Hilti

Hilti,

Hvidovre
11-12-2017

Finance Graduate

Kontakt

Hilti

Stamholmen 157
2650
Hvidovre
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
11-12-2017
Udløber:
10-01-2018
Kviknummer:
LJA-52801387
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Hvidovre

Job reference: 3076

 

Hvad er det for en stilling?

Vi søger en ambitiøs Finance Graduate med et kreativt mindset og skarpt øje for detaljen!

 

Vi forestiller os, at vores Finance Graduate har færdiggjort en længere videregående uddannelse indenfor økonomi, finans eller revision. Du kommer direkte fra studiet med den nyeste viden og teori indenfor området, som du er klar til at implementere i Hilti. Du er innovativ og har mod på at udfordre vores daglige arbejdsgange og metoder.

 

 Du får indflydelse på din egen karriereretning ved at udvikle stillingen når du eksempelvis optimerer processer og rapporter. Vi forestiller os, at vores Finance Graduate vil arbejde i Danmark 1-2 år, hvorefter du vil rykke videre til en anden rolle indenfor finans, hvor der vil være rig mulighed for at skabe en international karriere ved at arbejde i udlandet

 

Hvem er Hilti?

Vi leverer produkter, teknologier, software og services til den globale byggesektor. I løbet af de sidste 75 år har vi opbygget et internationalt renommé baseret på stolte traditioner, nyskabende produkter og ekstraordinær service. Med mere end 25.000 ansatte i mere end 120 lande er der masser af muligheder for, at du kan udvikle dig og opbygge din karriere både nationalt og internationalt.

 

Hvad involverer stillingen?

Du vil blive en del af et lille finans- og driftsteam, som også består af indkøb, logistik, reception og administrativ support. Derudover vil du også samarbejde om projekter med vores nordeuropæiske hovedkvarter og Shared Service Center i Manchester.

 

I vores SAP-kollektionsmodul vil du være ansvarlig for at lede og forbedre systemet, supportere end-to-end processer samt analysere rapporter omkring performance og KPIer. De interne kontroller, som er sat op eller skal implementeres, skal følges og udføres af dig for at sikre den overordnede compliance.

 

I dagligdagen vil du også arbejde på at sikre, at hver konto er præcis og korrekt, samt at den hænger sammen med kundens behov. Du vil anvende og analysere den nuværende Credit and Collection politik til at evaluere kreditrisiko, ordrer til manuel kredittjek samt kreditgrænser/betalingsvilkår.

 

Du skal aktivt promovere credit og collection services og initiativer i tværfunktionelle og kunderelaterede aktiviteter. Her skal du komme med forslag til forbedringer og positive forandringer for afdeling.

 

Du bliver en del af et team af kollegaerne med forskellig baggrund. Men vi er fælles om vores dedikation til at yde vores bedste og levere ekstraordinær kundeservice og vi bakker altid hinanden op.

 

Denne position giver fantastiske muligheder for at udvikle sig i forskellig stillinger inden for Hilti. Dette er derfor en ideel position for den ambitiøse kandidat, der viser høj lærings agilitet, og som ønsker at udvikle en karriere inden for Hilti.

 

Hvad tilbyder vi?

I Hilti får du muligheden for at arbejde i en virksomhed i vækst, hvor der er stort fokus på medarbejderne. Du vil få en rigtig god oplæring i Hilti og i stillingens arbejdsopgaver. Du bliver en del af vores Finans & Operations team, som består af 8 kollegaer, der er rigtig gode til at samarbejde og som sidder klar til at dele deres erfaringer med dig. Med din placering på hovedkontoret får du en bred kontaktflade både ud til kunderne og internt i Hilti.

 

Hvorfor skal du søge stillingen?

Hos Hilti handler succes om samarbejde og evner. Vi er en salgsorganisation, hvor stemningen er høj og hvor vi har kunden i fokus. Vi ønsker at vores medarbejdere i det daglige føler de både får faglig og personlig udvikling og så er det et must, at du også kan levere en fantastisk kundeservice både for interne og eksterne kunder.

 

Kvalifikationer

 

  • Du har en relevant længere videregående uddannelse og en stærk forretningsforståelse.

  • Du er procesorienteret, har en solid forståelse for processen fra end-to-end og er i stand til at identificere områder, der kan forbedres.

  • Stærke kommunikative og sociale kompetencer

  • Stærke personlige egenskaber: du er proaktiv, en team-player, og du er en stærk initiativtager.

  • Du trives med at have mange bolde i luften og arbejde i en organisation hvor tingene går stærkt

  • Gode kundskaber i Office pakken og være en fordel at have erfaring i SAP

  • Flydende i dansk og engelsk, både i skrift og tale

 

 

Er du fristet til at søge eller vil du vide mere? Så tjek www.hilti.com/careers.  

 

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte os på DKTeamHR@hilti.com. Du bedes ansøge denne stillingen ved at trykke på ansøg nu knappen.

 

Du bedes fremsende ansøgning og CV på engelsk.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Virksomhedsprofiler