Nykredit Herning

Nykredit Herning,

Herning
15-04-2021

Erhvervsrådgiver til Center Herning

Kontakt

Nykredit Herning

Dalgasgade 23
7400
Herning
Danmark
Tlf: 70 10 90 00
Praktisk information
Oprettet:
15-04-2021
Udløber:
25-04-2021
Kviknummer:
LJA-81964728
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank,
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du gøre drømme til virkelighed? Vær med til at sikre, at vores erhvervskunder får det optimale ud af deres økonomi, så deres virksomhed udvikler sig præcis i den retning, de drømmer om. Du får din egen kundeportefølje af mindre og mellemstore virksomheder. Det giver mulighed for at skabe varige relationer til dine kunder.

 

Dit kommende job

I Nykredit stræber vi efter at være erhvervskundernes foretrukne finansielle partner, hvilket betyder, at vi altid har kunden i centrum. Som erhvervsrådgiver skal du gøre alt for at give vores erhvervskunder den bedst mulige rådgivning til gavn for både kunden og Nykredit. Du får hjælp fra en række specialistkolleger, som kan forsyne dig med data og oplæg, så du er bedst muligt klædt på til dine kundemøder, og kombineret med din høje faglighed formår du at finde den bedste løsning til netop de kunder, du arbejder med. Det er en forudsætning at arbejde tæt sammen med specialisterne og inddrage dem i dagligdagen.

 

Dine ansvarsområder bliver at:

  • rådgive og håndtere din egen portefølje af erhvervskunder

  • identificere dine kunders individuelle behov og sammensætte præcis den løsning, der passer dem

  • udvikle eksisterende kundeforhold og samtidig tiltrække nye

  • være på forkant med dine kunders behov ved løbende at følge op på deres behov, ønsker og drømme

  • udbygge din portefølje i markedsområdet via proaktiv adfærd, hvilket kræver drive og lyst til en masse opsøgende indsatser

  • deltage aktivt i netværk.

 

Din erfaring

Du er finansielt uddannet og har erfaring med rådgivning af erhvervskunder. Du ved, at du kan skabe resultater ved at bruge din forretningsforståelse, dit høje energiniveau og din dybe kundeforståelse. Din proaktive tilgang til kundeforhold betyder, at du formår at prioritere dine indsatser og løbende tilpasse din kundeportefølje. Samtidig ved du også at samarbejde og inddragelse af netværk er helt afgørende for at skabe succes, og du trives derfor med at deltage i kundearrangementer. Du finder det naturligt og ubesværet at arbejde tæt sammen med kolleger og med kundernes andre partnere fx advokater og revisorer. Gennem intelligent rådgivning og dyb kundeforståelse sikrer du tilfredse kunder.

 

Din nye arbejdsplads

I Center Herning bliver du en del af et center med 25 kolleger inden for både privat og erhverv. I centret er der desuden Private Bankere, ligesom vi dagligt har besøg af vores specialister (Cash Managers, Risk Managers, forsikringsassurandører, leasingkonsulenter mv.). Som ansat hos os kommer du til at udvikle dig både fagligt og personligt. Du bliver udfordret med komplekse opgaver, og din erfaring styrkes gennem sparring med seniorrådgivere og specialister. Vi har fokus på din udvikling og vil hjælpe dig med at få den karriere, du ønsker i Nykredit.

 

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt centerdirektør Palle Kirk, 21 46 51 31, eller seniorrekrutteringspartner Rasmus Bothmann, 44 55 18 69.

 

Vi inviterer løbende til samtale.

Ansøgningsfrist: 25. april 2021

 

I Nykredit bliver du en del af noget helt unikt. Udover at vi vil være danskernes foretrukne finansielle partner, vil vi også være en ansvarlig samfundsspiller. Og fordi vi er en del af en forening, der er ejet af vores kunder, har vi helt særlige muligheder og forpligtelser til at give noget tilbage til vores kunder og til samfundet.

 

Hos Nykredit bliver du en del af en kultur, hvor vi sætter en ære i at være ambitiøse på dine vegne, og vi investerer gerne i din udvikling. Til gengæld forventer vi naturligvis også, at du gør dit bedste for kunderne, forretningen og kollegaerne. Forenet kan vi mere.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Virksomhedsprofiler