Nykredit

Nykredit,

København
13-11-2019

Erhvervsrådgiver til Nykredit Direkte Kunderådgivning i København

Kontakt

Nykredit

Kalvebod Brygge 47
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
13-11-2019
Udløber:
04-12-2019
Kviknummer:
LJA-77421427
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vi søger en erhvervsrådgiver med stort engagement og masser af energi. En som står op for at gøre en forskel og for at være Bedst til kunder. Passer det på dig? Så er du måske vores nye kollega.

 

Vil du være del af en succes?

Du bliver en del af Direkte Kunderådgivning, hvor tilgængelighed, høj kundetilfredshed og forretning er vores vigtigste opgaver. Målet er at udvikle små og mellemstore virksomheder samt deres ejere til helkunder i Nykredit via merforretning. Det gør du ved at give kunden den bedste kundeoplevelse, være nysgerrig og have evnen til at komme rundt om hele kundens virksomhed. Det er derfor vigtigt, at du er 100% til stede, hver gang telefonen ringer.

 

Dine arbejdsopgaver bliver at:

  • rådgive kunder hele vejen rundt om deres økonomi og virksomhed

  • yde sublime kundeoplevelser via telefon- og onlinemøder

  • se muligheder og skabe løsninger, som passer til den enkelte kunde

  • tage ansvar, eksekvere og samarbejde om kunden med andre enheder.

 

Din erfaring

Du har en finansiel uddannelse og brænder for kundekontakt og rådgivning af mindre erhvervskunder såvel online som per telefon. Du har allerede erfaring med erhvervskunder eller har en solid faglighed på privatområdet og har lyst og evne til at udvide din rådgivning til erhvervsområdet. Du trives med en dagligdag, som både indeholder reaktiv og opsøgende adfærd, hvilket også afspejler sig i dine daglige opgaver. Din succes findes i din tilgang til kunderne, din evne til at prioritere og dit reelle ønske om at dele viden og erfaringer.

 

Dig som person

Du trives med både at skabe egne resultater og indgå i et team, hvor samarbejde og godt humør er essentielt. Som person er du energifyldt, struktureret og forandringsparat. Du deler gerne ud af både succesoplevelser og forbedringsområder, så vi sammen bliver bedre.

                                                     

Din nye arbejdsplads

Direkte Kunderådgivning Syddanmark er beliggende på Kalvebod Brygge 47, 1780 København V. I Direkte Kunderådgivning bestræber vi os på at være boligejernes naturlige valg. Du får otte dygtige og engagerede kolleger i teamet. Der er yderligere fire tilsvarende teams under Direkte Kunderådgivning placeret i både Viby J og København, hvilket giver fantastisk mulighed for sparring og hjælp på tværs. Godt humør, et højt aktivitetsniveau, gode resultater og ikke mindst tilfredse kunder betyder meget for os. Vi har en frisk og uformel omgangstone.  

 

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt kundechef Lars Damsgaard, 61 22 68 90 eller seniorrekrutteringspartner Rasmus Bothmann, 44 55 18 69.

 

Ansøgningsfrist: 4. december 2019

 

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.


Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Nykredit
København, Storkøbenhavn
Virksomhedsprofiler