Arbejdernes Landsbank

Arbejdernes Landsbank,

Odense
21-01-2021

Finanselev til Højstrup - med opstart i august 2021

Kontakt

Arbejdernes Landsbank

Rismarksvej 115 A
5210
Odense NV
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
21-01-2021
Udløber:
14-02-2021
Kviknummer:
LJA-81616884
Jobtype:
Elev/Lærling
Arbejdsområde:
Administration,
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

I Arbejdernes Landsbank fokuserer vi på, hvad der giver vores kunder et rigt liv. Og det har ikke kun noget med penge at gøre. Har du den tankegang og indstilling, der skal til for at skabe de bedste løsninger for vores kunder, så har vi en spændende karriere til dig.

 

Finanselev i Arbejderens Landsbank

Som finanselev i Arbejdernes Landsbank får du en 2-årig finansiel uddannelse, som giver dig indsigt i vores produkter, systemer og holdninger til kunderådgivning. Denne uddannelse sker via Finanssektorens Uddannelsescenter.

 

For at den teoretiske del ikke står alene, sikrer vi, at teori og praksis hænger sammen. Vi udarbejder personlige kompetencemål og uddannelsesplaner for dig, så vi sammen med dig sikrer, at de redskaber, du får på skolebænken, også bliver brugt i din hverdag. Vores holdning er nemlig, at din uddannelse skal ligne den virkelige verden så meget som muligt.

 

I perioden får du mange forskellige slags opgaver, f.eks.:

  • Kundebetjening

  • Vejledning og salg af bankens produkter

  • Rådgivning om finansiering af fast ejendom, lån, forsikring, pension og investering

 

Du vil være tilknyttet en mentor i din filial under hele uddannelsen, og der vil være rig mulighed for at netværke og sparre med andre elever og finanstrainees i banken.

 

Hvem er du?

Du har afsluttet en gymnasial uddannelse med et godt resultat f.eks. HHX, STX, HTX, HF, EUX Finans.

 

Derudover lægger vi vægt på, at du:

  • Har drive, er udadvendt, resultatorienteret og ambitiøs

  • Er service- og præstationsorienteret

  • Har en nærværende personlighed og en god menneskelig forståelse

 

Hvem er vi?

Du bliver en del af et team, der har fokus på arbejdsglæde, en sjov og ambitiøs hverdag hvor vi løfter i samlet flok, udvikling af den enkelte og teamet som helhed samt ikke mindst lysten til at skabe verdens bedste arbejdsplads.

 

I Højstrup har vi altid en åben og ærlig dialog, der er højt til loftet og humor er vigtigt for os.  Arbejdsglæden har høj prioritet og den gode stemning bemærkes af vores mange gode og trofaste kunder. Vi er ansvarlige og nærværende, og kunden er altid i centrum. Det kvitterer kunderne da også for i vores kundetilfredsmålinger, hvor vi generelt ligger højt, udtaler filialdirektør Mike Eriksen.

 

Filialen i Højstrup har gennem de senere år været i en særdeles positiv udvikling med mange nye og gode kunder. Filialen er beliggende på Rismarksvej 115A i et attraktivt område af Odense og med den kommende letbane lige til døren.

 

Det bliver du en del af

I Arbejdernes Landsbank bliver du del af en kultur, hvor stærke værdier som ansvarlighed, nærvær og enkelthed er i fokus. Derudover kan du se frem til at blive del af:

  • En arbejdsplads hvor arbejdsglæden og medarbejdertilfredsheden er blandt de højeste i sektoren

  • En bank som de seneste 12 år i træk er kåret til danskernes foretrukne bank

  • En flad organisationsstruktur med hurtige beslutningsprocesser

  • En vækstorienteret organisation, hvor der er rig mulighed for at udvikle sig både fagligt og personligt

 

Du får desuden en lang række medarbejdergoder, som bl.a. omfatter sundhedsforsikring, tandforsikring, ekstra ferietillæg, attraktiv bonusordning og mulighed for at gøre brug af forskellige

 

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Filialdirektør Mike Eriksen på telefon

 38 48 40 70 / 40 95 77 83 eller HR Konsulent Anne Føns på telefon 38 48 33 32.

 

Stillingen er med opstart i august 2021.

 

Ansøgningsfristen er den 14. februar 2021. Så send din ansøgning, dit CV og relevante eksamenskarakterer hurtigst muligt.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Læs mere på www.al-bank.dk/finanselev

 

Arbejdernes Landsbank

Arbejdernes Landsbank er en bank i sund udvikling. Vi bygger på et unikt socialt fællesskab, høj etik og stærk faglighed i hele organisationen. Vi er en bank, hvor det er let at få medindflydelse, og hvor et sundt og udviklende arbejdsmiljø går hånd i hånd med ambitionen om at drive en af landets bedste banker til gavn for kunderne, bankens forretning og medarbejderne.

 

Vi har en solid økonomi og er blandt Danmarks 6. største pengeinstitutter med ca. 330.000 kunder. Banken er repræsenteret med 70 filialer over hele landet, samt 6 Erhvervscentre og beskæftiger ca. 1.100 medarbejdere. Kundegrundlaget er privatkunder, mindre og mellemstore erhvervsvirksomheder, foreninger og faglige organisationer.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Jyske Bank
Aalborg, Nordjylland
Jyske Bank
Silkeborg, Midtjylland
Virksomhedsprofiler