en af vores andre 9 kundevendte områder, fx Område Sønderjylland.

Har du evnerne og interessen, hjælper vi dig senere med den faglige og personlige udvikling, der kræves, for at du kan fungere som leder, fx i en filial eller som specialist på et højere niveau.

Samtaler

Vi afholder assessmentevent med samtaler den 30. maj i Sydbanks hovedsæde i Aabenraa.

Ansøgning senest 22. maj

Praktikpladsen vil være i Sydbanks hovedsæde i Aabenraa, og ansøgningsfristen er den 22. maj. Vi håber, at du kan se dig selv blive udfordret i Sydbank og glæder os til at møde dig på Karrieredagene. Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Merkur Andelskasse
Aalborg, Nordjylland
Arbejdernes Landsbank
Roskilde, Midtsjælland
Virksomhedsprofiler