Nykredit, Center Kolding

Nykredit, Center Kolding,

Kolding
27-12-2017

Erhvervskundechef til Kolding

Kontakt

Nykredit, Center Kolding

Sdr. Havnegade 1
6000
Kolding
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
27-12-2017
Udløber:
04-01-2018
Kviknummer:
LJA-53677973
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank,
Ledelse
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du vant til at gå forrest, og vil du være med til at videreudvikle og styrke vores markedsposition på erhvervsområdet, så vi sammen fører kundeorientering til nye højder?

 

Dit kommende job

Som erhvervskundechef bliver du en del af et lederteam på fire, og vi lægger vægt på at bruge vores forskellige styrker til at udvikle hele center Kolding. Du har store muligheder for at sætte et solidt præg på centrets udvikling og får en central rolle i forhold til at tegne banken udadtil både overfor eksisterende og nye kunder samt øvrige vigtige relationer.

 

Vi har stort fokus på at skabe værdi for vores kunder, og sammen med dine medarbejdere er målet at skabe en enhed med høj kundetilfredshed og øget lønsomhed.

 

Dine ansvarsområder bliver at:

 

  • tiltrække og fastholde erhvervskunder gennem stærkt og proaktivt kundefokus

  • varetage forandringsledelse ved at sætte retning og skabe engagement

  • øge kendeskabet til Nykredits Erhvervsbank

  • tage hånd om erhvervsafdelingens forretningsmæssige udvikling, herunder kundeudvikling, salg, indtjening, kreditgivning og kundetilfredshed i Syddanmark.

 

 

Som en del af vores ledelsesteam skal du tro på Nykredits strategi og forstå, at vores mål kræver vedholdenhed, tålmodighed og holdånd. Vi skal udvikle vores kundebase, så vi opnår flere helkunder. Vi ved, at god kundeorientering skaber værdi, og derfor har vi fokus på både at få virksomhedens og ejerlederens private engagement til Nykredit, så vi kan styrke vores position som danskernes foretrukne Erhvervsbank i netop dit område.

 

Din erfaring

Du har i dag en tungere lederstilling i den finansielle sektor indenfor erhverv suppleret med en relevant uddannelse på minimum HD-niveau. Du har tung forretningsindsigt på erhvervsområdet, er vant til at arbejde med komplekse sager og dine kreditmæssige kompetencer på erhvervsområdet er stærke. Derudover lægger vi vægt på, at du har flair for ledelse og stærke kompetencer inden for salgs- og driftsledelse.

 

Gennem holdånd, gejst og engagement sætter du retning for dit team inden for effektivisering, vækst og udvikling. Dine initiativer udspringer af viljen til at vinde, og du er en inspirator, der motiverer og udvikler dit hold, så alle tager ansvar. Du vækker tillid og er optaget af at opbygge og videreudvikle dit netværk. Du er ambitiøs på dit teams vegne, går forrest, udøver salgsledelse samt følger op på den enkelte medarbejders resultater og præstationer gennem løbende individuel feedback.

 

Din nye arbejdsplads

På center Kolding er erhvervsteamet et fagligt stærkt team. Vi er et center, der består af 30 medarbejdere, der har høje ambitioner og stiller krav til hinanden. Du bliver en del af en performancekultur, hvor vi udvikler os og hele tiden bliver bedre - og vi er stolte over at være en del af Nykredit. På centret ved vi alle, at vi står stærkere på Nykredits forretningsrejse, når vi deler vores viden med hinanden. Hos os er der plads til høje ambitioner på egne og teamets vegne.

 

Er du interesseret?

Så søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som arbejdsplads eller virksomhed, kontakt centerdirektør Jens Munck, 40 20 68 48 eller senior rekrutteringspartner Christian L. Henningsen, 44 55 18 43.

  

Ansøgningsfrist: 4. januar 2018

 

OM NYKREDIT

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Arbejdernes Landsbank
Glostrup, Storkøbenhavn
Jyske Bank
København, Storkøbenhavn
Virksomhedsprofiler