Nykredit

Nykredit,

Odense
27-07-2021

Erhvervsrådgiver til Center Odense

Kontakt

Nykredit

Praktisk information
Oprettet:
27-07-2021
Udløber:
08-08-2021
Kviknummer:
LJA-82442413
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank,
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Med et stærkt foreningsejerskab via Forenet Kredit kan vi år efter år dele vores succes og overskud med kunderne og sikre, at også vores erhvervskunder får det optimale ud af deres økonomi, så deres virksomhed udvikler sig præcis i den retning, de drømmer om. Det mener vi er med til at vise samfundsansvar og giver vores rådgivere gode muligheder for at møde kunderne med stærke koncepter og værditilbud i både gode og udfordrende tider. Er du vores nye erhvervsrådgiver?

 

Dit kommende job

I Nykredit stræber vi efter at være erhvervskundernes foretrukne finansielle partner, hvilket betyder, at vi altid har kunden i centrum. Som erhvervsrådgiver skal du gøre alt for at give vores erhvervskunder den bedst mulige rådgivning med det helt naturlige mål at skabe lønsomhed i din portefølje til gavn for både kunden og Nykredit.

 

Du får hjælp fra en række specialister, som kan forsyne dig med data, faglig sparring og oplæg, så du er bedst muligt klædt på til dine kundemøder. Dette kombineret med din høje faglighed gør dig i stand til at finde den bedste løsning til netop de kunder, du arbejder med. Det er en forudsætning at arbejde tæt sammen med specialisterne og inddrage dem i dagligdagen. Vores centrale supportteam sørger for administration og dokumentudarbejdelse, så du kan bruge tiden på at møde og rådgive kunderne.

 

Dine ansvarsområder bliver at:

  • rådgive og håndtere en mindre portefølje af mellemstore erhvervskunder, med mulighed for selv at udbygge porteføljen

  • tiltrække nye kunder ved at agere proaktivt og opsøgende, særligt i det fynske erhvervsliv

  • identificere dine kunders individuelle behov og sammensætte præcis den løsning, der passer dem

  • være på forkant med dine kunders behov ved løbende at følge op på deres behov, ønsker og drømme

  • indgå i netværksskabende aktiviteter, der styrker kendskabet og markedspositionen for Nykredit i det fynske erhvervsliv.

 

Din erfaring

Du er finansielt uddannet og har interesse for samt erfaring med at rådgive virksomheder. Du er nysgerrig og opsøgende - og samtidig ser du det som værende et af dine primære mål at skabe gode og langvarige relationer med dine kunder. Du har allerede opbygget et godt netværk i det fynske erhvervsliv, og du ved også at samarbejde og inddragelse af netværk er helt afgørende for at skabe succes. Derfor trives du med at deltage i kundearrangementer og finder det naturligt og ubesværet at arbejde tæt sammen med kolleger og med kundernes andre partnere, fx advokater og revisorer.

 

Din nye arbejdsplads

I Center Odense bliver du en del af et team med 39 engagerede kolleger, tillige med øvrig tilstedeværelse af specialister og storkunderådgivere, der har deres gang i huset. Centret er præget af et højt aktivitetsniveau og en positiv stemning, der bunder i resultater alle rådgivere kan være stolte af. Vi løfter nemlig kundernes tilfredshed samtidig med, at vi vækster kraftigt i vores markedsområde det smitter på arbejdsglæden og gode kundeoplevelser. Vi tror på lokal tilstedeværelse og nærhed til samarbejdspartnere. Derfor bruger vi en del tid på formelt og uformelt netværksarbejde med fokus på det fynske erhvervsliv. Centeret ligger i det nyopførte Munkebjerg Business Park, hvor vi sammen med Totalkredit, PwC og Erhvervshus Fyn, har de bedste forudsætninger for at skabe spændene rammer, der kan åbne nye forretningsmuligheder og et godt tværfagligt arbejdsmiljø. 

 

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed eller arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte erhvervskundechef Michael Habæk Mortensen, 20 37 55 23 eller centerdirektør Lars Holm, 23 67 49 91.

 

Om Nykredit

I Nykredit bliver du en del af noget helt unikt. Udover at vi vil være danskernes foretrukne finansielle partner, vil vi også være en ansvarlig samfundsspiller. Og fordi vi er en del af en forening, der er ejet af vores kunder, har vi helt særlige muligheder og forpligtelser til at give noget tilbage til vores kunder og til samfundet.

 

Hos Nykredit bliver du en del af en kultur, hvor vi sætter en ære i at være ambitiøse på dine vegne, og vi investerer gerne i din udvikling. Til gengæld forventer vi naturligvis også, at du gør dit bedste for kunderne, forretningen og kollegerne. Forenet kan vi mere.

 

By

Odense

 

Ansøgningsfrist

08-08-2021

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler