Nykredit, Center Glostrup

Nykredit, Center Glostrup,

Glostrup
19-01-2018

Erhvervsrådgiver til Center Glostrup

Kontakt

Nykredit, Center Glostrup

Hovedvejen 10
2600
Glostrup
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
19-01-2018
Udløber:
19-02-2018
Kviknummer:
LJA-54921716
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du gøre drømme til virkelighed? Vær med til at sikre, at vores erhvervskunder får det optimale ud af deres økonomi, så deres virksomhed udvikler sig i præcis den retning, de drømmer om. Du får din egen kundeportefølje af mindre og mellemstore virksomheder og mulighed for at skabe varige relationer til dine kunder.   

 

Dit kommende job

I Nykredit stræber vi efter at være erhvervskundernes foretrukne finansielle partner, og det betyder, at vi altid har kunden i centrum. Som erhvervsrådgiver skal du gøre alt for at give vores erhvervskunder den bedst mulige rådgivning med det helt naturlige mål at skabe optimal lønsomhed i din portefølje til gavn for både kunden og Nykredit. Du får hjælp fra en række specialistkolleger, som forsyner dig med data og oplæg, så du er bedst muligt klædt på til dine kundemøder, og kombineret med din høje faglighed formår du at finde den bedste løsning til netop de kunder, du arbejder med. Vores serviceorienterede supportteam sørger for administration og dokumentudarbejdelse, så du kan bruge tiden på at rådgive kunderne.

    

Dine ansvarsområder bliver at:

 

  • rådgive og håndtere din egen portefølje af erhvervskunder
  • identificere dine kunders individuelle behov og sammensætte præcis den løsning, der passer dem
  • udvikle eksisterende kundeforhold og samtidig tiltrække nye kunder
  • være på forkant med din portefølje ved løbende at følge op på dine kunders behov, ønsker og drømme.

 

 

Din erfaring

Du er finansielt uddannet, og det er et plus, hvis du også har kendskab til realkredit. Kompleksiteten af kunderne tilpasses din profil og erfaring. Du ved, at du kan skabe resultater ved at bruge din forretningsforståelse, dit høje energiniveau og din dybe kundeforståelse. Din proaktive tilgang til kundeforhold betyder, at du formår at prioritere dine indsatser og løbende tilpasse din kundeportefølje. Samtidig ved du også, at samarbejde og netværk er helt afgørende for at skabe succes, og du trives derfor med at deltage i kundearrangementer og finder det naturligt at arbejde tæt sammen med kolleger og med kundernes andre partnere, fx advokater og revisorer. Gennem intelligent rådgivning og dyb kundeforståelse sikrer du tilfredse kunder og tager samtidig et skridt på vejen i din egen karriere.

 

Din nye arbejdsplads

I Nykredit Center Glostrup bliver du en del af et center med 27 kolleger, herunder 11 i Erhvervsafdelingen. Afdelingen er kendetegnet ved frihed under ansvar, herunder vægter vi højt, at det skal være sjovt at gå på arbejde, da vi mener det er forudsætningen for at kunne nå vores ambitiøse mål. Du vil blive udfordret med komplekse opgaver, og din erfaring styrkes gennem sparring med dygtig kolleger og specialister. Vi har fokus på din udvikling og vil hjælpe dig med at få den karriere, du ønsker, i Nykredit

 

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt erhvervskundechef Anders Laurbjerg, 44 55 69 24 (mobil 20 98 88 91) eller senior rekrutteringspartner Tine Wilhelmsen, 44 55 57 89.

 

Ansøgningsfrist: 19. februar 2018

 

OM NYKREDIT

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Arbejdernes Landsbank
Nyborg, Fyn
BankNordik
København, Storkøbenhavn
Virksomhedsprofiler