Nykredit

Nykredit,

København
27-07-2021

Erfaren HR Business Partner til Nykredit

Kontakt

Nykredit

Praktisk information
Oprettet:
27-07-2021
Udløber:
15-08-2021
Kviknummer:
LJA-82442398
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank,
HR og personale
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil og kan du stå i spidsen for ledelsesrådgivning på strategiske forretningsområder i tæt samarbejde med dine kolleger i People & Identity? Så er du måske vores nye kollega.

 

People & Identity har det overordnede ansvar for at tegne billedet af Nykredit udadtil og internt levere et stærkt HR-setup, som er rammerne for, at ledere og medarbejdere er rustet til at levere på Nykredits strategi. Som vores nye kollega bliver du en del af en spændende enhed, hvor vi brænder for det, vi laver.

 

Dit kommende job som HR Business Partner

Ledelse spiller en afgørende rolle i løbende at udvikle vores organisation og vores mål om at være bedst til kunder. Vi søger dig, der kan yde ledelsesrådgivning lige fra operationelt til strategisk niveau og som kan være med til at udvikle ledelseskraften. Du vil blive ansvarlig HR Business Partner for flere forretningsenheder i Banking.

 

Du får ansvar for at drive HR-agendaen i strategisk vigtige områder i koncernen

Dine opgaver vil spænde vidt, og du kommer til at arbejde tæt sammen med ledelsen i dine forretningsområder samt andre relevante interessenter i vores organisation. Dine primære opgaver indebærer:

  • strategisk sparring og udvikling af ledelsen i dine forretningsområder

  • organisationsjusteringer og organisatoriske reviews

  • udvikling og styrkelse af ledelseskraften; herunder aktivt arbejde med succession management

  • workforce-planning herunder rådgivning af og deltagelse i lederrekrutteringer

  • styrkelse af performancekultur

  • gennemføre årshjulsprocesser herunder understøttelse af medarbejdertilfredshedsmålinger

  • håndtering af personalecases.

 

Samtidig får du mulighed for at deltage i forskellige tværgående udviklingsopgaver i samarbejde med vores kolleger i People & Identity.

 

Ledelsesrådgivning med afsæt i din HR- og kommunikationsfaglige baggrund

Du har en relevant kandidatgrad og flere års erfaring som HR Business Partner fra en moden HR Partner-organisation i en større virksomhed. Herigennem har du vist, at du besidder en stærk forretningsforståelse, arbejder kundeorienteret og udviser strategisk indsigt.

 

Du har vist resultater inden for change management og organisationsudvikling, og du har erfaring med og arbejder struktureret med organisatoriske reviews. Du er erfaren i at håndtere personalecases og kan rådgive ledere i denne type processer. Med din kommercielle tænkning, dine stærke kommunikative evner samt dine proces- og faciliteringskompetencer har du velfunderede metoder til at skabe udvikling. Med din indlevelse, forretningsindsigt og personlige autoritet kan du skabe tillidsfulde relationer.

 

Kort sagt søger vi dig, der vil være med til at udvikle Nykredit. Derfor er det afgørende, at du kan inspirere og udfordre, så vi udvikler vores nuværende position. Det gør du ved at bringe nye perspektiver og komme med konkrete forslag til, hvordan vi kan løfte vores organisation.

 

Din nye arbejdsplads

Du bliver en del af enheden HR Development & Partnering og vil indgå i teamet Business Partner & Rekruttering, hvor vi tilsammen er 13 kolleger. Vi har en hverdag med fokus på udvikling, hvor faglig og personlig udvikling sker gennem vores opgaver og samarbejde på tværs. Vi er et team præget af høj energi og godt humør, hvor vi hjælper hinanden med at tilføre forretningen værdi ved at levere forretningsorienteret HR- og kommunikationsrådgivning.

 

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen eller til Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte HR Partner Lead Kristina Mette Nielsen på 26 47 83 56 eller seniorrekrutteringspartner Rasmus Bothmann på 44 55 18 69.

 

Vi inviterer løbende kandidater til samtale.

 

Om Nykredit

I Nykredit bliver du en del af noget helt unikt. Udover at vi vil være danskernes foretrukne finansielle partner, vil vi også være en ansvarlig samfundsspiller. Og fordi vi er en del af en forening, der er ejet af vores kunder, har vi helt særlige muligheder og forpligtelser til at give noget tilbage til vores kunder og til samfundet.

 

Hos Nykredit bliver du en del af en kultur, hvor vi sætter en ære i at være ambitiøse på dine vegne, og vi investerer gerne i din udvikling. Til gengæld forventer vi naturligvis også, at du gør dit bedste for kunderne, forretningen og kollegerne. Forenet kan vi mere.

 

By

København

 

Ansøgningsfrist

15-08-2021

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler