Nykredit, Høje Taastrup

Nykredit, Høje Taastrup,

Høje-Taastrup
08-03-2018

Erfaren supporter til Bank- og Realkreditsupport Privat, Taastrup

Kontakt

Nykredit, Høje Taastrup

Skagensgade 66
2630
Taastrup
Danmark
Tlf: 70 10 90 00
Praktisk information
Oprettet:
08-03-2018
Udløber:
18-03-2018
Kviknummer:
LJA-57412672
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank,
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du spille en central rolle i nye kunders vej ind i Nykredit gennem effektive digitale engagementsoverførsler? Og kan du på baggrund af din erfaring og høje faglighed bidrage med nytænkende ideer, sparring og ikke mindst gode resultater?

 

Dit kommende job

Du bliver en del af teamet Bankskifte, hvor vi er specialister i digitale overførsler af engagementer. Du kommer til at spille en vigtig rolle i at give vores kunder en effektiv oplevelse og fejlfri sagsbehandling, når de skifter til Nykredit. 

 

Dine ansvarsområder bliver at:

 

  • oprette alle nye bankprodukter til kunden, herunder alle typer banklån

  • oprette realkreditlån

  • sende alle aftaledokumenter til digital underskrift hos kunden

  • stå for kundekontakten, efter dokumenterne er sendt til underskrift

  • tinglyse vores sikkerheder

  • sende overførselsanmodning til andet pengeinstitut og behandle eventuelle tilbageløb, herunder kontakt til kunden

  • sikre os, at kundens engagement er i fokus i Nykredit.

 

 

Din profil

Du er kendetegnet ved ansvarlighed og en stærk servicetilgang til dine kolleger og opgaver. Du bliver en nøglefaktor i at hjælpe vores kundevendte rådgivere med at give Nykredits kunder en god oplevelse. Det er derfor vigtigt, at du er åben og kommunikerer dine budskaber klart og tydeligt, når du hjælper dine kolleger via telefon. Du har en bankfaglig baggrund, en solid kunde- og forretningsforståelse og brænder for supportopgaver. Kendskab til BEC I*Net er en fordel, men ikke et krav. Derudover er det afgørende, at du kan håndtere presset, når systemerne driller og bevarer roen og overblikket, selv når tiden er knap.

       

Du fokuserer på kundens behov og tilfredshed og stiller høje kvalitetskrav til dig selv og dine resultater. Det falder dig naturligt at arbejde effektivt og resultatorienteret, og du har mod på at lære nyt. Du har lyst til at være en del af et område i udvikling og har en fleksibel indstilling til dine opgaver. Vi forventer også, at du har lyst til at bidrage til at skabe forandringer og komme med gode idéer og forslag.

                   

Din nye arbejdsplads

Bank- og Realkreditsupport Privat er en del af Kundedrift, som er den samlede indgang for centrene og Nykredit Direkte til alle centrale produktions-, support- og ekspeditionsopgaver inden for bank, depot, pension og realkredit. Vi er den tætteste samarbejdspartner for centrene i den daglige betjening af kunderne og understøtter centrene og Nykredit Direkte i at give vores kunder den optimale oplevelse. Du bliver en del af Bank- og Realkreditsupport Privat, hvor vi er ca. 80 dygtige og engagerede kolleger fordelt på fem teams. Vi lægger vægt på en god portion daglig sparring om opgaver, og du vil opleve et miljø, hvor der i høj grad er plads til faglige diskussioner. Vi gør meget for løbende at forbedre os, og her er det særligt medarbejderne, der kommer med de gode idéer. Vi har et højt aktivitetsniveau og arbejder performanceorienteret mod vores mål.

                    

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt teamchef Ditte Orsino, 44 55 65 26 eller senior rekrutteringspartner Jennifer Andersen, 44 55 18 62.

 

Ansøgningsfrist: 18. marts 2018

 

OM NYKREDIT

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Nykredit, Center Herning
Herning, Vestjylland
Jyske Bank
Haderslev, Syd- og Sønderjylland
Virksomhedsprofiler