Nykredit

Nykredit,

København
12-04-2018

Ejerlederrådgiver til center Kalvebod i København

Kontakt

Nykredit

Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Tlf: 70 10 90 00
Praktisk information
Oprettet:
12-04-2018
Udløber:
03-05-2018
Kviknummer:
LJA-59064386
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du være med til at opfylde Nykredits ambitioner om at tiltrække ejerlederne, og har du lyst til at være en del af vores nye strategiske satsning mod mindre ejerlederkunder?

 

Dit kommende job

Som ejerlederrådgiver skal du håndtere kundens engagement på både privat- og erhvervssiden og yde rådgivning, der kommer hele vejen rundt om kundens økonomi. Med udgangspunkt i kundens virksomhed formår du at integrere privatøkonomien og identificere de økonomiske aspekter af kundens liv, som de muligvis ikke selv har fået øjnene op for. Du udarbejder løsninger på tværs af privat og erhverv til gavn for både kunden og Nykredit.

 

Dine ansvarsområder bliver at:

 

  • håndtere en portefølje af kunder, som består af mindre ejerledede virksomheder, ejerlederen og familien
  • udvikle bestående kunder og opsøge nye kunder i segmentet ved at tiltrække både kundens privat- og erhvervsengagement.

 

 

Din erfaring

Du er bankuddannet og har interesse for og erfaring med rådgivning af privat- og erhvervskunder fra forskellige brancher. Du er fortrolig med privat- og erhvervsprodukter og har interesse for pension og investering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til mindre ejerlederkunder og god indsigt i deres behov og forventninger. Dertil er det et plus, hvis du har et stærkt fundament med privatkunder og gerne vil have en karriere i erhverv fremadrettet. 

          

Du kan skabe resultater ved at bruge din forretningsforståelse, dit høje energiniveau og din evne til at forstå kundernes situation. Du er forandringsparat, drives af at skabe og opbygge nyt og med dit overblik, kan du prioritere dine indsatser og løbende tilpasse din portefølje. Du er nysgerrig, udadvendt og trives i den direkte dialog med kunderne. Det er naturligt for dig at arbejde tæt sammen med kolleger og med kundernes andre partnere, fx advokater og revisorer.

        

Din nye arbejdsplads

På center Kalvebod bestræber vi os på at være boligejernes naturlige valg. Vi er et center, som består af 30 dygtige og engagerede medarbejdere med et højt fagligt niveau. Godt humør, højt aktivitetsniveau og gode resultater betyder meget for os. Vi har en frisk og uformel omgangstone og lægger vægt på et positivt samarbejde. Hvis du har ambitioner og kan skabe resultater, så får du gode udviklings- og karrieremuligheder i Nykredit. Vi har til huse i Krystallen sammen med mange andre dygtige kolleger. Det betyder, at du får et aktivt og spændende arbejdsmiljø i en markant og attraktiv bygning.

         

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt centerdirektør Carsten Heger, 24 69 58 08 eller senior rekrutteringspartner Tine Wilhelmsen, 44 55 57 89.

 

Ansøgningsfrist: 3. maj 2018

 

OM NYKREDIT

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Nykredit, Center Herning
Herning, Vestjylland
Jyske Bank
Haderslev, Syd- og Sønderjylland
Virksomhedsprofiler