Nykredit - Center Ringsted

Nykredit - Center Ringsted,

Ringsted
01-02-2018

Direktør til Nykredits bank for boligejere i Ringsted

Kontakt

Nykredit - Center Ringsted

Parkstræde 2
4100
Ringsted
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
01-02-2018
Udløber:
11-02-2018
Kviknummer:
LJA-55649311
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank,
Ledelse
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du være med til at gøre Nykredit til boligejernes foretrukne bank? Har du kundetække, forretningsforståelse og bankerfaring? Hvis du også kan lide at gøre op med vanetænkning og gå forrest i forandringsprocesser, er du den direktør, vi søger til Nykredits center i Ringsted.

 

Dit kommende job

Nykredit er til for boligejerne med det klare mål at gøre det muligt for alle at eje deres eget hjem. Nykredit er inde i en rivende udvikling, og hverdagen er præget af de forandringsprocesser, der følger med vores strategi om at være boligejernes foretrukne bank.

    

En af dine vigtigste opgaver bliver at styrke Nykredits position som BoligBank i Ringsted og at drive de forandringer, som skal til i forhold til både kunder og medarbejdere. Med reference til regionsdirektøren i Region Sjælland får du det daglige ledelsesansvar for BoligBank i Ringsted (center Ringsted) og et team af energiske og kompetente medarbejdere. Du får det overordnede ansvar for center Ringsteds samlede rentabilitet og bundlinje, og for både dig og dine medarbejdere afhænger jeres succes af, at centeret har tilfredse kunder.

 

Dine ansvarsområder bliver at:

 

  • administrere den daglige drift og ledelse af centret

  • håndtere centrets samlede rentabilitet og bundlinje, herunder sikre vækst på bankområdet

  • varetage forandringsledelse ved at sætte retning og skabe engagement

  • deltage i relevante kundemøder og kundeaktiviteter.

 

Din erfaring

Som vores nye centerdirektør trækker du på en erfaring inden for både ledelse og kundekontakt inden for den finansielle sektor. Vi forventer, at du er en inspirerende leder og sparringspartner, der samtidig har solid forretnings- og kreditforståelse. Du er en stærk kommunikator, som evner at rykke ved gamle holdninger og på den måde sikre en succesfuld implementering af nye standarder, betjeningskoncepter mv. Du identificerer og udnytter dine medarbejderes styrker og formår med din gennemslagskraft, din indlevelsesevne og dit engagement at skabe resultater gennem andre.

    

Din nye arbejdsplads

Vores center i Ringsted består af 5 medarbejdere, og vi har tilknyttede specialister. Markedsområdet er særdeles spændende og med gode vækstmuligheder. Du bliver en del af ledergruppen i Region Sjælland, hvor du vil opleve et professionelt og ambitiøst miljø med gode udviklingsmuligheder.

    

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt regionsdirektør Mikael Storm Andersen, 61 22 03 85, eller senior rekrutteringspartner Tine Wilhelmsen, 44 55 57 89.

 

Ansøgningsfrist: 11. februar 2018

 

                          

OM NYKREDIT

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Merkur Andelskasse
Aalborg, Nordjylland
Nykredit, Center Herning
Herning, Vestjylland
Virksomhedsprofiler