Logo
Høje-Taastrup
24-09-2019

Erhvervssupporter til Bank- og Realkreditsupport i Taastrup

Kontakt
Praktisk information
Oprettet:
24-09-2019
Udløber:
21-10-2019
Kviknummer:
LJA-75884264
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du være med til at spille en central rolle, når vores kunder skal optage bank- eller realkreditlån?

 

Du får et ansvarsfuldt job med varierede arbejdsopgaver

Du bliver en del af Bank- og Realkreditsupport Erhverv, hvor vi er specialister i håndtering af alle typer af bank- og realkreditlån. Opgaverne består overordnet af indhentning af kundedokumentation på nye kunder, oprettelse af produkter, udarbejdelse af aftaledokumenter, afsendelse af dokumenter til underskrift hos kunderne, efterfølgende effektuering, indfrielse, tinglysning samt onboarding af nye kunder. Du får kundekontakt i form af besvarelse af spørgsmål i forhold til fremsendte dokumenter eller afklaring på mangler i forhold til produktions- og legitimationsopgaverne.

 

Du bliver rådgivernes samarbejdspartner i forhold til betjening af kunderne. Du gør dit for at levere ydelser i høj kvalitet og medvirker dermed til at opretholde den høje kundetilfredshed i Nykredit. Vi arbejder løbende på at forbedre vores processer til gavn for kunderne. Du vil derfor også have mulighed for at udfordre vores vaner samt præge vores systemer og forretningsgange via deltagelse i diverse projekter og workshops.

 

Erfaring med realkredit og bank

Du har faglige kompetencer inden for realkredit og bank. Du har en finansiel baggrund, en solid kunde- og forretningsforståelse og så brænder du for supportopgaver. Derudover har du erfaring med kundekontakt og service. Du er god til at have overblik og kan bevare roen, når systemerne driller, eller når tiden er knap. I dit arbejde yder du en målrettet, selvstændig indsats præget af vindermentalitet og viljestyrke, men du forstår samtidig at vogte om fælleskabet og være en holdspiller.

 

Du er kundeorienteret, serviceminded og kvalitetsbevidst

Du er af natur åben og arbejder struktureret og effektivt med dine opgaver, som du med kvalitet for øje følger til dørs. Du har gode kommunikative evner og formår derfor at kommunikere dine budskaber klart og tydeligt, når du hjælper både kunder og kolleger. Du er endvidere vant til krævende arbejdsopgaver og er en dygtig koordinator med et godt overblik. Du er forandringsparat og fleksibel, og derfor er du også altid klar til at håndtere her-og-nu-problemer sideløbende med planlagte opgaver. Vi lægger stor vægt på, at du er kundeorienteret, serviceminded, kvalitetsbevidst og resultatorienteret. Sammen med dit team gør du alt for at nå de aftalte mål.

 

Din nye arbejdsplads

Bank- og Realkreditsupport Erhverv er en del af Kundedrift, som er den samlede indgang for rådgivere til alle centrale produktionssupport- og ekspeditionsopgaver inden for realkredit og bank. Du bliver en del af Bank- og Realkreditsupport Erhverv, hvor vi er ca. 55 fagligt dygtige og meget engagerede kolleger, som er opdelt i fem teams. Vi lægger vægt på en god portion daglig sparring omkring opgaver, og du vil opleve et miljø, hvor der i høj grad er plads til faglige diskussioner. Vi gør meget for løbende at forbedre os, og her er det særligt medarbejderne, der kommer med de gode ideer. Vi har et høj aktivitetsniveau og arbejder performanceorienteret mod vores mål.

  

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt teamchef Brian Hansen, 44 55 27 67 eller seniorrekrutteringspartner Christian L. Henningsen, 44 55 18 43.

 

Ansøgningsfrist: 21. oktober 2019

 

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.


Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Arbejdernes Landsbank
København, Storkøbenhavn
Arbejdernes Landsbank
Storkøbenhavn
Virksomhedsprofiler