Nykredit

Nykredit,

København
08-02-2018

Erhvervs/Ejerlederrådgiver til Kunderådgivning København Erhverv

Kontakt

Nykredit

Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Praktisk information
Oprettet:
08-02-2018
Udløber:
25-02-2018
Kviknummer:
LJA-56002222
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

I Nykredit står vi op for virksomhedsejeren. Vil du være med til at opfylde Nykredits ambitioner om at tiltrække ejerlederne?

 

Dit kommende job

Kundetilfredshed og tilgængelighed bliver nøgleord i dit kommende job. I Kunderådgivning København Erhverv betjener vi mindre og mellemstore erhvervskunder. Du vil indgå i et team, som rådgiver og skal servicere erhvervskunderne med de daglige bankforretninger, realkreditlån og investering. Målsætningen er at skabe flere helkunder ved at tiltrække hele erhvervskundens engagement inkl. ejerlederens private engagement.

 

Dine ansvarsområder

Du skal rådgive, servicere og udvikle bestående kunder og identificere nye kunder i segmentet ved at tiltrække både kundens privat- og erhvervsengagement.

 

Din erfaring

Du er bankuddannet og har erfaring med rådgivning af erhvervskunder fra forskellige brancher. Du har kendskab til privat- og erhvervsprodukter og har interesse for pension og investering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til ejerlederkunder og god indsigt i deres behov og forventninger.

   

Du er resultatorienteret med et stærkt drive      

Du kan skabe resultater ved at bruge din forretningsforståelse, dit høje energiniveau og din evne til at forstå kundernes situation. Du er forandringsparat, drives af at skabe og opbygge nyt, og med dit overblik kan du prioritere dine indsatser og løbende tilpasse din aktivitet. Du er nysgerrig, udadvendt og trives i den direkte dialog med kunderne. Det er naturligt for dig at arbejde tæt sammen med kolleger, og du kan både bede om og give hjælp, hvis der er brug for det i hverdagen. 

       

Din nye arbejdsplads

Direkte Kunderådgivning København Erhverv er et nyoprettet team, der består af 9 erhvervs- og ejerlederrådgivere. Vi yder helhedsrådgivning her og nu både til privat og erhvervskunder. Vi ønsker, sammen med vores søsterteams, at udvikle vores forretning til at blive fremtidens bank. Det betyder, at vi er tilgængelige, når kunderne ønsker det, og at vi er frontløbere på de digitale platforme.

 

Vores åbningstid er kl. 8.00 20.00 i hverdagen og kl. 10.00 15.00 i weekenden. Det giver mulighed for en fleksibel hverdag. Vi ligger fysisk i det centrale København.

         

Er du interesseret?

Så vil vi meget gerne høre fra dig. Du søger jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed eller arbejdsplads, så kontakt erhvervskundechef Marlene Nørmølle, 25 33 35 59 eller senior rekrutteringspartner Katrine Fleron Qvant, 44 55 18 43.

 

Vi inviterer løbende til samtaler.

 

Ansøgningsfrist: 25. februar 2018

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Arbejdernes Landsbank
Nyborg, Fyn
BankNordik
København, Storkøbenhavn
Virksomhedsprofiler