Jyske Bank

Jyske Bank,

Silkeborg
08-01-2019

Dygtige forretningsudviklere til digitalisering og forenkling

Kontakt

Jyske Bank

Vestergade 8-16
8600
Silkeborg
Danmark
Tlf: 89 89 89 89
Praktisk information
Oprettet:
08-01-2019
Udløber:
07-02-2019
Kviknummer:
LJA-69427131
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank,
IT og web
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vi søger flere dygtige kolleger, der kan gøre en forskel og forfølge muligheder i digitalisering og forenkling i et kompliceret, spændende og lovgivningsmæssigt tungt udviklingsområde i Jyske Bank.

Vi kan i afdelingen Produktopsætning tilbyde job med faglige og personlige udfordringer - og hvor der er højt til loftet for dem, der vil udvikle sig, gøre en forskel og skabe resultaterne.

Vi omgiver os med paragraffer og data

I vores teams har vi ansvaret for at sikre, at Jyske Banks forretningsgange og systemløsninger bidrager til at sikre, at vi er compliant på kundeområdet. I særlig grad arbejder vi med loven om forebyggelse af hvidvask, databeskyttelsesloven (persondataforordningen/GDPR) og lovgivningen, der vedrører indberetning til SKAT.

En del af arbejdet vil have afsæt i lovgivningen, hvor vores opgave er at forstå og tolke indholdet, sætte det i relation til Jyske Banks systemer, kunder og produkter og finde den gode løsning.

En anden del af jobbet er at tage udgangspunkt i interne udviklingsinitiativer og krav, som skal implementeres bedst muligt i forhold til gældende lovgivning.

Temaer kunne være kundekendskab (Know Your Customer), sletteregler for persondata, regler for indsigtsret, retten til at blive glemt, regler for samtykke, standarder for indhentning og registrering af legitimation, formål og beskaffenhed og meget mere.  

Vi forventer os, at fremtiden inden for dette område vil byde på betydelige optimeringsindsatser, herunder en del automatisering og digitalisering. Området har desuden en særlig bevågenhed fra samfundets side.

Vi adresserer udviklingsbehov til vores it-leverandør Bankdata og skal sikre sammenhængene til Jyske Banks datterselskaber, herunder især Jyske Realkredit. Du vil komme til at arbejde direkte i systemerne i både produktions- og udviklingsmiljø.

Produktopsætning - en afdeling med store kontaktflader

Afdelingen er en del af bankens udviklingsorganisation, Forretningskoncepter, der sammenlagt tæller cirka 400 medarbejdere fordelt på kontorer i Silkeborg og Lyngby. De fleste af afdelingens 19 medarbejdere har en finansiel baggrund og en stor it-dybde.  

Vi er involveret i rigtige mange processer i koncernen, når de udvikles eller justeres. Vi har højt fokus på teamsamarbejde, fællesskab om opgaverne og vidensdeling.

Arbejdsstedet er i Silkeborg midtby.

Du har et solidt afsæt

Du skal turde at tage ansvar og gå foran. Du kan drive processer og se muligheder for udvikling og forbedring. Du er ikke bange for at stå fast, og samtidig er du pragmatiker og klar til forandringer. Du motiveres af at forstå tingene helt ned i detaljen, og samtidig evner du at operere og kommunikere på højere abstraktionsniveauer.

Du har en relevant uddannelse. Din baggrund kan være juridisk eller it-mæssig med dokumenterede projektkompetencer, eller du har arbejdet fagligt i en udviklingsorganisation.

Det er væsentligt, at du:

  • er struktureret og systematisk og trives bedst med orden
  • interesserer dig for regler og lovgivning og de juridiske forhold
  • er kvalitetsbevidst og motiveres af at sikre, at tingene hænger sammen
  • er en udpræget afslutter og tænker i enkelthed og optimering
  • er i stand til at tænke i processer, forenklinger og forbedringer
  • er dygtig til skriftlig dansk og mundtlig formidling
  • har evner som tovholder/projektleder.

 

Ansøgning

Senior HR Partner Karsten Seeberg, Sebbe vil tage sig af din ansøgning.  Vi vurderer og behandler de indkomne ansøgninger løbende.

Mere information

Interesseret? Så kan du ringe og få mere at vide:

Thorbjørn Dahlgård, Afdelingsdirektør

Afdeling: Produktopsætning

Telefon: 89 89 26 41 / Mobil: 51 38 26 36

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Arbejdernes Landsbank Fredericia
Fredericia, Syd- og Sønderjylland
Nykredit
København, Storkøbenhavn
Virksomhedsprofiler