Arbejdernes Landsbank -

Arbejdernes Landsbank -,

Aalborg
08-11-2019

Erhvervsrådgiver til Erhvervscenter Aalborg

Kontakt

Arbejdernes Landsbank -

Gugvej 223
9210
Aalborg SØ
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
08-11-2019
Udløber:
20-11-2019
Kviknummer:
LJA-77269714
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vi søger en erhvervsrådgiver, som brænder for at lave forretninger, rådgive og servicere erhvervskunder. Er du udadvendt og god til at skabe relationer? Og ser du kunderne i øjenhøjde og formår at rådgive hele vejen rundt, så har vi måske jobbet du sidder og venter på.  

Jobbet
Din primære opgave vil være at tiltrække, fastholde og ikke mindst udvikle engagementerne for mindre og mellemstore erhvervskunder. Rådgivning og salg overfor erhvervskunder i både egen og erhvervscentrets portefølje indenfor områderne:

 • Kreditgivning

 • Engagementsopfølgning

 • Likviditets planlægning, herunder investering og finansieringsløsninger

 • Cash management

Du vil få ansvaret for en portefølje bestående af mindre og mellemstore erhvervskunder, fordelt på flere forskellige brancher, som du skal fastholde og rådgive indenfor alle forretningsområder. Porteføljen vil være af en størrelse som gør, at der er tid og mulighed for at være proaktiv overfor bestående kunder og ikke mindst potentielle kunder.

Det er naturligt for dig, at møde kunderne ude på deres virksomhed, hvor du kan danne dig et indtryk af virksomheden, og være godt klædt på som ansvarlig rådgiver hele vejen rundt om virksomhedens finansielle ønsker, forventninger og behov.

Hvem er vi?
Erhvervscentret ligger i samme hus som vores privatfilial i hjertet af Aalborg og er et af bankens 6 erhvervscentre.

Du kommer ind i et samlet team, hvor vi har fokus på arbejdsglæde, sammenhold, udvikling, samt ikke mindst lysten til at skabe Danmarks bedste arbejdsplads. Erhvervscenter Aalborg blev etableret sommeren 2017, hvor vi samlede vores erhvervskompetencer og største kunder.

Vores dagligdag foregår med en åben og ærlig dialog, hvor vi arbejder tæt sammen. Vi dyrker det sociale samvær og det gode humør i en travl hverdag. Vi oplever ofte, at vores kunder og samarbejdspartnere bemærker og værdsætter den gode stemning, når de træder ind i erhvervscentret, udtaler erhvervskundechef Michael Hovaldt.

Hvem er du?
Vi tror på, at de bedste medarbejdere tiltrækker de bedste kunder. Derfor er vi på jagt efter en kollega med følgende profil:

 • Er relations skabende og udadvendt

 • Har erfaring med at deltage i netværk og med rådgivning af erhvervskunder

 • Er en god kommunikator, der forstår at formidle budskaber på en entusiastisk og engageret måde

 • Er proaktiv og forretnings- og kundefokuseret

 • Har en god kreditforståelse

Det er en forudsætning, at du har en bankmæssig baggrund. Du har bestået Akademiuddannelsen i Finansiel Rådgivning (eller tilsvarende) samt en HD 2. del Finansiel Rådgivning, Finansiering eller Regnskab.

Det bliver du en del af
I Arbejdernes Landsbank bliver du del af en kultur, hvor stærke værdier som ansvarlighed, nærvær og enkelthed er i fokus. Derudover kan du se frem til at blive del af:

 • En arbejdsplads hvor arbejdsglæden og medarbejdertilfredsheden er blandt de højeste i sektoren

 • En bank som 10 år i træk er kåret til danskernes foretrukne bank

 • En flad organisationsstruktur med hurtige beslutningsprocesser

 • En vækstorienteret organisation, hvor der er rig mulighed for at udvikle sig både fagligt og personligt

Du får desuden en lang række medarbejdergoder, som bl.a. omfatter sundhedsforsikring, tandforsikring, ekstra ferietillæg, attraktiv bonusordning og mulighed for at gøre brug af forskellige rabataftaler.

Vil du vide mere?
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at ringe til erhvervskundechef Michael Hovaldt på tlf. 2384 4292 eller filialdirektør Morten Juhl på tlf. 2465 8108.

Hvis jobbet matcher dig, glæder vi os til at modtage din ansøgning og dit CV hurtigst muligt.

Ansøgningsfrist er onsdag d. 20. november. Vi forventer at holde samtaler onsdag d. 27. november.

Arbejdernes Landsbank
Arbejdernes Landsbank er en bank i sund udvikling. Vi bygger på et unikt socialt fællesskab, høj etik og stærk faglighed i hele organisationen. Vi er en bank, hvor det er let at få medindflydelse, og hvor et sundt og udviklende arbejdsmiljø går hånd i hånd med ambitionen om at drive en af landets bedste banker til gavn for kunderne, bankens forretning og medarbejderne.

Vi har en solid økonomi og er blandt Danmarks 7 største pengeinstitutter med ca. 300.000 kunder. Banken er repræsenteret med 71 filialer over hele landet og beskæftiger ca. 1.100 medarbejdere. Kundegrundlaget er privatkunder, mindre og mellemstore erhvervsvirksomheder, foreninger og faglige organisationer.

 

 


Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Arbejdernes Landsbank
København, Storkøbenhavn
Arbejdernes Landsbank
København, Storkøbenhavn
Virksomhedsprofiler