Sampension

Sampension,

Danmark
08-03-2018

Finanselev

Kontakt

Sampension

Tuborg Havnevej 14
2900
Hellerup
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
08-03-2018
Udløber:
03-04-2018
Kviknummer:
LJA-57432716
Jobtype:
Elev/Lærling
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du være en af fremtidens bedste pensionsrådgivere så bliv finanselev i Sampension


Vil du være en af de bedste pensionsrådgivere og yde stærk og nærværende rådgivning i en dynamisk hverdag med højt tempo? Så er Sampension en god læreplads for dig!

 

Sampension er i en særdeles positiv udvikling med vækst og nye kunder og til september 2018 skal vi bruge to nye super engagerede finanselever. 

 

I Sampension får du en 2-årig finansuddannelse i et af Danmarks største pensionsselskaber, hvor du får en god forståelse for vores virksomhed og kunder samt grundig oplæring af hjælpsomme kolleger inden for salg og rådgivning om pension og forsikring.

 

Din faglige profil EUXer eller HHXer?

Vi lægger vægt på, at du har afsluttet din eksamen med et godt resultat enten som EUXer med finans som speciale eller din HHXer.

 

Du kan sige ja til at:

 

  • du har interesse for finansverdenen og de muligheder markedet giver for, at kunderne kan tilpasse deres pensionsopsparinger
  • du brænder for god kundeservice og trives med at kommunikere via telefon, pr. brev eller via internet
  • du formulerer dig godt på skrift og i tale (både dansk og engelsk)
  • du er god til tal, er lærenem og nysgerrig på at lære mere og mere
  • du har flair for IT og er ikke bange for at lære nye systemer at kende
  • du er moden, har en god indlevelsesevne og er parat til at tage nye udfordringer op
  • du er ansvarsfuld og har erfaring med service fra fritidsjob eller lignende
  • du stræber højt, når du løser dine opgaver og gør dig umage i hverdagen og så har du "gå på mod", når du går i gang med arbejdsopgaverne

 

 

I Sampension stiller vi krav. Jo mere ansvarlighed du selv udviser, jo flere spændende arbejdsopgaver og større ansvar får du. Derfor kan det fx være en fordel, hvis du har erfaring fra et fritidsjob, hvor du er vant til at tage ansvar og vise initiativ.

 

Elevtiden i Sampension

Din praktik vil foregå i flere afdelinger. På den måde får du grundigt kendskab til, hvad der rører sig i virksomheden og du vil møde mange typer opgaver samtidigt med at du kan opbygge et godt netværk til mange kolleger.

 

Du kommer i din elevtid til at arbejde med mange facetter af kundernes pensionsordninger. Efter nogle måneders oplæring og træning i forskellige afdelinger kommer du bl.a. også til at yde personlig rådgivning til kunderne over telefonen. I løbet af elevtiden vil du også deltage på bl.a. informationsmøder hos kunderne med erfarne kolleger. Vi har tilrettelagt praktikken, så din skole og praktik så vidt muligt supplerer hinanden, og du får således et rigtigt godt fundament for din fremtidige karriere.

 

Læs også om os og elevuddannelsen på www.sampension.dk

 

En velfungerende organisation i udvikling

Vi tilbyder dig at blive del af en velfungerende, kvalitetsbevidst og løsningsorienteret organisation. Et miljø med fokus på faglig og personlig udvikling og på at skabe resultater til fordel for kunderne.

 

En organisation præget af høj faglighed, kontinuitet og med et fokus på konstante forbedringer.  Der er mange spændende udfordringer på pensionsområdet og i Sampension, og ansvaret er i høj grad uddelegeret.

 

Lønnen som elev vil være ca. 17.000,00 kr. pr. måned og omfatter naturligvis en attraktiv pensionsordning betalt af Sampension.

 

Vi bor centralt med udsigt til vandet i et lyst og åbent hus og tilbyder personalegoder som motionsrum og en særdeles god personalerestaurant.

 

Ansøgning

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at ringe til HR-konsulent Bente Primdahl på tlf.nr. 77 33 14 21. Ansøgning, CV og vedhæftede eksamensbeviser/årskarakterer bedes du sende i én samlet fil til os via ansøgningslinket senest tirsdag den 3. april 2018. Vi vurderer og indkalder løbende kandidater til samtaler i begyndelsen af april måned, så skynd dig at søge allerede i dag.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Nykredit, Center Herning
Herning, Vestjylland
Jyske Bank
Haderslev, Syd- og Sønderjylland
Virksomhedsprofiler