Nykredit

Nykredit,

København
27-07-2021

Erfaren Scrum Master til Sales and Advisory

Kontakt

Nykredit

Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
27-07-2021
Udløber:
08-08-2021
Kviknummer:
LJA-82442411
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank,
Salg og marketing
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Brænder du for at skabe et effektivt team? Og har du lyst til at spille en central rolle som Scrum Master i udviklingen af fremtidens salg- marketingløsninger i et udviklingsteam?

 

Du bliver Scrum Master for et velfungerende, selvstyrende og energisk team, der leverer salg- og marketingløsninger til hele Nykredit. Dit nye team er frontrunners på nogle af de metoder og principper, der udgør Nykredits agile rejse. Vi har en uformel omgangstone, stærk holdånd, og sætter faglig og personlig udvikling højt.

 

Dine ansvarsområder

Som Scrum Master coacher og guider du teamet og organisationen til at bruge Scrum og agile metoder til at skabe værdi. Du brænder for at styrke samarbejdet mellem mange forskellige profiler på det faglige og personlige plan. Du er i stand til at udnytte din viden og erfaringer, så du sammen med teamet og ikke mindst i samarbejde med andre udviklingsteams kan skabe flotte resultater inden for rammerne af vores Sales & Advisory set-up.

 

Dine arbejdsopgaver består bl.a. af:

  • kontinuerligt at udfordre, udvikle, coache og støtte dit team ved at lede ved eksempel

  • facilitering af daglige Scrum-events, sprintplanlægning og retrospective med fokus på at skabe dialog, fjerne forhindringer, sikre effektive processer og konstruktiv feedback

  • at støtte Product Owner i facilitering af refinement og vedligeholdelse af product backlog

  • coaching og løbende dialog i teamet og med forretningen

  • facilitering af diskussioner, beslutninger og problemløsning i et åbent og tillidsfuldt miljø

  • at skærme teamet fra udefrakommende forstyrrelser

  • at sikre løbende kommunikation internt i teamet og eksternt for at skabe transparens

  • facilitere tæt koordinering med de andre udviklingsteams med henblik på at sikre programmets samlede leverancer via skalerede agile metoder (inspireret af SAFe).

 

Din erfaring

Du har en længere videregående uddannelse og erfaringer med SW-udvikling, gerne fra den finansielle sektor - men vigtigst af alt er dit blik for mennesker og din evne til at få dem til at arbejde sammen. Det er en stor fordel, hvis du er vant til at arbejde i skaleret agilt set-up med distribuerede teams, hvor kultur, sprog, lokationer m.m. er en spændende udfordring, der løbende skal tages højde for i samarbejdet. Du har minimum 2 års erfaring med Scrum Master-rollen, og er du certificeret Scrum Master, er det at foretrække.

 

Dine kompetencer

Du giver løbende feedback til dit team og forstår at coache og hjælpe dem således, at de bedste beslutninger træffes, effektiviteten sikres og trivslen er i top. Derudover er du nytænkende, modig og har lyst til at skubbe og udfordre dit team til kontinuert at forbedre sig. Som person er du resultatorienteret, og du har blik for at få det agile team, Product Owner, ledelsen og forretningen til at spille godt sammen. Samtidig har du blik for at hjælpe og støtte på tværs af teams og indgå i samarbejde med en bred interessentskare. Du er i stand til at tænke leverancer og mål på tværs af teams og evner ligeledes sammen med dit Scrum Team at oversætte behov til leverancer med høj forretningsværdi.

 

Din nye arbejdsplads

Digital, Change & IT i Nykredit leverer løsninger inden for bank til Nykredit i et tæt samarbejde med leverandøren BEC. Dit team vil bestå af teammedlemmer fra København. Andre teams har også kolleger i Aalborg og Warszawa. Din arbejdsplads bliver i København på Kalvebod Brygge 1-3. Du vil blive en del af kompetenceområdet Agile, hvor du vil indgå i et stærkt fagligt fællesskab med en dedikeret gruppe af Scrum Masters. Du vil få tilknyttet en agil coach til sparring, støtte og små skub. I vores Scrum Master Community arbejder vi fokuseret på at udvikle hinanden gennem sparring og coaching, så vi sammen kan skabe et stærkere Nykredit.

 

Er du interesseret?

Har du har spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte afdelingsdirektør Lars Orbesen, 44 55 52 26, eller seniorrekrutteringspartner Rasmus Bothmann, 44 55 18 69.

 

Vi indkalder løbende til samtaler.

 

Om Nykredit

I Nykredit bliver du en del af noget helt unikt. Udover at vi vil være danskernes foretrukne finansielle partner, vil vi også være en ansvarlig samfundsspiller. Og fordi vi er en del af en forening, der er ejet af vores kunder, har vi helt særlige muligheder og forpligtelser til at give noget tilbage til vores kunder og til samfundet.

 

Hos Nykredit bliver du en del af en kultur, hvor vi sætter en ære i at være ambitiøse på dine vegne, og vi investerer gerne i din udvikling. Til gengæld forventer vi naturligvis også, at du gør dit bedste for kunderne, forretningen og kollegerne. Forenet kan vi mere.

 

By

København

 

Ansøgningsfrist

08-08-2021

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler