Arbejdernes Landsbank

Arbejdernes Landsbank,

Viborg
22-12-2017

Finansøkonom til filialen i Viborg

Kontakt

Arbejdernes Landsbank

Sct. Mathias Gade 34
8800
Viborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
22-12-2017
Udløber:
11-01-2018
Kviknummer:
LJA-53432286
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank,
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vi søger en færdiguddannet finansøkonom, der har lyst til at starte allerede nu som Kunderådgiver service frem mod traineeforløbets opstart i august 2018.

I Arbejdernes Landsbank fokuserer vi på, hvad der giver vores kunder et rigt liv. Og det har ikke kun noget med penge at gøre. Har du den tankegang og indstilling, der skal til for at skabe de bedste løsninger for vores kunder, så har vi en spændende karriere til dig.

 

Mulighed for at blive trainee i 2018 

Er du ambitiøs og har du afsluttet finansøkonomuddannelsen? Så har du nu mulighed for at starte som kunderådgiver service og derved være klædt godt på til det kommende traineeforløb i 2018.

 

Kunderådgiver service

Som kunderådgiver service er du det første kontaktpunkt til bankens kunder, og du skal via personlig og ansvarlig rådgivning servicere kunderne.

 

Du skal tage imod nye kunder, hvor du skal vurdere kunden og opfange købssignaler samt henvise kunderne til kunderådgiveren, når det er nødvendigt.

 

Som frontperson er du sammen med dine kolleger ansvarlig for både kasseekspedition, servicering af automater og betjening ved skranken. Det bliver din opgave at varetage her og nu opgaver. Du skal eksempelvis yde service og rådgivning i forbindelse med:

 

 • Selvbetjeningssystemer og betalingskort

 • Oprettelse af kundeengagementer/indlånskonti

 • Mindre låne- og kreditbehov

 

Traineeforløbet

Som trainee vil du fortsat være en del af teamet i vores filial i Viborg. Vi sikrer, at teori og praksis hænger sammen og udarbejder personlige kompetencemål og uddannelsesplaner for dig.

 

I perioden får du mange forskellige slags opgaver, f.eks.:

 

 • Kundebetjening

 • Vejledning og salg af bankens produkter

 • Rådgivning om finansiering af fast ejendom, lån, forsikring, pension & investering

 

Du vil i traineeforløbet være tilknyttet en fast mentor i din filial, og der vil være rig mulighed for at netværke og sparre med andre trainees.

 

Vi har desuden skræddersyet et internt uddannelsesforløb, som giver dig indsigt i vores produkter, systemer & holdninger i forhold til god kunderådgivning.

 

Den teoretiske del af traineeforløbet sker via Finanssektorens Uddannelsescenter.

 

Du får ansvaret for din egen kundeportefølje af yngre kunder, som du skal servicere og rådgive inden for alle bankens forretningsområder. Sammen med dine kolleger skal du markedsføre filialen i området, ligesom du via lokale aktiviteter og dit netværk skal være med til at tiltrække nye gode kunder til filialen.

 

Din person

Du har afsluttet din uddannelse som finansøkonom og drømmer om at blive kunderådgiver. Du er måske allerede i gang med eller har afsluttet et traineeforløb indenfor eks. ejendomsmægler eller forsikring, men brænder mere for at komme i et pengeinstitut. Du har et højt fagligt niveau og kan dokumentere gode resultater fra skolen.

 

Derudover forestiller vi os, at du:

 

 • Er entusiastisk og tillidsvækkende og forstår at sætte dig ind i kundernes ønsker og behov

 • Har en nærværende personlighed og en god menneskelig forståelse

 • Er selvstændig men forstårat arbejde i et team

 • Er service- og præstationsorienteret

 • Sætter dig ambitiøse og realistiske mål og har viljen og energien til at nå dem

 • Er vant til at skifte tempo i forhold til mængden af arbejdsopgaver

 

Det får du

Som medarbejder bliver du en del af en stærk koncern med ambitionen om at drive landets bedste bank. De seneste år har banken præsteret solide forretningsmæssige resultater og budt flere tusinde nye kunder velkommen. Og så er vi for 8. år i træk kåret til danskernes foretrukne bank.

 

Filialen i Viborg er bl.a. kendetegnet ved følgende:

 

 • Et uformelt miljø med højt til loftet og med 5 kompetente kolleger i filialen

 • Gode muligheder for personlig og faglig udvikling

 • Medindflydelse på udviklingen i en bank, der hele tiden arbejder på at skabe mere tid til kunderne

 • Vi lægger vægt på en god trivsel, hvor der er plads til menneskelighed og humor

 • En filial der er inde i en spændende udvikling med en stor kundetilgang

 • Vi sætter pris på sociale aktiviteter og et stærkt sammenhold

 

Filialen er centralt beliggende på Sct. Mathias Gade 34, 8800 Viborg.

 

Stillingen er med opstart snarest mulig.

 

Kontakt os

Hvis du vil vide mere om stillingen eller Arbejdernes Landsbank, er du velkommen til at ringe til filialdirektør Jesper Grave Andersen på tlf. 3848 3650 eller HR konsulent Jonas Thomsen på tlf. 3848 4669.

 

Hvis jobbet matcher dig, så send din ansøgning, dit CV og relevante eksamenskarakterer hurtigst muligt og senest torsdag d. 11. januar 2018.

 

Vi forventer at holde samtaler mandag d. 15. januar 2018.

 

Du kan læse mere om traineeforløbet her.

 

 

Arbejdernes Landsbank er en bank i sund udvikling. Vi bygger på et unikt socialt fællesskab, høj etik og stærk faglighed i hele organisationen. Vi er en bank, hvor det er let at få medindflydelse, og hvor et sundt og udviklende arbejdsmiljø går hånd i hånd med ambitionen om at drive en af landets bedste banker til gavn for kunderne, bankens forretning og medarbejderne.

 

Vi har en solid økonomi og er blandt Danmarks 7 største pengeinstitutter med mere end 250.000 kunder. Banken er repræsenteret med 70 filialer over hele landet og beskæftiger ca. 1.100 medarbejdere. Kundegrundlaget er privatkunder, mindre og mellemstore erhvervsvirksomheder, foreninger og faglige organisationer.

 


Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Arbejdernes Landsbank
Aarhus, Østjylland
Jyske Bank
København, Storkøbenhavn
Virksomhedsprofiler