Nykredit

Nykredit,

Høje-Taastrup
27-07-2021

Erhvervssupporter til Kundedrift Erhverv

Kontakt

Nykredit

Praktisk information
Oprettet:
27-07-2021
Udløber:
01-08-2021
Kviknummer:
LJA-82442379
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank,
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du være med til at spille en central rolle, når vores erhvervskunder ønsker bankprodukter?

 

Du bliver en del af Bank Erhverv-teamet, hvor vi er specialister i at producere dokumenter til nuværende erhvervskunder og lave digitale overførsler af engagementer til nye erhvervskunder.

 

Dine opgaver

Du kommer til at spille en vigtig rolle i at give kunderne en effektiv og korrekt oplevelse, når de ønsker nye bankprodukter. Dine opgaver bliver bl.a. at oprette og ændre alle typer af bankdokumenter, sende aftaledokumenter til underskrift hos kunden og foretage sikringsakter på alle sikkerheder.

 

Du får kundekontakt i form af besvarelse af spørgsmål i forhold til fremsendte dokumenter eller afklaring i forhold til produktionsopgaverne.

 

Din erfaring

Du brænder for supportopgaver og er vant til at servicere kunder. Har du kendskab til området, vil det være en fordel. Du kan også have en baggrund som finansøkonom med ønske om at arbejde med administrative supportopgaver. Uanset hvad så skal vi nok lære dig det, du har behov for at vide for at kunne mestre opgaverne i det daglige arbejde. Det vigtigste er, at du kan lide at arbejde med administrative opgaver og har et serviceminded væsen. Du er god til at have overblik og kan bevare roen - også når aktivitetsniveauet er højt.

 

Kundeorienteret, serviceminded og kvalitetsbevidst

Du arbejder struktureret og effektivt med dine opgaver, som du med kvalitet for øje følger til dørs. Du har gode kommunikative evner og formår derfor at kommunikere dine budskaber klart og tydeligt, når du hjælper både kunder og kolleger. Du er forandringsparat og fleksibel, og derfor er du også altid klar til at håndtere her og nu- opgaver. Sammen med dit team gør du alt for at nå de aftalte mål.

 

Din nye arbejdsplads

Kundedrift Erhverv er en del af Operations, som er den samlede indgang for rådgivere til alle centrale produktions- og ekspeditionsopgaver inden for bank og realkredit. Du bliver en del af Bank Erhverv, hvor vi er 17 fagligt dygtige og meget engagerede kolleger. Samlet er vi 55 kolleger i afdelingen. Vi lægger vægt på en god portion daglig sparring omkring opgaver, og du vil opleve et miljø, hvor der i høj grad er plads til faglige diskussioner. Vi gør meget for løbende at forbedre os, og her er det særligt medarbejderne, der kommer med de gode ideer. Vi har et højt aktivitetsniveau og arbejder performanceorienteret mod vores mål. Vi ligger lige ved siden af Høje-Taastrup Station.

 

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte funktionschef Tine Bang på tlf. 44 55 79 49.

 

Om Nykredit

I Nykredit bliver du en del af noget helt unikt. Udover at vi vil være danskernes foretrukne finansielle partner, vil vi også være en ansvarlig samfundsspiller. Og fordi vi er en del af en forening, der er ejet af vores kunder, har vi helt særlige muligheder og forpligtelser til at give noget tilbage til vores kunder og til samfundet.

 

Hos Nykredit bliver du en del af en kultur, hvor vi sætter en ære i at være ambitiøse på dine vegne, og vi investerer gerne i din udvikling. Til gengæld forventer vi naturligvis også, at du gør dit bedste for kunderne, forretningen og kollegerne. Forenet kan vi mere.

 

By

Høje-Taastrup

 

Ansøgningsfrist

01-08-2021

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler