Arbejdernes Landsbank

Arbejdernes Landsbank,

Vanløse
20-01-2021

Finanselev til filialen i Vanløse

Kontakt

Arbejdernes Landsbank

Jernbane Allé 66
2720
Vanløse
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
20-01-2021
Udløber:
09-02-2021
Kviknummer:
LJA-81613376
Jobtype:
Elev/Lærling
Arbejdsområde:
Administration,
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Bliv finanselev i Arbejdernes Landsbank august 2021 og start allerede nu som kunderådgiver service. Vi søger en finanselev, der ved, at god rådgivning handler om mere end penge, og hvor du bliver klædt på til at rådgive hele vejen rundt.

 

I Arbejdernes Landsbank fokuserer vi på, hvad der giver vores kunder et rigt liv. Og det har ikke kun noget med penge at gøre. Har du den tankegang og indstilling, der skal til for at skabe de bedste løsninger for vores kunder, så kan vi tilbyde dig en spændende karriere med start i august 2021. Frem til august 2021 bliver du ansat som kunderådgiver service, hvor du bliver filialens frontperson. Denne periode giver dig bl.a. et indblik i vores systemer, forretningsgange og bankens produkter, og klæder dig på til en rigtig god start på dit elevforløb.

 

Finanselev i Arbejdernes Landsbank

Med en elevplads hos Arbejdernes Landsbank tager du det næste skridt i din karriere. Du vælger en finansuddannelse over 2 år, hvor tiden flyver af sted. Uddannelsen byder på en spændende tid fuld af udfordringer og succesoplevelser. Vores holdning er nemlig, at din uddannelse skal ligne den virkelige verden så meget som muligt.

 

For at give dig den bedste uddannelse, har vi skræddersyet et uddannelsesforløb, som giver dig indsigt i vores produkter, systemer og holdninger i forhold til kunderådgivning. Denne uddannelse sker via Finanssektorens Uddannelsescenter. For at den teoretiske del ikke står alene, sikrer vi, at teori og praksis hænger sammen, og udarbejder personlige kompetencemål og uddannelsesplaner for dig, så vi sammen med dig sikrer, at de redskaber du lærer på skolebænken bruges i din hverdag.

 

I perioden får du mange forskellige slags opgaver, f.eks.:

 • Kundebetjening

 • Vejledning og salg af bankens produkter

 • Rådgivning om finansiering af fast ejendom, lån, forsikring, pension & investering

 

Du vil være tilknyttet en mentor i din filial under hele uddannelsen, og der vil være rig mulighed for at netværke og sparre med andre elever og finanstrainees i banken.

 

Hvem er du?

Du har afsluttet en gymnasial uddannelse med et godt resultat eks.  HHX, STX, HTX, HF, EUX Finans.

 

Derudover lægger vi vægt på, at du:

 • Har drive, er udadvendt, resultatorienteret og ambitiøs

 • Er service- og præstationsorienteret

 • Har en nærværende personlighed og en god menneskelig forståelse

 

Kunderådgiver service

Frem til august 2021, hvor du bliver finanselev, ansættes du som kunderådgiver service, hvor du sammen med dine kollegaer er ansvarlig for bl.a. servicering af automater og betjening af kunder ved skranken. Det bliver din opgave at varetage her og nu opgaver. Du skal f.eks. yde service og rådgivning i forbindelse med:

 • Selvbetjeningssystemer og betalingskort

 • Oprettelse af kundeengagementer/indlånskonti

 • Mindre låne- og kreditbehov

 

Filialen i Vanløse - En filial med plads til udvikling, indflydelse og humor

Du kommer ind i vores team bestående af 6 medarbejdere, hvor vi har fokus på arbejdsglæde, sammenhold, udvikling, samt ikke mindst lysten til at skabe verdens bedste arbejdsplads.

 

Selvom vi kommer for at arbejde, og godt kan lide at lave forretninger med vores kunder, så skal der også være tid til et godt grin.  Dialogen i filialen er åben og ærlig, og vi prioriterer det sociale samvær og det gode humør trods en travl hverdag, udtaler filialchef Michael Dahl

 

Udover det gode sociale arbejdsliv byder vi på konkurrencedygtig løn, bonusordning, sundhedsforsikring og mange andre medarbejdergoder.

 

Filialen er kasseløs og er centralt beliggende i Vanløse tæt på offentlig transport (S-tog og metro) og med parkeringsmuligheder.

 

Det bliver du en del af

I Arbejdernes Landsbank bliver du del af en kultur, hvor stærke værdier som ansvarlighed, nærvær og enkelthed er i fokus. Derudover kan du se frem til at blive en del af:

 • En arbejdsplads hvor arbejdsglæden og medarbejdertilfredsheden er blandt de højeste i sektoren

 • En bank som for 12. år i træk er kåret til danskernes foretrukne bank

 • En flad organisationsstruktur med hurtige beslutningsprocesser

 • En vækstorienteret organisation, hvor der er rig mulighed for at udvikle sig både fagligt og personligt

 

Du får desuden en lang række medarbejdergoder, som bl.a. omfatter sundhedsforsikring, tandforsikring, ekstra ferietillæg, attraktiv bonusordning og mulighed for at gøre brug af forskellige rabataftaler.

 

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte filialchef Michael Dahl Jensen på tlf. nr. 38 48 33 30 eller HR konsulent Lene Overgaard på tlf. 38 48 46 63.

 

Ansøgningsfrist 9. februar.

 

Arbejdernes Landsbank

Arbejdernes Landsbank er en bank i sund udvikling. Vi bygger på et unikt socialt fællesskab, høj etik og stærk faglighed i hele organisationen. Vi er en bank, hvor det er let at få medindflydelse, og hvor et sundt og udviklende arbejdsmiljø går hånd i hånd med ambitionen om at drive en af landets bedste banker til gavn for kunderne, bankens forretning og medarbejderne.

 

Vi har en solid økonomi og er blandt Danmarks 6. største pengeinstitutter med ca. 330.000 kunder. Banken er repræsenteret med 70 filialer over hele landet, samt 6 Erhvervscentre og beskæftiger ca. 1.100 medarbejdere. Kundegrundlaget er privatkunder, mindre og mellemstore erhvervsvirksomheder, foreninger og faglige organisationer.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Jyske Bank
Aalborg, Nordjylland
Jyske Bank
Silkeborg, Midtjylland
Virksomhedsprofiler