Jyske Bank Aabenraa

Jyske Bank Aabenraa,

Aabenraa
20-05-2019

Erhvervspartner til Lokalt Erhverv i Aabenraa

Kontakt

Jyske Bank Aabenraa

Skrænten 2
6200
Aabenraa
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
20-05-2019
Udløber:
09-06-2019
Kviknummer:
LJA-73436561
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vi leder efter en forretningsorienteret teamplayer, hvor udvikling af dig som rådgiver og af vores forretning går hånd i hånd. Vi har en god portefølje bestående af erhvervskunder, der venter på dig. En portefølje, der er et godt afsæt til at forstærke vores lokale erhvervsprofil ved at tiltrække endnu flere kunder.  

 

Vi har en værdibaseret ledelsesadfærd, der tager afsæt i rammer hvor du tager ansvar og kan bidrage med din del af forretningen i samarbejde med teamet. Der er høj aktivitet højt til loftet og ikke mindst en rigtig god stemning, der smitter udadtil.  

 

Jobbet

Du overtager en spændende og aktiv kundeportefølje, der gerne vil udfordres og udvikles. Desuden skal du deltage i jagten på nye Lokale Erhvervskunder, som gerne vil være en del af vores grønne bank.

 

Porteføljen spænder vidt blandt forskellige typer af virksomheder, der agerer på det lokale marked. Lige fra forskellige former for produktion, handelsvirksomheder til liberale erhverv. Desuden støtter du op om vores mindre erhvervskunder på det erhvervsfaglige område i samspil med bankrådgiveren. Det er derfor en varieret hverdag, som du vil møde hvor to dage ikke er ens.  

 

Desuden er det vigtigt, at du sammen med afdelingsdirektøren aktivt tegner bankens position på det lokale erhvervsmarked. Bl.a. deltager vi i forskellige erhvervsnetværk og er f.eks. synlige i Aabenraa Erhvervsforening og BNI Netværket. Vi knytter kontakter, videndeler og connecter virksomheder. Dette gælder også de større og specialiserede erhvervskunder i markedet, som vi støder på. Her formidler vi rigtig gerne kontakten til Sønderjylland Erhverv og Transport Erhverv eller andre specialiserede erhvervsafdelinger i banken, der måtte være relevante. Vi går meget ind for et stærkt samarbejde på tværs, og vi bor i øvrigt sammen med Transport Erhverv, der holder til på 2. sal.

 

Internt arbejder vi desuden i netværk omkring Lokalt Erhverv og har teamet op med Varde og Ejstrupholm afdeling. Både for faglig, personlig og forretningsmæssig udvikling. Selvom geografien er med afstand, så mødes vi hyppigt på telefon og Skype, hvilket har styrket os alle på tværs.

 

Du vil få et udfordrende job i et motiverende arbejdsmiljø, som understøtter det at være engageret, kompetent, handlekraftig og ansvarsbevidst. Der er højt til loftet, når du udlever Jyske Banks værdier.

 

Din profil

Vi forestiller os, at du:    

                          

  • brænder for at udleve Partnerrollen

  • har en god og relevant erfaring med erhvervskunder, herunder en stor kreditmæssig forståelse og -kompetence

  • er sulten og proaktiv efter forretninger, der dækker kundernes behov

  • er klar til at være en vigtig spiller i vores team, der er fleksibelt indstillet og helt naturligt tager del i afdelingens opgaver

  • kan lide at blive involveret og tage selvstændige beslutninger.

 

 

Aabenraa en afdeling du ikke vil undvære

Du kommer til at arbejde i Sønderjyllands hovedstad et godt sted at have sin virksomhed, hvor der er rigtig mange muligheder. Dine kolleger i afdelingen hjælper med de bankfaglige ting for privatkunder, som vi har et tæt samarbejde omkring.

 

Vi er i dag syv engagerede medarbejdere, som alle mener, at uhøjtidelighed samt et godt åbent og ligeværdigt arbejdsmiljø er med til at skabe de bedste resultater på den lange bane. Vi værdsætter faglig sparring, konstruktiv dialog og en passende mængde humor uden at det bliver på bekostning af forretningen.  Den gode stemning er vigtig for os og smitter udadtil i kundeoplevelsen.  

 

Jyske Bank er et fantastisk sted at være ansat. Man føler sig som medarbejder orienteret, hørt og forstået helt fra øverste ledelse. Kommunikationen i banken er meget ligeværdig og nærværende, så man altid er velorienteret om, hvad der rør sig i organisationen. I Aabenraa er vi et godt team. Humøret er højt, og vi har et godt fagligt niveau, hvor vi hjælper hinanden og løfter i flok. Udtaler Rikke Jul, bankrådgiver i Aabenraa.  

 

Ansøgning

Ansøgningsfrist: 09.06.2019.

 

Senior HR Partner Henrik Djernæs vil tage sig af din ansøgning.

 

Mere information

Interesseret? Så kan du ringe og få mere at vide:

 

Tomas Kirk

Afdelingsdirektør

Afdeling: Aabenraa

Telefon: 89 89 99 20

Mobil: 40 89 41 97

 

Heidi Borella

Leder, privat

Afdeling: Aabenraa

Telefon: 89 89 99 30

Mobil: 28 55 47 20

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Nykredit
København, Storkøbenhavn
Virksomhedsprofiler