Nykredit

Nykredit,

København
08-10-2019

Ejerlederrådgiver til Nykredit Direkte Kunderådgivning

Kontakt

Nykredit

Kalvebod Brygge 47
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
08-10-2019
Udløber:
03-11-2019
Kviknummer:
LJA-76312374
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Har rådgivning af små- og mellemstore erhvervskunder din interesse, og vil du gøre en forskel for ejerlederne af virksomhederne? så er jobbet som ejerlederrådgiver måske lige noget for dig!

 

Vil du være del af en succes?

Nykredit vil være Bedst til kunder, og vi skaber høj kundetilfredshed gennem helhedsorienteret rådgivning og værdiskabelse for kunde og bank. Som ejerlederrådgiver i Nykredit Direkte er dine vigtigste opgaver at sikre høj tilgængelighed og kundetilfredshed. Du udvikler små og mellemstore virksomheder og deres ejere til helkunder i Nykredit. Din primære opgave bliver at stå til rådighed med rådgivning og hjælp, når kunderne ønsker det, og du vil være i kontakt med mange potentielle nye kunder. Kunder som du - gennem dialog med kunden og en forretningsmæssig tilgang - udvikler til nye erhvervs- og privatkunder i Nykredit.

 

Din erfaring

Du er bankuddannet og har en bred viden inden for rådgivning og håndtering af erhvervskunder. Du har en særlig interesse og passion for små og mellemstore virksomheder og deres ejerledere. Du ser potentialet i rådgivning af ejerlederen, hvor ejerlederen og virksomhedens økonomi hænger tæt sammen. Du er kreditmæssigt velfunderet, og det er en fordel, hvis du har en teoretisk og/eller praktisk baggrund, som gør dig i stand til at forstå sammenhængen mellem virksomhedens drift og kundens privatøkonomi.

 

Dig som person

 

  • Du kan både skabe egne resultater og indgå i et team, hvor samarbejde med kolleger er essentielt.

  • Du har forretningsforståelse, et højt energiniveau og evnen til at forstå kundernes situation.

  • Du har overblik og kan prioritere dine indsatser og løbende tilpasse din aktivitet.

  • Du har handlekraft og gåpåmod, er nysgerrig og har en god portion humor.

 

 

Din nye arbejdsplads

Kunderådgivning i Nykredit Direkte består af seks teams med ca. 60 medarbejdere. Kunderådgivningen i Nykredit Direkte består af både erhvervs- og privatrådgivere, som samlet arbejder for at skabe høj kundetilfredshed og forretningsmæssigt stærke resultater. Hverdagen er fyldt med et højt arbejdstempo, godt humør og stort fokus på samarbejde. Medarbejdertilfredshed og udvikling af såvel den enkelte som teamet vægtes højt i Nykredit. Vi er tilgængelige, når kunderne ønsker det, og vi er frontløbere på de digitale platforme. Vi er placeret på Kalvebod Brygge 47 i København.

      

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt kundechef Lars Damsgaard, 61 22 68 90.

 

Vi inviterer løbende til samtaler, så vi glæder os til at modtage din ansøgning hurtigst muligt.

Ansøgningsfrist 3. november 2019

 

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.


Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Nykredit
København, Storkøbenhavn
Nykredit
Islands Brygge, Storkøbenhavn
Virksomhedsprofiler