Nykredit

Nykredit,

Danmark
05-12-2017

Erfaren Scrum Master / Projektleder til Java Infrastruktur

Kontakt

Nykredit

Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Tlf: 70 10 90 00
Praktisk information
Oprettet:
05-12-2017
Udløber:
14-12-2017
Kviknummer:
LJA-52449493
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank,
IT og web
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Brænder du for at arbejde agilt, og har du lyst til at spille en central rolle som Scrum Master og projektleder i udviklingen af Nykredits Java infrastruktur?

 

Dit kommende job

I Java infrastruktur under IT Bolig & Realkredit har vi foruden ansvaret for den nuværende Java Infrastruktur også ansvaret for at sikre Java-infrastrukturen i fremtidens realkreditløsning under programmet Ny Realkredit Platform. Udviklingen sker i tæt samarbejde med Totalkredit og tre datacentraler, der tilsammen understøtter ca. 60 pengeinstitutters bankløsninger i Totalkreditsamarbejdet. Du får en central rolle som Scrum Master for 3 modne agile teams i Java Infrastruktur, der i høj grad er selvkørende som teams. Disse er distribuerede teams med teammedlemmer fra Aalborg, København og Warszawa.

    

Dine ansvarsområder

Som Scrum Master og projektleder er du en knivskarp facilitator med lyst til at arbejde med mennesker gennem Scrum, agile metoder og projektledelse. Du er en peoples person gerne med fagligt indsigt i infrastrukturområdet, der brænder for at styrke samarbejdet mellem mange forskellige profiler på det faglige og personlige plan. Du er i stand til at udnytte din viden, så du sammen med PO, Techleads og Arkitekt kan skabe en effektiv Java Infrastruktur platform, som vil øge produktiviteten i Nykredits IT leverancer.

 

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. bestå af:

 

  • i tæt relation med Product Owner at prioritere product backlog

  • i samarbejde med Techlead facilitere løbende og daglige scrum møder med fokus på at fjerne forhindringer og sikre en effektiv proces

  • i tæt forbindelse med Techlead at stå for sprintplanlægning samt facilitering af retrospective, hvor du formår at få ærlig og konstruktiv feedback, så processen løbende forbedres

  • projektledelsesopgaver i forbindelse med mindre projekter, hvor Nykredits projektledelsesmodel bringes i anvendelse

  • rapportering af fremdrift og sikring af synliggørelse af teams leverancer.

 

 

Du har erfaring med

Du har en højere videregående uddannelse og/eller erfaring fra den finansielle sektor, gerne indenfor realkredit området - men vigtigst af alt er dit blik for mennesker og din evne til at få dem til at arbejde sammen. Det er en stor fordel, hvis du er vant til at arbejde med distribuerede teams, hvor kultur, sprog, lokationer m.m. er en spændende udfordring, der løbende skal tages højde for i samarbejdet. Du er en erfaren Scrum Master og projektleder gerne certificeret i begge discipliner og gerne erfaring med Java infrastrukturløsninger eller tilsvarende udviklingsmiljøer.

     

Som person er du resultatorienteret og fokuseret på at nå i mål med de prioriterede opgaver, og du har blik for at få det agile team, PO, ledelsen og forretningen til at spille godt sammen. Samtidig har du blik for at hjælpe og støtte på tværs af teams og indgå i samarbejder med en bred interessentskare. I dit arbejde har du fokus på nytteværdien for organisationen og er i stand til at sætte dig ind i komplekse tekniske løsninger. Du er i stand til at tænke leverancer og mål på tværs af teams og evner ligeledes sammen med Scrum-teams at oversætte behov til leverancer med høj forretningsværdi. Derudover er du nytænkende, modig og har lyst til at skubbe og udfordre dit team til at blive endnu bedre.

     

Din nye arbejdsplads

IT Bolig & Realkredit leverer løsninger inden for realkredit til Nykredit og til pengeinstitutter under partnersamarbejdet med Totalkredit. Din arbejdsplads er placeret i enten Aalborg eller København.

   

Er du interesseret?

Så søg jobbet online. Hvis du har yderligere spørgsmål til stillingen, kontakt afdelingsdirektør Per Honoré, 44 55 98 18 eller senior rekrutteringspartner Katrine Fleron Qvant, 44 55 18 46.

 

Ansøgningsfrist: 14. december 2017

 

OM NYKREDIT

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Arbejdernes Landsbank
Kolding, Syd- og Sønderjylland
Sydbank
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Virksomhedsprofiler