Nykredit

Nykredit,

Lyngby-Taarbæk
08-11-2018

Erfaren seniorerhvervsrådgiver til Nykredit i Lyngby

Kontakt

Nykredit

Nørgaardsvej 2
2800
Kongens Lyngby
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
08-11-2018
Udløber:
25-11-2018
Kviknummer:
LJA-67613043
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank,
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du gøre drømme til virkelighed? I Nykredit vil vi være bedst til kunder. Vær med til at sikre, at vores erhvervskunder får det optimale ud af deres økonomi, så deres virksomhed udvikler sig i præcis den retning, de drømmer om. Du får din egen kundeportefølje af mindre og mellemstore virksomheder og mulighed for at skabe varige relationer til dine kunder.

 

Dit kommende job

I Nykredit stræber vi efter at være erhvervskundernes foretrukne finansielle partner, og det betyder, at vi altid har kunden i centrum. Som erhvervsrådgiver skal du gøre alt for at give vores erhvervskunder den bedst mulige rådgivning med det helt naturlige mål at skabe optimal lønsomhed i din portefølje til gavn for både kunden og Nykredit. Du får hjælp fra en række specialistkolleger, som forsyner dig med data og oplæg, så du er bedst muligt klædt på til dine kundemøder og kombineret med din høje faglighed, formår du at finde den bedste løsning til netop de kunder, du arbejder med.

  

Dine ansvarsområder bliver at:

 

  • rådgive og håndtere din egen portefølje af erhvervskunder

  • sammensætte det rigtige hold af specialistkolleger, som sammen med dig møder kunden

  • identificere dine kunders individuelle behov og sammensætte præcis den løsning, der passer dem

  • udvikle eksisterende kundeforhold

  • tiltrække nye kunder via netværk og canvas

  • være på forkant med din portefølje ved løbende at følge op på dine kunders behov, ønsker og drømme.

 

 

Din erfaring

Du er finansielt uddannet. Du ved, at du kan skabe resultater ved at bruge din forretningsforståelse, dit høje energiniveau og din dybe kundeforståelse. Din proaktive tilgang til kundeforhold betyder, at du formår at prioritere dine indsatser og løbende tilpasse din kundeportefølje. Samtidig ved du også, at samarbejde og netværk er helt afgørende for at skabe succes, og du trives derfor med at deltage i kundearrangementer og finder det naturligt at arbejde tæt sammen med kolleger og med kundernes andre partnere; fx advokater og revisorer. Gennem intelligent rådgivning og dyb kundeforståelse sikrer du tilfredse kunder og tager samtidig et skridt på vejen i din egen karriere.

  

Din nye arbejdsplads

I Lyngby betjener vi ud over erhvervskunder også privatkunder og Private Banking-kunder. Vi er et center med i alt 40 kolleger, der besidder et højt fagligt niveau. Der er på center Lyngby tilknyttet et stærkt korps af specialister inden for bl.a. cash management, risk management, leasing, formuerådgivning, investeringsrådgivning, forsikring m.v. Afdelingen er kendetegnet ved godt humør, et højt aktivitetsniveau, gode omgivelser og gode resultater. Der er en frisk og uformel omgangstone, og vi lægger vægt på et positivt samarbejde, der giver dig mulighed for både faglig og personlig udvikling.

 

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt centerdirektør Peter Møller Dan, 22 22 20 62 eller seniorrekrutteringspartner Tine Wilhelmsen 44 55 57 89.

 

Vi indkalder løbende til samtaler.

 

Ansøgningsfrist: 25. november 2018

 

OM NYKREDIT

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Nordea
København, Storkøbenhavn
Nykredit
Holbæk, Vestsjælland
Virksomhedsprofiler