Jyske Bank

Jyske Bank,

Storkøbenhavn
10-09-2019

Erhvervspartner, Nationalt og International Erhverv til Storkøbenhavn Erhverv (Hellerup)

Kontakt

Jyske Bank

Strandvejen 112
2900
Hellerup
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
10-09-2019
Udløber:
23-09-2019
Kviknummer:
LJA-75509185
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vi søger en energisk og udadvendt erhvervspartner, der har lyst til at drive og videreudvikle en interessant kundeportefølje af internationale erhvervskunder og aktivt opsøge nye erhvervskunder til Storkøbenhavn Erhverv.

 

Storkøbenhavn Erhverv har en stærk profil - internt som eksternt -  og er i mange sammenhænge first mover. Vi ønsker fortsat at levere høj kvalitet hurtigt - og bliver af kunderne opfattet, som værende en nærværende og personlig forretningspartner.

 

Vi arbejder målrettet med vores erhvervsstrategi om at være exceptionelt gode til kunder, for herigennem at gøre os fortjent til at udvikle relationer med vores eksisterende og nye erhvervskunder.

 

I rollen som erhvervspartner med fokus på nationalt og internationalt erhverv får du ansvar for at leve op til vores målsætning, herunder at rådgive og udfordre kunderne strategisk, være synlig i relevante erhvervsnetværk og aktivt opsøge og tiltrække nye erhvervskunder. Du skal forstå at omsætte bankens koncepter, så de skaber værdi og giver ekstraordinære kundeoplevelser.

 

Jobbet

Vi tilbyder dig et job, hvor det forventes, at du:

 

  • Er aktivt opsøgende over for såvel eksisterende som nye erhvervskunder

  • er ambitiøs og stræber efter den bedst mulige kundeoplevelse

  • har et udefra og ind-perspektiv og er der, hvor det skaber værdi for kunden

  • bidrager til, at kunderne oplever at blive udfordret - vi tror på, at koncepterne er med til at understøtte kundeoplevelsen og dermed bidrager til øget kundetilfredshed.

 

 

Der er tale om et krævende job, hvor der er stor indflydelse på egen arbejdsdag, og du skal således trives med proaktivt at møde kunderne, hvor og når det giver værdi for dem. Der vil i jobbet være krav om opsøgende aktiviteter, hvorfor du skal kunne dokumentere, at du kan skabe resultater via dit veletablerede netværk. I dagligdagen samarbejder du med erhvervsrådgiveren og erhvervsmedarbejderen i et kundevendt team omkring kunderne, hvilket stiller krav til en god kommunikation og en struktureret tilgang til opgaveløsningen.

 

Vi er 24 medarbejdere i afdelingen, ligeligt fordelt på de to adresser. Vi rådgiver erhvervskunder i kundesegmenterne internationalt, nationalt og lokalt erhverv.

 

Vi har det sjovt sammen, mens vi er dybt seriøse. Vi arbejder med anerkendende og værdibaseret ledelse, i en dynamisk og afvekslende hverdag, hvor den enkelte medarbejder har en stor grad af frihed under ansvar. Vi prioriterer medarbejdertrivsel og udvikling højt.

 

Din profil områdets dygtigste erhvervspartner

Vi forventer, at du:

 

  • Er stærk i rådgivning af kunder med internationale forretningsrelationer

  • Har lyst og vilje til opsøgende arbejde, er udpræget relationsskaber og kan sælgekoncernen over for nye erhvervskunder

  • har indsigt i kundernes værdikæde, samt evnerne og personligheden til at indgå i dialog med virksomhedslederne om finansielle forhold og samtidig udfordrevirksomhederne strategisk

  • kan kreditvurdere komplekse koncerner og se salgsmuligheder uden at gå på kompromismed koncernens kreditpolitik

  • ser forandringer som en mulighed og har ambitioner om at gøre en forskel

  • er en god kollega med et godt humør, der kan indgå i et forpligtende og inspirerende samarbejde i teamet og i afdelingen.

 

 

Ansøgning

Senior HR Partner Lars Sommer Sundstrøm vil tage sig af din ansøgning.

 

Mere information

Interesseret? Så kan du ringe og få mere at vide:

 

Steen Snedker

Afdelingsdirektør

Afdeling: Storkøbenhavn Erhverv

Telefon: 89 89 00 65

Mobil: 22 75 19 29

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Nykredit
Kolding, Syd- og Sønderjylland
Nykredit
København, Storkøbenhavn
Virksomhedsprofiler