Lån & Spar

Lån & Spar,

Aarhus
23-10-2020

Finansiel rådgiver til Rådgivningscenter Århus (Ryesgade)

Kontakt

Lån & Spar

Ryesgade 23
8000
Aarhus C
Praktisk information
Oprettet:
23-10-2020
Udløber:
22-11-2020
Kviknummer:
LJA-81302368
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank,
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du salgsminded og drevet af kundekontakt, og brænder du for at give personlig privatrådgivning til nye og eksisterende kunder med god økonomi? Vil du være en del af et kompetent team, hvor det sociale er en af grundpillerne for afdelingen? Så brug et par minutter på at læse lidt mere.

Som finansiel rådgiver bliver du ansvarlig for en attraktiv kundeportefølje bestående af solide og veluddannede kunder, som du skal rådgive hele vejen rundt, vores såkaldte helhedsrådgivning.

Foruden vedligeholdelse af eksisterende kunder, vil du også tage godt imod de mange nye kunder, som søger banken.

En stor del af din hverdag vil derfor gå med at afholde kundemøder, hvilket betyder, at du vil få et minimum af administrative opgaver.

Rådgivningscenter Århus (Ryesgade) en afdeling med godt humør og toppræstation på kundetilfredshed

Du bliver en del af en afdeling bestående af 10 kolleger, souschefen og filialdirektøren.

Rådgivningscenter Århus (Ryesgade) er et kompetent team med en stærk holdånd. Afdelingen er kendt for sin vindermentalitet, høje ambitioner og samtidig gode humør, høje energiniveau og frihed under ansvar. Afdelingen er målrettet og fejrer hverdagens successer.

Du bliver en del af et team, hvor vi scorer højt på kundetilfredshed, og hvor vi går efter at levere de bedste kundeoplevelser hver dag.

Du vil opleve, at der er gode muligheder for både personlig og faglig udvikling, som tilpasses ud fra den enkeltes behov og interesser.

Hvem er du?

Du er god til at tale med mennesker og skabe tillid. Du er positiv og ser muligheder frem for begrænsninger også når hverdagen er fyldt med opgaver.

Ihærdig, arbejdsom og vindermentalitet er ord, der beskriver dig godt, og du trives i en hverdag med højt tempo og flere bolde i luften.

Fagligt forventer vi, at du er uddannet indenfor den finansielle sektor. Du har erfaring med salg og rådgivning af egen kundeportefølje, og du har både viden og lysten til at rådgive indenfor bolig, pension og investering.

Derudover er det nødvendigt, at du er vant til at kreditvurdere og udarbejde en generel behovsafdækning af privatkunders økonomi.

Kan du se dig selv hos os?

Så send en ansøgning og dit CV hurtigst muligt.

Vi screener ansøgningerne løbende og indkalder løbende til samtaler så vidt muligt under retningslinjerne for COVID-19.

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Lån & Spar - vær med til at skabe fremtidens bank

Lån & Spar blev grundlagt i 1880 med det formål at skabe en helt ny bank, der gav almindelige mennesker mulighed for at låne penge på rimelige vilkår. I dag samarbejder vi med mere end 50 faglige organisationer og foreninger. Mange af dem er også i vores ejerkreds. Og selvom meget har ændret sig, er essensen stadig den samme. Vi arbejder for at give vores kunder de bedste rammer for en sund økonomi.

Lån & Spar er kendetegnet ved en uformel organisation, hvor vi, på tværs af rådgivningscentre og stabsfunktioner, arbejder tæt sammen hen imod vores fælles mål. Hos os er det naturligt at tage ansvar og initiativ i hverdagen. Vi lægger vægt på, at du som medarbejder har mulighed for at sætte dit præg på udviklingen af fremtidens bank. Og vi sætter høje standarder for at være et attraktivt valg for vores kunder, hvor nøgleordene er kompetent og personlig rådgivning med en holistisk forståelse af kundens situation.

Vi er en virksomhed i vækst, og vi oplever stor interesse for vores bank. I Lån & Spar har vi et stærkt fokus på arbejdsglæde, trivsel og udvikling. Vi tror på potentialet i vores medarbejdere og på, at vi kan og vil udvikle os. Derfor bakker vi op om vores medarbejderes udvikling gennem både interne og eksterne udviklingsforløb.


Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler