Arbejdernes Landsbank

Arbejdernes Landsbank,

Horsens
11-04-2019

Finansøkonom til filialen i Horsens

Kontakt

Arbejdernes Landsbank

Søndergade 48
8700
Horsens
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
11-04-2019
Udløber:
06-05-2019
Kviknummer:
LJA-72463421
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du færdiguddannet finansøkonom eller bliver du færdig til sommer, så vil vi gerne byde dig velkommen som finanstrainee i vores filial i Horsens, hvor der vil stå et engageret team klar til at give dig den bedste uddannelse.

 

I Arbejdernes Landsbank fokuserer vi på, hvad der giver vores kunder et rigt liv. Og det har ikke kun noget med penge at gøre. Har du den tankegang og indstilling, der skal til for at skabe de bedste løsninger for vores kunder, så kan vi tilbyde dig en spændende karriere med start i august 2019. Hvis det passer ind i din uddannelses- og arbejdsmæssige situation kan vi tilbyde, at du starter op som vikar frem til august.

 

Traineeforløbet

Som finanstrainee er du en del af teamet i filialen. Vi sikrer, at teori og praksis hænger sammen og udarbejder personlige kompetencemål og uddannelsesplaner for dig.

 

I perioden får du mange forskellige slags opgaver, f.eks.:

 

  • Kundebetjening

  • Vejledning og salg af bankens produkter

  • Rådgivning om finansiering af fast ejendom, lån, forsikring, pension & investering

 

Du vil i traineeforløbet være tilknyttet en fast mentor i din filial, og der vil være rig mulighed for at netværke og sparre med andre trainees.

 

Vi har desuden skræddersyet et internt uddannelsesforløb, som giver dig indsigt i vores produkter, systemer og holdninger i forhold til god kunderådgivning.

 

Den teoretiske del af traineeforløbet sker via Finanssektorens Uddannelsescenter.

 

Du får ansvaret for din egen kundeportefølje af kunder, som du skal servicere og rådgive inden for alle bankens forretningsområder. Sammen med dine kolleger skal du markedsføre filialen i området, ligesom du via lokale aktiviteter og dit netværk skal være med til at tiltrække nye gode kunder til filialen.

 

Din person

Du bliver færdig til sommer som finansøkonom eller har allerede afsluttet din uddannelse som finansøkonom. Måske er du allerede i gang med eller har afsluttet et traineeforløb indenfor eks. ejendomsmægler eller forsikring, men brænder mere for at komme i et pengeinstitut. Du har et højt fagligt niveau og kan dokumentere gode resultater fra skolen.

 

Derudover forestiller vi os, at du:

 

  • Er entusiastisk og tillidsvækkende og forstår at sætte dig ind i kundernes ønsker og behov

  • Har en nærværende personlighed og en god menneskelig forståelse

  • Er selvstændig men forstår at arbejde i et team

  • Er service- og præstationsorienteret

  • Sætter dig ambitiøse og realistiske mål og har viljen og energien til at nå dem

  • Er vant til at skifte tempo i forhold til mængden af arbejdsopgaver

 

Det får du

Som medarbejder bliver du en del af en stærk koncern med ambitionen om at drive landets bedste bank. De seneste år har banken præsteret solide forretningsmæssige resultater og budt flere tusinde nye kunder velkommen. Og så er vi for 10. år i træk kåret til danskernes foretrukne bank.

 

Kontakt os

Hvis du vil vide mere om stillingen eller Arbejdernes Landsbank, er du velkommen til at ringe til filialdirektør Morten Egedal Nielsen på tlf. 3848 3515 eller HR partner Karina H. Jepsen på tlf. 3848 4655.

 

Hvis jobbet matcher dig, så send din ansøgning, dit CV og relevante eksamenskarakterer hurtigst muligt og senest den 6. maj 2019. Vi holder samtaler løbende.

 

 

Arbejdernes Landsbank

Arbejdernes Landsbank er en bank i sund udvikling. Vi bygger på et unikt socialt fællesskab, høj etik og stærk faglighed i hele organisationen. Vi er en bank, hvor det er let at få medindflydelse, og hvor et sundt og udviklende arbejdsmiljø går hånd i hånd med ambitionen om at drive en af landets bedste banker til gavn for kunderne, bankens forretning og medarbejderne.

 

Vi har en solid økonomi og er blandt Danmarks 7 største pengeinstitutter med ca. 300.000 kunder. Banken er repræsenteret med 71 filialer over hele landet og beskæftiger ca. 1.100 medarbejdere. Kundegrundlaget er privatkunder, mindre og mellemstore erhvervsvirksomheder, foreninger og faglige organisationer.

 

 


Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Nykredit Rønne
Bornholm
Nykredit
Roskilde, Midtsjælland
Virksomhedsprofiler