Nykredit

Nykredit,

Aalborg
16-05-2019

Erfaren Java-udvikler til Ny Realkreditplatform-program

Kontakt

Nykredit

John F. Kennedys Pl.,
9000
Aalborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
16-05-2019
Udløber:
09-06-2019
Kviknummer:
LJA-73434741
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank,
IT og web
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Brænder du for at arbejde som udvikler i et stort strategisk program, hvor flere agile udviklingsteams arbejder tæt sammen mod et fælles mål?

Dit kommende job

I Digital Change & IT er vi ved at udvikle fremtidens realkreditløsning under programmet Ny Realkreditplatform. Udviklingen sker i tæt samarbejde med Totalkredit og tre datacentraler, der tilsammen understøtter ca. 60 pengeinstitutters bankløsninger i Totalkredit-samarbejdet. Vi arbejder agilt og bruger SAFe-rammeværket til at koordinere på tværs af vores teams.

Du får en vigtig rolle som udvikler i Team Alpha, som er et af flere udviklingsteams i programmet. Team Alpha er primært placeret i Aalborg og er bemandet med en Scrum Master, en Product Owner og en række udviklere, arkitekter og analytikere, der udvikler REST-baserede services.

Du vil indgå i teamet på niveau med de andre udviklere. I starten vil der eventuelt være behov for uddannelse og oplæring i de anvendte teknologier, arbejdsmetoder og forretningsområder, men ganske hurtigt forventes det, at du kan levere produktionsmodne løsninger.

I Team Alpha sørger vi for:

  • at sourcekoden lever op til krav, best practices og guidelines
  • at vores automatiske test har det rigtige niveau af dækning
  • design af løsninger og udarbejdelse af dokumentation
  • at forstå forretningsdomænet og kundernes behov
  • nedbryde user stories, så de bliver klar til udvikling
  • løbende refactoring af koden.

 

Det er vigtigt, at du har et solidt teknisk fundament, og at du som minimum har tre til fem års erfaring som udvikler. Derudover er det vigtigt, at du har et godt kendskab til serverteknologier såsom JPA, REST, JSON, Maven, Cucumber og JEE.

Som person er du struktureret og resultatorienteret. Du er en holdspiller, og du værdsætter at være en del af et team, som arbejder tæt sammen, udveksler viden, støtter hinanden i arbejdsprocesser og altid stræber efter at blive bedre.  Du tænker i løsninger uanset udfordringen og bidrager til teamets gode humør og energi med en positiv indstilling.

Din nye arbejdsplads

Vores område i Digital, Change & IT leverer løsninger inden for realkredit til Nykredit og pengeinstitutter under Totalkredit-partnersamarbejdet. Dit team består af teammedlemmer fra Aalborg og Warszawa. Din arbejdsplads er i Aalborg, og du vil få tæt samarbejde med de andre teams, der arbejder på vores nye realkreditplatform. Som udvikler får du løbende sparring med andre udviklere i programmet, i afdelingen og på tværs af Digital, Change & IT. Da vi har udviklere i Polen (Warszawa) og Danmark (Aalborg og København) skal du forvente rejseaktivitet til både København og Warszawa.  

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt funktionschef Michael Weber-Hansen, 44 55 51 35 eller seniorrekrutteringspartner Rasmus Bothmann, 44 55 18 69.

Vi inviterer løbende til samtale.

Ansøgningsfrist: 9. juni 2019 

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Nykredit
København, Storkøbenhavn
Virksomhedsprofiler