Handelsbanken

Handelsbanken,

København
09-02-2018

Erfaren kreditanalytiker

Kontakt

Handelsbanken

Amaliegade 3, Postboks 1032
1007
København K
Praktisk information
Oprettet:
09-02-2018
Udløber:
11-03-2018
Kviknummer:
LJA-56042067
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vi søger en kreditanalytiker med solid erfaring i kreditvurdering af virksomheder. I samarbejde med primært filialdirektører og bankens øverste ledelse skal du sikre et korrekt og professionelt beslutningsgrundlag.

 

Om jobbet

Som kreditanalytiker er du ansvarlig for vurdering af store og komplekse sager. Du bliver en del af et engageret team med et højt fagligt niveau og en god teamånd. Teamets overordnede ansvar er at bidrage til, at koncernens kreditpolitik overholdes, efterlevelse af myndighedskrav samt sikre, at kreditkvaliteten i filialerne er tilfredsstillende. Du kommer til at servicere vores beslutningstagere inden for den mere komplekse del af erhvervsengagementer og får særdeles gode faglige og personlige udviklingsmuligheder.

 

En del af dit ansvarsområde kommer til at omfatte dialog og sparring med rådgivere og filialdirektører samt at præsentere analysearbejde overfor bankens ledelse. Vores kultur er præget af en professionel tilgang til kunder og opgaver samt en stor grad af frihed og ansvar til den enkelte medarbejder. Du får din daglige gang i Kreditafdelingen, der er kendetegnet ved et højt fagligt niveau og præget af en professionel tilgang til opgaverne, en god og uhøjtidelig omgangstone og en vilje til at yde en ekstra indsats.

 

Om dig

Du har flere års bankerfaring med analyse og vurdering inden for kreditgivning til virksomheder. Du er en skarp analytiker, en stærk kommunikator og har gode samarbejdsevner.

 

Du har en uddannelsesmæssig baggrund inden for bank suppleret med en relevant videregående teoretisk uddannelse, fx HD eller cand.merc.

 

Derudover

 

  • er du fleksibel
  • arbejder du struktureret
  • er du vant til at arbejde med mange og til tider stramme deadlines
  • kan du arbejde selvstændigt såvel som i teams
  • tilegner du dig hurtigt ny viden

 

 

Om os

Handelsbankens decentrale forretningsmodel gør, at vores kunder altid møder beslutningstagere ikke budbringere. Det giver kunden bedre og hurtigere rådgivning og mere ansvar til den enkelte medarbejder. Vores kunder har høje forventninger til vores rådgivning for femte år i træk har vi Danmarks mest tilfredse kunder ifølge EPSI.

 

Kontakt

Vil du høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte stedfortrædende kreditchef Henrik Toft Olsen på telefon 4679 1212. Din ansøgning sender du til job@handelsbanken.dk.

 

Vi ser frem til at høre fra dig.

 

I Handelsbanken gør vi tingene på vores egen måde og har fokus på kunden i alt, hvad vi gør. Vores forretningsmodel er decentral, og beslutningskompetencen ligger i vores 57 filialer, der arbejder lokalt med både privat- og erhvervskunder.

Det er nemlig filialen, der kender kunden og lokalområdet bedst og derfor kan træffe de bedste beslutninger for kunden. Vi har konstant fokus på at give kunderne en endnu bedre oplevelse end i går, og det kræver et godt og stærkt internt samarbejde. Vi er en universal bank, blandt verdens stærkeste og nordens mest internationale. I Danmark har vi både lokale specialister og Handelsbanken-koncernen i ryggen med mere end 800 filialer i flere end 20 lande.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Merkur Andelskasse
Aalborg, Nordjylland
Nykredit, Center Herning
Herning, Vestjylland
Virksomhedsprofiler