Gem annonce
Totalkredit

Totalkredit,

Østjylland
10-06-2021

Erhvervsrådgiver til Totalkredit Erhverv

Kontakt

Totalkredit

Åhave Parkvej 27
8260
Viby J
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
10-06-2021
Udløber:
28-06-2021
Kviknummer:
LJA-82234453
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank,
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed

Interesserer du dig for dansk erhvervsliv, og har du fuldstændig styr på realkreditprodukter? Så er det måske dig, vi søger til Totalkredit Erhverv.

Bedst til kunder

I Totalkredit Erhverv opfatter vi vores 47 partnerpengeinstitutter og deres erhvervsafdelinger som vores kunder. Vi sætter en ære i at lytte til deres behov og levere de attraktive produkter og effektive løsninger, de har behov for. På den måde kan vi styrke vores samlede konkurrencekraft og sikre de bedste oplevelser for vores kunder.

Dit nye job

Som vores nye erhvervsrådgiver er det vigtigt, at du trives med højt aktivitetsniveau i teamsamarbejdet og har ansvar for egne erhvervssager. Du vil være i tæt dialog med erhvervsrådgivere og erhvervskundechefer i vores partnerpengeinstitutter omkring de faglige udfordringer, der kan opstå. Du vil få et stærkt supportteam i ryggen, der står for at udarbejde lånedokumenter mv., så du kan koncentrere dig fuldt ud om rådgivningsdelen.

I praksis kommer du bl.a. til at:

  • kreditvurdere erhvervskunder

  • sparre med kolleger dagligt

  • sparre med erhvervsrådgiverne/erhvervskundecheferne i partnerpengeinstitutterne

  • fastholde og udbygge et professionelt netværk omkring Totalkredit.

 

Du er udadvendt og har gåpåmod

Med din åbne og udadvendte facon falder det dig naturligt at indgå i løbende dialog med dine kolleger og rådgiverne i partnerpengeinstitutterne. Ligeledes gør dine sociale og relationelle evner dig i stand til at skabe både tætte og længerevarende relationer. Du besidder et stort drive og et godt overblik, så du kan prioritere din indsats og dine opgaver.

Du er uddannet inden for realkredit eller bank

Du har en finansiel uddannelse og har en solid erfaring med rådgivning af erhvervskunder. Du har viden om både bank og realkredit samt et indgående kendskab til kredit- og regnskabsforhold - særligt inden for kreditgivning til erhvervskunder. Med din kvalitetssans, din serviceorienterede indstilling og dit store overblik yder du service af høj kvalitet til gavn for kolleger og kunder. Sidst men ikke mindst ligger det til din natur at arbejde struktureret, hvilket er en af grundene til, at dine leveringer altid er både til tiden og af høj kvalitet.

Bliv en del af vores team

Din nye arbejdsplads har til huse på Åhave Parkvej i Viby J. Du bliver en del af et team på 15 medarbejdere, og vi tror på, at stærke partnerskaber er grundlaget for en god forretning, og at passionerede medarbejdere skaber stærke partnerskaber. Derfor er det helt essentielt, at du finder vi-kulturen stærkere end jeg-kulturen og er enig i, at individet aldrig må være vigtigere end teamet. Kundekontakten foregår udelukkende via telefon, mail og online.

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Totalkredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt Ulla Erbou, 61 36 01 60, eller seniorrekrutteringspartner Tine Wilhelmsen, 44 55 57 89.

Vi indkalder løbende til samtaler.


Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Gem annonce

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Arbejdernes Landsbank
Kolding, Syd- og Sønderjylland
Arbejdernes Landsbank
Kalundborg, Vestsjælland
Virksomhedsprofiler