Nykredit Viby

Nykredit Viby,

Danmark
06-02-2018

Ejerlederrådgiver til Direkte Kunderådgivning, Aarhus/Viby

Kontakt

Nykredit Viby

Åhave Parkvej 29
8260
Viby
Praktisk information
Oprettet:
06-02-2018
Udløber:
19-02-2018
Kviknummer:
LJA-55932049
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du være med til at opfylde Nykredits ambitioner om at tiltrække ejerlederne, og har du lyst til at være en del af vores nye strategiske satsning mod mindre ejerlederkunder?

  

Dit kommende job

Som ejerlederrådgiver skal du håndtere kundens engagement på både privat- og erhvervssiden og yde rådgivning, der kommer hele vejen rundt om kundens økonomi. Med udgangspunkt i kundens virksomhed formår du at integrere privatøkonomien og identificere de økonomiske aspekter af kundens liv, som de muligvis ikke selv har fået øjnene op for.

 

Dine ansvarsområder

Du udarbejder løsninger på tværs af privat og erhverv til gavn for både kunden og Nykredit. I praksis får du ansvar for:

 

  • at udvikle bestående kunder og opsøge nye kunder i segmentet ved at tiltrække både kundens privat- og erhvervsengagement.

 

 

Din erfaring

Du er bankuddannet og har interesse for og erfaring med rådgivning af privat- og erhvervskunder fra forskellige brancher. Du er fortrolig med privat- og erhvervsprodukter og har interesse for pension og investering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til mindre ejerlederkunder og god indsigt i deres behov og forventninger. Dertil er det et plus, hvis du har et stærkt fundament med privatkunder og gerne vil have en karriere fremadrettet i Erhverv. 

       

Du kan skabe resultater ved at bruge din forretningsforståelse, dit høje energiniveau og din evne til at forstå kundernes situation. Du er forandringsparat, drives af at skabe og opbygge nyt og med dit overblik kan du prioritere dine indsatser. Du er nysgerrig, udadvendt og trives i den direkte dialog med kunderne. Det er naturligt for dig at arbejde tæt sammen med kolleger og med kundernes andre partnere, fx advokater og revisorer.

      

Din nye arbejdsplads

Direkte Kunderådgivning Aarhus er et nyoprettet team. Vi yder helkunderådgivning her og nu på både privat og erhvervskunder. Vi ønsker, sammen med vores søsterteams, at udvikle vores forretning til at blive fremtidens bank. Det vil sige, at vi er tilgængelige, når kunderne ønsker det, samt at vi er frontløbere på de digitale platforme. Du vil derfor også få mulighed for at sætte dit præg på teamets udvikling. Vores åbningstid er 8.00 20.00 på hverdage og fra kl. 10-15 i weekenden. Det giver mulighed for en fleksibel hverdag. Vi ligger fysisk i Viby.

          

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed eller arbejdsplads, kontakt funktionschef Thomas Pakula Kristiansen på 44 55 62 06 eller senior rekrutteringspartner Katrine Fleron Qvant på 44 55 18 46.

 

Vi inviterer løbende til samtaler.

 

Ansøgningsfrist: 19. februar 2018

 

OM NYKREDIT

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Arbejdernes Landsbank
Nyborg, Fyn
BankNordik
København, Storkøbenhavn
Virksomhedsprofiler