Nykredit

Nykredit,

København
16-05-2019

Ejerlederrådgiver til Kunderådgivning Erhverv København

Kontakt

Nykredit

Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Tlf: 70 10 90 00
Praktisk information
Oprettet:
16-05-2019
Udløber:
28-05-2019
Kviknummer:
LJA-73434738
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank,
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

I Nykredit står vi op for virksomhedsejeren. Vil du være med til at opfylde Nykredits ambitioner om at tiltrække ejerlederne?

Dit kommende job

Kundetilfredshed og tilgængelighed bliver nøgleord i dit kommende job. I Kunderådgivning København Erhverv betjener vi mindre og mellemstore erhvervskunder. Du vil indgå i et team som rådgiver og servicere erhvervskunderne med de daglige bankforretninger, realkreditlån og investeringer.

Dine ansvarsområder

Vores målsætning er at skabe flere helkunder ved at tiltrække hele erhvervskundens engagement inkl. ejerlederens private engagement. Derfor skal du rådgive, servicere og udvikle bestående kunder og identificere nye kunder i segmentet ved at tiltrække både kundens privat- og erhvervsengagement.

Din erfaring

Du er bankuddannet og har erfaring med rådgivning af erhvervskunder fra forskellige brancher. Du har kendskab til regnskab og erhvervsprodukter og har interesse for ejerlederens bolig, pension og formue. Alternativt er du i dag privatrådgiver og ønsker at arbejde med erhvervssiden også. Det er en fordel, hvis du har kendskab til ejerlederkunder og god indsigt i deres behov og forventninger. 

Du er teamorienteret med et stærkt personligt drive      

Du kan både skabe egne resultater og indgå som en del af et team, hvor samarbejdet med kolleger er essentielt. Du bruger din forretningsforståelse, dit høje energiniveau og din evne til at forstå kundernes situation. Du har overblik og kan prioritere dine indsatser og løbende tilpasse din aktivitet. Du er nysgerrig, opsøgende og trives i den direkte dialog med kunderne.   

Din nye arbejdsplads

Direkte Kunderådgivning København Erhverv er et team, der består af 8 erhvervs- og ejerlederrådgivere. Vi samarbejder tæt med vores søsterteams, som er fordelt på to adresser. Kunderådgivningen består samlet af 6 teams med omkring 60 medarbejdere. Vi har stort fokus på medarbejdertilfredshed og vægter udvikling af teamet og den enkelte højt. Vi er tilgængelige, når kunderne ønsker det, og vi er frontløbere på de digitale platforme. Vi er placeret på Kalvebod Brygge 47 i København.      

Er du interesseret?

Så vil vi meget gerne høre fra dig. Du søger jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed eller arbejdsplads, kontakt erhvervskundechef Marlene Nørmølle, 25 33 35 59.

Vi inviterer løbende til samtale.

Ansøgningsfrist: 28. maj 2019

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Nykredit
København, Storkøbenhavn
Virksomhedsprofiler